بابا اين چه وضعيه . يكي ديگه مياد تو تاپيك ما يه سري چرت و پرت ميگه و به همه ما توهين مي كنه اونوقت به ما اخطار ميدن ؟؟؟؟
بابا اين چه وضعيه . يكي ديگه مياد تو تاپيك ما يه سري چرت و پرت ميگه و به همه ما توهين مي كنه اونوقت به ما اخطار ميدن ؟؟؟؟
امیر گرامی
اینجا تاپیک استقلالی هاست . دقیقا . و کسی هم حق نداره آرامش استقلالی ها رو در تاپیک خودشون به هم بزنه . همین طور در تاپیک دیگر تیم ها .
کسانی که میان و این نظم رو مخدوش میکنند ، اخطار میگیرن اخراج میشن یا محدود میشن به این انجمن .
اما
شما نباید باهاشون دهن به دهن بشید . صبر کنید تا مدیر بیاد ( اطلاع بدید به مدیر ) و به موضوع رسیدگی کنه .
و البته
شما و هیچ کس دیگه نمیتونید حتی در همین تاپیک هم از الفاظ توهین آمیز استفاده کنید همونطور که در این تاپیک عرض کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته قبلش در خود تاپیک هم نوشتم مطلب رو .
نکته اینجاست که من در متن اخطار هم لینک دادم به تاپیک . شما ندیدید ؟
ممنون بابك خان ، ديدم
به هر حال ما اطلاع داديم ولي اون نفري كه مياد و قوانين رو نقض ميكنه به استقلال و هواداراش توهين ميكنه ما نمي تونيم كه بهش بگيم بله دوست من حق با شماست ( تو اون شرايط بد روحي كه مثل داغ ديده ها بوديم ) به هر حال من از همه دوستان عذر خواهي ميكنم . اميدوارم ديگه از اين مشكلات تو اين تاپيك نبينيم...
مگه کشتیا تون غرق شده ؟؟ بازی استقلال صبا گذشت .
آخه با دو سه تا شکست که هیچ تیمی سقوط نمی کنه . فاصله استقلال تا پیروزی همش 4 امتیاز ناقابله . که اگه خدا بخواد 3 تا شو تو دربی می گیریم .
بایرن انتظار من از شما خیلی بیشتر از این بود . به جایی که روحیه بدی نشستی زانوی غم بغل کردی .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
به نظر شما قلعه نوعی تعمدی باخت ؟ بازی کن ها تعمدی ضعیف بازی کردن ؟ والا نه . انشا الله بازی با استقلال اهواز جبران کنیم . یادمون نره که هر تعطیلی به تیم ها ضرر می زنه . درضمن استقلال به لطف فدراسیون 2 بازی در زمین حریف انجام داد که اگه بازی با استقلال اهواز هم جایی غیر از آزادی باشه می شه 3 تا بازی .
بچه ها قهرمانی استقلال کی می خواد سور بده ؟!!!:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:: 10::10::10:
راستی نمی خواین نظر سنجی را راه بندازین .
نظر من استقلال تهران 2 – 1 استقلال اهواز
به خاطر شما و مخصوصا بایرن امضای خودمو استقلالی می کنم . چه کنیم آبیه ته !!!!!
استقلال تهران 1– 0استقلال اهواز
استقلال تهران 2 - 1 استقلال اهواز
بنظر من با صبا خوب بازي كرد . اگه اون تك به تك جان واريو گل مي شد . يا همون ضربه سر عباس فرد .
يا پنالتي كه گرفته نشد . ديگه اينطوري حرف نمي زديد .
در ضمن دفاع خيلي مشكل داره . امير بايد يه تغييراتي به دفاع بده . وحيد طالبلو كه شوت گيره خوبه اي 2 تا شوت بد خورد .
هنوز به روزاي خوبش بر نگشته .
به اميد پيروزي تو بازيهاي بعد .
بچه ها من اگه استقلال 170 هم بشه هيچ وقت تركش نمي كنم.
كسايي كه با چند تا باخت تيمشون رو مي فروشن همون بهتره كه برن ...
در كل من يكي كه بدتر از اينش رو هم تجربه كردم!
