من یادمه هم من دختررو میگرفتم ، شیوا میرفت تو کارش ، بعضی اوقات هم شیوا دختررو میگرفت کریس میرفت سراغ اون دستگاه (شبیه سوسک بود نه !!!؟)نقل قول:
ولی طول کشید.
Printable View
من یادمه هم من دختررو میگرفتم ، شیوا میرفت تو کارش ، بعضی اوقات هم شیوا دختررو میگرفت کریس میرفت سراغ اون دستگاه (شبیه سوسک بود نه !!!؟)نقل قول:
ولی طول کشید.
سلام.بابا من تا این بازی رو تموم کنم باید بمیرم.؟؟؟؟؟
دوست عزیز من سیو هاشو ندارم ولی به نظرم اگه تو گوگل resident evile 5 saves یا save for resident evil 5 رو سرچ کنی زود تر به سیو هات میرسی !!!نقل قول:
بیا دوست من این unlocker تموم مراحل و اسلحه ها هست:نقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5093942/Resident_Evil_5_PC_Save_Game_Unlocker_with_Microsoft_Games_for_W
دوستان یه سوال ازتون داشتم
این بازی توی کنسول PS2 منتشر نمیشه؟
نه خیر فقط پلتفرمهای PC,PS3,Xbox 360...نقل قول:
خوب یه سوالنقل قول:
معمولا بازیهایی که توی پی سی اجرا میشن توی پلی 2 هم اجرا میشن چرا این بازی رو واسه پلی 2 نساختن؟
PC داریم تا PCنقل قول:
دیگه پلی 2 نمی کشه بازیو زور نیستش که
کرایسس هم شاملش میشه ؟نقل قول:
خوب یه سوال
معمولا بازیهایی که توی پی سی اجرا میشن توی پلی 2 هم اجرا میشن چرا این بازی رو واسه پلی 2 نساختن؟
آخییش.بالاخره اینم تموم شد.ولی زیاد به دلم نشنست.فکر کنم 4 قشنگ تر بود.
به نظر من اصلا جالب نبود . این کجا و سری call of duty کجا .
سلام من اونجام که هواپیما wesker سقوط کرده، و تنها کاری که میکنم اون سنگه رو هل میدم ،و به دردی هم نمیخوره! ؟ چیکار بکنم؟ تا تکون میخورم wesker پرتم میکنه
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
سلام من اونجام که هواپیما wesker سقوط کرده، و تنها کاری که میکنم اون سنگه رو هل میدم ،و به دردی هم نمیخوره! ؟ چیکار بکنم؟ تا تکون میخورم wesker پرتم میکنه
من نمیدونم اما جی تی ای رو توی پی سی ساختن توی پلی 2 هم اومدنقل قول:
سیمز رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
بازیهای مردعنکبوتی رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
اویل 4 رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
و خلییییییی بازیهای دیگه
به نظر من اینم یه خورده زور میزدن میتونستن توی پلی 2 بسازن اما مردم آزارن:31:
رو چه حسابی؟نقل قول:
اویل 4 رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
اویل 4 رو که سه چهار سال قبل از pc برای ps2 دادن.
