ممنون بولوت جاننقل قول:
Printable View
ممنون بولوت جاننقل قول:
می دونی من هر چی که تولید می کنم میفرستم باز هم کافی نیست اگه دوستان یه روز پیش هم لشکری برای ساپورت میفرستادن الان دیگه هیچ کس نمی تونست شهر رو بگیره
من چی؟
کمک تا 3ساعت دیگه میرسه
صفا دیروز هر چی سوار راشتم فرستادم کمه ولی امیدوارم کافی باشه.شرمنده:11:
هی شما میگین به صفا کمک کنین.آقا همه کلی درد دارن صداشون در نمیاد.من خودم 2 روزه تحت حمله ام.هر چی دارم یا سرباز میسازم یا الکی میزارم تو مارکت تا ریسورس نداشته باشم ببره.الان همه وضع صفا رو میدونن و اگه بتونن کمک میکنن.به خدا من یکی که نمی تونم!داره دهم میپره
میدونم ,تو واقعا به من کمک کردی ,اگه عمری بود حتما تمام تلاشم و برای جبران محبتت میکنمنقل قول:
دیگه واقعا نمیدونم چی بگمنقل قول:
ممنون ,هزار بار ممنون
من شرمندم که نمیتون بهت کمک کنم ,وضع منم عین خودتهنقل قول:
دلیل اینکه بچه ها انقدر به من کمک میکنن اینه که میشه گفت این جنگ من نیست ,بیشتر این جنگ کل ترایب هستش
چون فقط به من یک نفر خاص حمله ننمیکنه ,بلکه یه ترایب کامل داره به من حمله میکنه ,قضیه شده حیثیتی شده
یعنی داره کل ترایب از من حمایت میکنه که بتونیم اونارو شکست بدیم
من خودم در اولین فرصت که آزاد شدم حتما کمکت میکنم
بازم شرمنده
آقایون من دارم از بین میرم کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
کی بهت حمله کرده ,از خودیا که نیستش ؟نقل قول:
a.h.m یا همون علیرضا
مختصات دهکدش و بگو میخوام بهش میل بزنمنقل قول:
282.629/k62
نه من کمک نمی خوام.اگه بتونم خودم با طرف صلح کنم بهتره.نمی خوام جنگ ترایب با ترایب بشه.تو هم اگه ا طرف کنار میومدی از این جنگ بهتر بود.مثلا کمکش میکردی یک جا دیگرو بگیره:31:نقل قول:
Amin_123 من دو روزه شروع کردم
ولی هر چی تا حالا ریسورس و سرباز داشتم فرستادم
دیگه ته کشیده..........
ایشالا که دوام بیاری ....
بابا چه خبره اسکات کردم
هنوز حمله نکردم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عليرضا حجت از دستت خيلي عصباني هست. مثل اينکه با برديا و انتقامو و صفا و حامد قرار گذاشتن نوبلت کنن فاتحت خوندست. میگه هیچ کسی حق حمله به هم تريپي هاي من رو نداره مگر اينکه از روي نعش من رد شه
آ ه ه ه ه ه
اسکات کردم
من بهش میل زدم ,البته از یه چیزایی هم باخبرش کردم که حساب دستش بیادنقل قول:
امید وارم عاقلانه رفتار کنه
دم همتون گرم مخصوصا safa وjigsa
من ازتون یه خواسته دارم.
به رییس تریب من بگید بزاره بیام آپا.
خواهش میکنم
چی شده این حمله تونستی کاری بکنینقل قول:
میدونم ,تو واقعا به من کمک کردی ,اگه عمری بود حتما تمام تلاشم و برای جبران محبتت میکنم
اسکات یعنی چی؟
خوب برای چی همچین کاری و میکنی ؟نقل قول:
چرا حالا امین ,خوب برای یه بی خانمان اسکات میفرستادی
بردیا باهاش حرف زده گفته این آخرین حملسنقل قول:
اگه دووم بیارم بیخیال میشه
ولی من به حرفش شک دارم
اینجوری که شما ساپورت کردید فاتحه اسکاتا خوندس
نترس اسکات نیروی جنگی نیست ,فقط جاسوسننقل قول:
ای کاش چهر ساعت بعد می رسیدنقل قول:
بردیا باهاش حرف زده گفته این آخرین حملس
اگه دووم بیارم بیخیال میشه
ولی من به حرفش شک دارم
چون 800 خوردی نیزه دار + 400 تا تبر زن میرسه
من کار علیرضا را تایید نمی کنم ولی وقتی شما ایشون را به خاطر چند تا حرف با یه نفر از یه ترایب به اصطلاح کشورش بیرون می کنید (مثل من) دیگه علیرضا برای شما در حساب یه دشمنه دیگه و همینطور شما برای اون !!!
بهزاد چرا بر نمیگردی به ترایب ؟نقل قول:
در ضمن علی رضا هم میتونه برگرده مشروط به اینکه دیگه شیطونی نکنه(البته احتیاج به یه مشورت بین اعضا وجود داره)
بولوت لطفا سریع یاهوت و آن کن ,من یکم عجله دارمنقل قول:
اون گفت من از دوستم میپرسم ببینم به من دروغ گفته یا نه؟(در مورد حمله صفا بهش)اگر این جوری باشه این آخرین حمله هستش ولی تا اون موقع من نمیتونم حمله ها رو متوقف کنم.
market به چه درد میخوره؟
barracksوقتی لولش زیاد میشه چی میشه؟
توی مارکت میتونی تجارت بکنی؟یعنی اگر جنسی اضافه داشتی بدی و جنسی که لازم داری بگیری.هر چی لولش بالاتر باشه مقدار محموله ای که میتونی مبادله کنی بیشتره.
باراک هم هر چی لولش بالاتر بره میتونی سریعتر یونیت بسازی.work shopو stableهم همین طور.کلا ساختمونایی که میتونن سرباز بسازن هر چی لولاشون بالاتر بره سریعتر یونیت میسازن.
الروند فعلا ما داریم با تمام نیروها از دهکده صفا دفاع میکنیم.تا حالا شاید بیشتر از 30تا حمله رو پشت سر گذاشته.ببینم راستی از ترایبتون چه خبر؟قصد ندارن هنوز که به ما حمله کنن؟چون ما فعلا شدیدا درگیر جنگ صفا هستیم.
ای بابا ,انگار بلاخره دهکدم از دست رفت ,ولی من قول میدم دوباره بگیرمش
واقعا متاسفم.نقل قول:
وضع اون دو تا دهکده دیگه چطوره؟ به اونا هم حمله کردن ؟ میخوان اون دو تا هم بگیرن ؟
نه برای اون یکی دهکده هام خطری وجود نداره ,یعنی امیدوارم خطری وجود نداشته باشهنقل قول:
طرف قول داده با اون یکی ها کاری نداشته باشه
متاسفم.به من میل زد گفت حالا میتونیم با هم nap بشیم.گفت ولی اگر بخواید جنگ رو ادامه بدید من همین کارو دوباره تکرار میکنم.(یعنی این بار مال یکی دیگه رو میگیره)
یه خبر عالی.یه ترایب پیدا کردم با عنوان ارتش کورش کبیر.رتبشون 50 هستش توی کل ترایبا.به رئیسش میل زدم که متحدش یا یکی از اعضای خانواده ی ترایبی هم بشیم.اگر اونا قبول کنن عالیه.طرف اسم یکی از روستاهاش ایران هستش.