رتبه نهم با كخ و رتبه 13 با كريمي و ...
مطمئن باشيد به درد همين تيم فقط قلعه نويي ميخوره و بس.
من به خاطر نتایج ضعیف استقلال از شرکت در رای گیری
خودداری می نمایم.(چه ربطی داشت؟:31:)
ربطی نداشت.
استقلال تهران 1-0 استقلال اهواز
پیش بینی ما:
استقلال 3 - 1 استقلال اهواز
در افطاري باشگاه پرسپوليس اعلام شد؛«پژو 206» پاداش شكست استقلال
ضيافت افطاري باشگاه پرسپوليس شنبه در هتل المپيك با حضور كليه اعضاي هيأت مديره، مدير عامل، كادر فني، بازيكنان و پرسنل باشگاه برگزار شد. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در اين مراسم دقايقي براي حاضرين به صحبت پرداخت. داریوش مصطفوی گفت :((در صورت شكست تيم استقلال در بازي رفت دربي هشتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر (جام خليج فارس) از هفته نهم اين مسابقات، به هر يك از بايكناني كه از سوي كادر فني در زمين مسابقه حضور يابند يك دستگاه خودرو پژو 206 اهدا خواهد شد و همچنين به بازيكناني كه در ليست 18 نفره اين تيم قرار گيرند مبلغ 5 ميليون تومان پاداش تعلق خواهد گرفت)).
چه مي كنه اين هدايتي ؟؟؟؟
حالا هيات مديره استقلال تو پرداخت حقوق بچه ها مونده !!! :41::41::41::41:
زرشــــــــــــــــــــــ ــکنقل قول:
بازیه صبا هم گذشت بازی با استقلال اهواز چه روزیه؟
استقلال 2 اس اهواز 1
ممنون دوست عزیز..نقل قول:
اتفاقاً نظر کارشناسیت خیلی خوب بود.. به امید متحول شدن استقلال..نقل قول:
شدیداً تأیید میشه.. استقلالی، باید تا آخر استقلالی بمونه..نقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم دست کمی از تو نداشتم..نقل قول:
من تا همین الآن به اینترنت دسترسی نداشتم و خیلی پشیمونم که چرا زودتر نتونستم به تاپیک سر بزنم.. واقعاً شرمندم که شما اسقلالی ها رو تو بد شرایطی تنها گذاشتم.. میتونه دلیلش باخت استقلال باشه.. واقعاً شرمندتونم..
نقل قول:نقل قول:
چه کردن این استقلالی ها.. (منظورم بچه های تاپیکه..)
ماشاا.. روحیه..
نقل قول:
آخی چیکار کنن خوشی زده زیر دلشون .
منتظر دربی هم هستیم ...
هفته هفتم
پنجشنبه 87/6/28 ، ساعت 20:30 ، استقلال تهران - استقلال اهواز. تهران
میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
میگن پایان شب سیه سپید است
میگن ....
به قول علیرضا، ما استقلالی ها داریم امتحان میشیم..
و به قول اونی که نمیدونم این چند وقت کجاست، نوبت بازی های آسون ما هم میرسه..
استقلالی هیچ وقت ناامید نمیشه..
قلعه نويي: بي سروصدا از استقلال مي روم
در پايان بازي تيم هاي استقلال و صباباتري قم که با شکست سه بر يک آبي پوشان تهراني به پايان رسيد،اکثر سوالات خبرنگاران قمي در خصوص احتمال برکناري امير قلعه نويي بود.سرمربي استقلال که خودش را براي پاسخ دادن به اين دست از سوالات آماده کرده بود به خبرنگاران قمي گفت: «تا زماني که مرا بخواهند کار مي کنم و هر زماني هم که بگويند تو را نمي خواهيم بي سر و صدا از استقلال مي روم.» قلعه نويي در خصوص ناکامي هاي خود در استقلال دلايلي را نيز عنوان کرد: «زماني که از استقلال رفتم تيمم اول بود، اما وقتي برگشتم تيم سيزدهم را تحويل گرفتم.»صحبت هاي پاياني قلعه نويي نيز شنيدني بود: «تيم من بدشانسي مي آورد ولي مشکلي نيست ما نياز به زمان داريم تا بر مشکلات فائق آئيم. تمام تلاش من اين است که استقلال را دوباره تبديل به همان تيم آماده چند سال قبل کنم.»