4 یه چیز دیگه بوددد ما که بااهاش زندگی کردیم
5 ارزش یه بار تموم کردنو بیشتر نداشت :|
mY yaHOO Mail @ id [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این بازی رو تا اونجایی که زن همراه wesker تبدیل به غول می شه انجام دادم اونم را کشتم اما نمی دونم چی شده که پروفایلم رو تو بازی نمی شناسه و سیوام نمی یاد از چند جا هم سیو رو گرفتم اما بازم نمی یاره
1 - بعد از اون مرحله چه قدر مانده تا تمام بشه
2- حالا چکار کنم تا سیوام تو بازی بیاد
اونجا تقریبا آخرهاشه ، دو یا سه مرحله دیگه مونده فکر کنم.نقل قول:
منظورتون اینه که پروفایلتون رو باز نمیکنه؟
نقل قول:
اره همونو باز نمیکنه پیغام میده که پروفایلی وجود نداره آیا می خواهید یکی بسازید
Resident Evil 5 روی win7 64 bit اجرا میشه؟
بله اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
سلوووووم
RESIDENT EVIL 5 H.A.C.K & MOD
تغيير شوا الومار به جيل ولنتاين
جديد ترين پچ ها
Claire Redfield لباسش برای شوا
تغيير لباس كريس رد فيلد به سياه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5279653#post5279653
اصلا بازی هاش دیگه تولید نمیشه خوبنقل قول:
سلام
من این بازی رو نصب کردم و بازی میکنم ولی هر چی میرم سیو نمیکنه البته امکان داره جواب من در این 507 صفحه باشه ولی من چه جوری پیداش کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید
با تشکر
برای سیو کردن بازی شما احتیاج به ویندوز لایو دارید که داخل DVD بازی هستنقل قول:
ببخشید یعنی چی؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین
باید ابتدا یک پروفایل تو xlive (توسط کلید Home) برای خودتون بسازید (تقریبآ در شروع بازی)نقل قول:
سلام
من این بازی رو نصب کردم و بازی میکنم ولی هر چی میرم سیو نمیکنه البته امکان داره جواب من در این 507 صفحه باشه ولی من چه جوری پیداش کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
من امروز این بازی رو خریدم در 2 dvd ولی زبان بازی چینی هست !!!!!
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
چینی نیست..نقل قول:
زبون ژاپنیه..
میتونی توی تنظیمات اولیه((پنجره ای که قبل از شروع بازی میاد))زبان انگلیسی رو انتخاب کنی.
من در مرحله 5 از بازی بیرون اومد و این خطا رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
بالاخره این بازی رو هم رفتم (نسخه ی PC). البته حدود یک ماهی میشه. تو همین یه ماه هم تو همه چیش اوستا شدم، بس که خودم رو خفه کردم... :31:
بازی قشنگیه... گرافیک بالا، اکشن زیبا، گیم پلی فوق العاده، در کل جذاب...
اما به شخصه به عنوان یک رزیدنت اویل قبولش ندارم. امیدوار بودم بعد 4 یه نسخه ی بهتر رو ببینیم، اما این 5 یه کپی جسته و گریخته از نسخه ی 4 بود.
- شروع بازی ها کاملا مشابهه. شروع در یک منطقه ی ظاهرا آروم و معمولی. درگیر شدن با کلی لس گانادوس/ماجینی تو همون اول بسم ا... درگیر شدن با یک غول بیابونی تو همون اول بازی. همه چی مثل هم. به دقت هم که نگاه کنیم روند پیشرفت بازی خیلی خیلی شبیه نسخه ی 4ـه. حتی بازی مثل 4 سه بخش اصلی داره، البته یه کم بهم ریخته تر. روند تکامل دشمن ها که دقیقا همون بود.
-اندسو که همون الگیگانته ست، فقط ریش درآورده. لابد از اسپانیا هم بلند شده اومده آفریقا.
- چین ساو ماجینی = دکتر سالوادور. این یکی دیگه یه افتضاح به تمام معنا بود.
- سرتا پای بازی هم که تقلیده. آلبرت وسکر هر چی میریم جلوتر بیشتر به نئو (ماتریکس) شبیه میشه. جیل تو این نسخه از نظر پوشش و چهره خیلی شبیه به نینا ویلیامز (شخصیت سری بازی های TEKKEN). در اومدن انگل از دهن ماجینی ها وقتی که کریس/شوا رو گرفتن، یه تقلید بی نقصه از سری فیلم های Blade مخصوصا نسخه ی 2.
- فصل 2-3 که ماجینی های موتور سوار میفتن دنبال ماشین و بعدش هم اندسو... آخه این سبک بازی در شأن سری رزیدنت اویل بود؟! دارن قبر بازی رو می کنن... 4 خیلی قابل تحمل تر بود نسبت به این نسخه. با تمام اشکال های وارد به 4 به نظر من یکی از شاهکارهای سری رزیدنت اویل بود، اما 5... البته نظر اولمو رد نمی کنم. به تنهایی و برای خودش یه بازی فوق العاده ست. اما جاش تو سری رزیدنت اویل نیست.