انتقاد امير قلعه نويي از هافبك هاي استقلال در رختكن
امير قلعه نويي كه در جمع خبرنگاران پس از بازي مقابل صبا به دليل مسائل تاكتيكي مقصر باخت مقابل صبا توصيف كرد، در رختكن شاگردانش را مورد مواخذه قرار داد.وي بيش از همه به هافبك هاي خود و از جمله حسين كاظمي ايراد گرفت عنوان كرد، چرا در صحنه گل دوم صباباتري در جاي خود قرار نداشته است.وي همچنين بازيكنان تيمش را به دليل دريبل خوردن از بازيكن كوتاه قامت صبا مورد انتقاد قرار داد و از اين كه آنها با وجود ادعاي خود نتوانستند بازي مناسبي را انجام دهند، گله كرد.
باشگاه استقلال تهران براي جانواريو خانه اجاره كرد
جانواريو كه از نداشتن منزل شخصي و زندگي در هتل ناراحت بود، صبح امروز صاحب خانه مستقلي شد.مسئولان باشگاه استقلال كه طبق قراداد با اين بازيكن برزيلي بايد براي او خانه تهيه مي كردند،امروز اين خانه را براي اين هافبك تهيه كردند تا بهانه اي براي ناراحتي او وجود نداشته باشد.اين بازيكن روز گذشته اولين بازي خود را براي استقلال انجام داد.
چراغپور: استقلال بازيكن طراح و مهاجم نوك ميخواهد/ رويا هميشه يك بار اتفاق مي افتد
جلال چراغپور كارشناس فوتبال كشورمان گفت: "وقتي ضربه جانواريو به اوت ميرود يا تقي پور ضربه سرش را خيلي بد به زمين ميزند ديگر مقصر قلعه نوعي نيست. واقعاً اينطور ضربه زدن سخت تر از درست زدن است. به نظرم عوامل صباباتري مثل رضايي، فضلي و فشنگچي حرفهاي تر از عوامل استقلال بازي كردند. سياوش اكبرپور يك مكمل است نه سازنده گل و آن موقع كه گل ميزد نفراتي مثل عنايتي، جباري و نيكبخت بودند."چراغپور اظهار داشت: "استقلال سخت گل ميزند، آنها يك بازيكن طراح جلوي كاظمي و يك مهاجم نوك ميخواهند و اين سردرگمي باعث تعويضهاي عباسفرد و جانواريو ميشود. در اين شرايط آنها دنبال رويا ميروند و رويا هميشه يك بار اتفاق مي افتد. عليزاده اگر غير از پرتاب اوت مهارت هاي ديگري هم داشته باشد عالي است."چراغپور گفت: "وقتي يكسري فرصتها گل نميشود مربي وارد بحران مي شود، اگر ضربه جانواريو وارد دروازه ميشد و شايد اگر تقي پور ضربه سرش را خوب مي زد الان همه ميگفتند، تعويض طلايي بود، چون درست تصميم گرفته بود. تيم هاي بزرگ وقتي وارد سريال هاي باخت مي شوند وفادار ماندنشان به استيل بازي برايشان سخت مي شود. بعضي وقتها مربي مجبور به تغيير استيل آن هم در 4-3 روز مي شودو اين نتيجه عكس ميدهد."وي در پايان در خصوص سيستم 2-5-3 استقلال گفت: "شايد آنها بگويند با همين سيستم قهرمان شدند، اما از آن موقع تا امروز، يورو 2008 را داشتيم و فوتبال عوض شده و وقتي 95 درصد تيمها در يورو 2008 با 4 دفاع بازي ميكنند، حتما اتفاقي افتاده است. در واقع سالها قبل برزيل با سيستم WM قهرمان شد اكنون هم همين طور بازي ميكند؟ استقلال كناره هايش باز است و مركزش جمع و امثال نفوذهاي امير آبادي ديگر اثرش را در فوتبال امروز از دست داده است."
محمود جان، متوجه منظورت نشدم..نقل قول:
عماد اين همه نظر مردمو ديدي به نگاه به نكردي
نه تو رو به خدا.. مشکل از نفر نیست. مشکل از ترکیبه. همین جوریش کلی مشکل مالی داریم، اگه بخوایم خدا تومن هم به این یکی بدیم که دیگه هیچی..نقل قول:
رحمان رضايى خريد جديد استقلال
سلام بر استقلالی ها همیشه در صحنه...
دم تمام دوستان گرم...
به استقلالی بودن خودم افتخار میکنم از وقتی وضع تیم بد شد می بینم تمام استقلالی ها فعالیتشون 100 برابر شده...
نمی دونم این را قبلا گفتم یا نه اما استقلالی شدن و موندن در روزها جشن و قهرمانی کاری نداره این روزها هست که عیار تماشاگران مشخص میشه!
شاید هم حق با محمود باشه.. من کلاً با آوردن بازیکن های اسم و رسم دار مخالفم.. تیم هست که بدون اینجور بازیکن ها، با هماهنگی که با هم دارن، خیلی خوب نتیجه میگیرن.. تو همین لیگ خودمون هم هست..
منم به استقلالی بودنم افتخار میکنم علیرضا..
استقلال نمیتونه زیاد خرید کنه فکر میکنم حداکثر دو بازیکن دیگه بتونه بخره اگه رحمان بیاد بد نیست حداقل از تقی پور بهتر هست...
اما مهاجم لازم داریم!
می دونم داغتون تازه میشه اما گفتم بذارم تا برای برخی ها که با دو تا صحنه که داور بر علیه شون اشتباه کرد دنیا را بهم ریختند و حتی می خواستند برای امضا جمع کنند تا مرادی را از داوری محروم کنند نشون بدم تفاوت ها را:
اشتباهات داوری جزی از فوتبال هست و الکی نباید شلوغش کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این صحنه رو ندیده بودم.. این که تابلو پنالتیه.. استوپ دست هم مگه تو فوتبال داریم..
ولی خدائیش داوری تو این چند هفته خیلی از این جور صحنه ها داشته.. ولی به قول علیرضا، داوری جزئی از فوتباله.. با محروم کردن کسی یا با داد و بی داد، نه پنالتی میدن، نه نتیجه ی بازی رو عوض میکنن..
این بازی و این صحنه ها هم گذشت.. انشاا.. بازیه بعد تو آزادی..
نتيجهي نشست فتحاللهزاده با قلعهنويي
نه كادرفني تغيير ميكند، نه بازيكني اخراج ميشود
وجود حضور تيم استقلال تهران در جايگاه هفدهم جدول ردهبندي، هيچ تغييري دركادرفني يا بازيكنان اين تيم ايجاد نميشود.
محمد نوريفر، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران درگفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: علي فتحاللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال روز شنبه با امير قلعهنويي و نظري جويباري سرمربي و سرپرست اين تيم ديدار كرده و به بررسي مسايل تيم فوتبال پرداخت.
وي افزود: در اين نشست مقرر شد كه هيچ تغييري در كادرفني صورت نگرفته و هيچ مربي از جمع كادرفني كم يا زياد نشود. همچنين در اين نشست با اشاره به حفظ نفرات و رد شايعهي اخراج بازيكنان، تداوم فعاليتهاي تيم به منظور بازي قدرتمندانه مقابل استقلال اهواز تاكيد شد.
وي افزود: در حال حاضر تمام تمركز كادرفني و بازيكنان استقلال به بازي مقابل استقلال اهواز است.
به گزارش ايسنا، طبق اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال، جلسات هيات مديره استقلال تهران تا اطلاع ثانوي برگزار نميشود.
منم چندروزاینترنت نداشتم والا اینجا بودم
راستی کسی قرارنیست بیاداستقلال ؟
مهاجم منظورمه؟
این فیلم برداری بازی مگه میذاشت همچین صحنه هایی را ببینم!نقل قول:
فیلم برداریشون افتضاح بود از 20 دقیقه اول که به جاش گل و بوته نشون دادند!
سلام اونی..نقل قول:
فعلاً که هر کی میاد، سر از یه تیم دیگه در میاره..
فعلاً خبری نیست..
سلام علیرضا وعماد وبعدا بایرننقل قول:
من هرکاری میکردم بادیال آپ نتونستم وارداین بخش بشم اما الان راحت شدم :31:میگم عجب نعمتیه این ای دی اس ال .این دفعه خواستید کسی رانفرین کنید که ADSLداره بگید الهی دیال آپی بشید :5:
----------------------------------------------
تقصیرخودشونه نباید لوبدند که کیو میخواند بخرند :41:البته باید یه مهاجم آفریقایی ارزون بیارند اینجوری بهتره چون سنگ بزرگ نشونه نزدنه :13:
باهات موافقم.. باید یکی رو بیارن که تازه تو راه پیشرفت باشه، نه اینکه پیشرفتش رو کرده، خدا تومن پول میگیره و دیگه هیچ کاری نمیکنه..نقل قول:
باید یکی رو بیارن که ارزون باشه، ولی با استعداد باشه. بعد اگه هم خواست از تیم بره، چون خودش رو تو لیگ خوب نشون داده، خوب فروخته بشه.. همین کاری که تیم های بزرگ انجام میدن..
جون خودتون منو نفرین نکنید که بدون ADSL میمیرم..
اگرمربیمون آرسن ونژه بود کارمون خیلی بهتربود بازیکن میورد500هزاردلار2سال بعدمیفروختند39 میلیون دلار
اینا فقط راه پول درآوردن رو بردن یا باختن میدونن..
نمیدونن که با خرید استعدادها، قبل اینکه شوفا بشن، هم به ترکیب تیمشون کمک کردن و هم واسه ی باشگاه درآمدزایی کردن.. باید اینجور بازیکن ها رو بیارن و باهاشون 3 ساله یا 4 ساله قرار داد ببندن..
نمیدونم به چی فکر میکنن که 1 ساله با بازیکن ها قرار داد میبندن.. خوب فصل بعد دوباره باید بودون دنبال بازیکن..
قلعه نویی دیگه مربی نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!بابا
هنوز زوده واسه پیش بینی.. انشاا.. از هفته ی بعد با برد مقابل استقلال اهواز دوباره بر میگردیم به رده های بالای جدول. هنوز اختلاف ها زیاد نشده..
آره. با محمود موافقم..نقل قول:
با تیم ششم فقص 3 امتیاز فاصله داریم. البته فولاد یه بازی کمتر داره..
محمودجون ناراحت نباش اونی همه رو بوق حساب کرده
خوب دوستان هم که یادی از ما نمیکنند. ولی به نظر من استقلال وضعش بهتر از این میشه در ادامه...
اونی جون شوخی کردم به دل نگیری
مثل اینکه Itc فرزاد آشوبی مشکل اساسی داره ( پسر بابا قبلا تو استرالیا!!! بازی می کرده) اگه گندش بالا بیاد امتیازات مس کرمان صفر میشه قهرومانی فصل قبلو هم از قرمزا میگیرن
به نظر من یه جوری سروتشو هم میارن.
یعنی چی ؟ جداً اینجوریه سعید ؟ یه خورده غیر منتقی به نظر میاد..نقل قول:
امتیازهای پیش بینی تا هفته ی ششم :
امتیاز ------------------- نام شرکت کننده
iman_s --------------------------- 6
6 --------------------------- بردیا
mahn90 --------------------------- 3
ESTEGHLAL 67 --------------------------- 3
maryampaezi202000 --------------------------- 3
jamshidjap --------------------------- 3
unartig --------------------------- 2
saeed atletico --------------------------- 2
emad64 --------------------------- 1
alireza001199 --------------------------- 1
Mohamma:D --------------------------- 1
Mahdi_P30 --------------------------- 1
بقیه ی بچه ها، امتیاز هاشون صفر بوده..
پنج شنبه 87/6/28
استقلال تهران - استقلال اهواز، ساعت 20:30 ، ورزشگاه ؟ تهران
برای دیدن افراد برتر پیش بینی ها، میتونید به پست 5366 مراجعه کنید :
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2951169&postcount=5366
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز دیگه فرصت دارید..
البته بعضی از دوستان زودتر پیش بینی هاشون رو انجام دادن که اونها هم ثبت خواهد شد..