- البته بازگشت لیکر ها برای من یکی که عاشق نسخه ی 2 ام، خیلی نوستالژیک بود... :40:
:40::40::40::40::40:
کاملا باهات موافقم..
متاسفانه دوچار یه جور یه نواختی شده...
داستان خاصی وجودنداره..واز نظر ساختاری کاملا شبیه نسخه قبله..
اما اینکه رزیدنت اویل رو در یه کشورافریقایی تجربه کردن برام جالب بود.
اینکه به صورت یه تیم عمل کردن هم برام جالب بود.
.
.
ولی..
نحوه جنگیدن شوا...خیلی بد بود.(افتضاح)3بار کوفتم رو ی سرم..در طول بازی:31:
به عنوان یه رزدینت اویل باز از دموهای4و5متنفرم...
من کل بازی رو با بدبختی وهیجان رد میکنم تا برسم به دمو..ببینم چی میشه وداستان بازی رو تعقیب کنم..اما باید به جای دقت به داستان مواظب زدن به موقعه دکمه ها باشی..چون سازنده های عزیز به نحوی مبارزات رو در دموه ها بردنند...خیلی مسخره بود..خیلی..
روی قسمت حرفه ای که دیگه نگو.....باید مثل دارکوب بزنی روی کلیدهای دسته...بدبخت خودم..:13:
درکل...از بین 1و2و3و4و5رزدینت اویلی که بازی کردم...قسمت3 چیز دیگه ای بود13بار تمومش کردم...
دوست داشتم بفهمم((نیکولای))با اون لپتابش برروی خون زانبیها دنبال چی بود..آخرش هم متوجه نشدم..
.
.
بهرحال...رزدینت اویل قسمت5یه پس رفت واقعی بود.
سلام این مرحله 5 قسمت 2 اش رو چجوری باید رد کنم///همین یارو کچله که ازش مار در میاد هیچ جوره نمیمیره//چیکار کنم کمکم کنید!!!!!!!ممنون
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. من یادم نمیاد!نقل قول:
شما باید اون شعله افکنی که روی دیوار هست رو برداری و با اون موجود مقابل رو آتش بزنی تا ازا ون طرف شوا هم همزمان با شما به سمت اون تیزاندازی کنه تا طرف کشته بشه.
البته بهتره برای راحتی کار شعله افکن رو به شوا بدین و خودتون با شاتگان به اون شلیک کنین
آهان یادم امد کجا رو میگه، با اجازه دوست عزیزم x_fashist باید بگم که وقتی که گاز مشعل تموم شد بزارش سر جاش و وقتی که چراغ های اطرافش سبز شد دوباره ورش دار.نقل قول:
تیر روش اثر داره ؟؟ فکر کنم فقط آتیش روش اثر داره.
وقتی اتشش می زنیم یک سری چیز گرد مثل حباب زرد دور و برش هست که وقتی با تیر اونا رو بزنی منفجر میشن
با تیراندازی به اونا زودتر کشته میشه
سلام دوستان ،
شرمنده که اینو اینجا میپرسم. خبری از RE6 نیستش ؟؟؟ و تاپیکی براش نداریم ؟
بعد از اینکه پل خراب میشه شما دو راه در پیش رو دارید که یکیش به یه سنگ( راه مستقیم) ختم میشه که شما باید بندازیذش تو مذاب و یکی دیگه هم به یه جای بزرگ و تقریبا دایره ایی ( سر بالاییه) ختم میشه که شما اول باید برید اونجا و کمی با وسکر گلاویز بشید !! بع وسکر میپره میره پیش شوا حالا شما باید سریع برید اون سنگه رو بندازید تو مذاب( شما نمیتونید بپرید رو اون سنگه ) و شوا پاش لیز میخوره و از صخر اویزون میشه شما باید به وسکر تیر بزنید تا شوا رو نجات بدبد وقتی که شوا امد پیش شما دو تایی با هم برید همون جایی که اول با وسکر گلاویز شدید و ..نقل قول:
سلام دوستان ،
شرمنده که اینو اینجا میپرسم. خبری از RE6 نیستش ؟؟؟ و تاپیکی براش نداریم ؟
کسی نمی دونه برای چی هست این خطا؟نقل قول: