دوستان سلام
الان مغازه اي تو تهران ميشناسيد بازي كپي اورده باشه؟
تو توپخونه مغازه اي اورده؟
تو ولي عصر چطور؟
يا فقط اين سايت اينترنتي هاست
Printable View
دوستان سلام
الان مغازه اي تو تهران ميشناسيد بازي كپي اورده باشه؟
تو توپخونه مغازه اي اورده؟
تو ولي عصر چطور؟
يا فقط اين سايت اينترنتي هاست
پشت شهرداری بازی های کپی موجوده ولیعصرم یه جا می شناسم داره بهم فگت بیار بازی هاتو با هم طاق بزنیم رو هارد ! که من نرفتم ...
سلام.
دوستان من اگر بخوام PS3 از دبی بیارم ، همینجوری خودشو بذارم توی بار خراب میشه؟ باید حتما بسته بندیش کنم؟ بسته بندی خودش جوابگو نیست؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، بیا بازار پشت شهرداری تو انبار های کامپیوتر ببینی چجوری مانیتور و پرینتر رو شوت می کنن این ور اون ور خیالت راحت می شه !
پشت شهرداری كدوم مغازه ها؟از قيمتا هم خبر دارين؟نقل قول:
اون كجايه ولي عصره؟
قیمت ها معمولا بین ۵ تا ۱۰ تومن هستنقل قول:
پشت شهرداری كدوم مغازه ها؟از قيمتا هم خبر دارين؟
اون كجايه ولي عصره؟
فروشنده هايه اونجا ادم نيستن.تا جايي كه بتونن نزديك قيمت اصل ميدننقل قول:
قيمت صد در صد دارين؟كسي نرفته؟
قیمت هر بازی 3 تومنهنقل قول:
دوستان PS3 های تولید چه تاریخی به قبل فریمویرشون 3.41 یا ورژن های پایینتر هست؟
یا آسونتر بپرسم ، فریمویر بعد از 3.41 چه تاریخی منتشر شد؟
كجا؟پشت شهرداري؟نقل قول:
قیمت بازی ها به حجم بازی بستگی داره ، فعلا نم قیمت هردمبیله ! در حال حاضر فکر نکنم کنسولی تو بازار باشه که فریم ورش بالاتر از 3.41 باشه ...
همگی سلام
اگه میشه یه کم در مورد HR واسه من توضیح بدین
من بازیشو تا حالا ندیده بودم،یه ویدیو ازش پیدا شد که داشت با Move بازی کردنشو نشون میدم،من دیدم چه چیز عجیبیه،نه تیری نه تفنگی درگیری :31: ...هیچی
تو بازیه ادم باید چیکار کنه؟؟
با وجودی که نمیدونم بازیه چیه ولی فکر کنم بهترین بازی میتونه باشه واسه این که با Move بازیش کرد.
تشکر میشه
کد:http://www.ps3news.com/PlayStation-3/video-sony-spotlights-heavy-rain-ps3-with-playstation-move/
سلام .دقیقا انگار move رو واسه هوی رین ساختن.با دسته همه بازی با sixaxis هست.نقل قول:
اونجایی که شما دیدی احتمالا طرف خوش مبارزه رو انتخاب کرده چون تو هوی رین هرکاری امکان داره.
میتونی با یه تیر طرفو خلاص کنی و ادامه داستان یا اینکه اگه بخوای ازش حرف بکشی باهاش مبارزه کنی که داستان رو بیشتر درک کنی.
هوی رین رو باید بازی کنی اونم نه 1بار 10 بار تا بفهمی چیه گفتنی نیست...
فقط یه حرف میتونم بهت بزنمنقل قول:
برو هرچه سریع تر بگیرش
بدون شک
اینو مطمئن باش که Heavy Rain رو نه به خاطر گرافیکش و نه Game Play اش و نه موسیقیش و نه هیچ چیز دیگه ای نمیخوای.
مطمئن باش که اونو میخوای چون که عین واقعیته و زندگیه توئه!
به این چیزه ، شیئ ، علامته ... نمیدونم چی بگم بش :41: ، میگن چی چیه Heavy Rain ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این قشنگترین حالت نیس ، طراحی از این قشنگ ترم داره (میدونید ) . من فقط همین عکسشو تکی پیدا کردم :31:
اسمش چیه ؟ دوس دارم 3 بعدیشو ببینم چه جوریه ؟ جایی نیس واسه خرید ؟؟ کسی ندیده ؟
عزیزم این اریگامی یه.....:31:نقل قول:
این عروسک کاغذی ها که با کاغذ درست می کنن بهش می گن اورگامی ، تو بخش تصاویر گوگل سرچ کنید origami انواع طرح های مختلف رو می تونید ببنید من خودم یه کتاب دانلود کردم توش روش درست کردن انواع و اقسام جک و جونور بود !
میشه لینک دانلود این کتاب رو قرار بدی! ( یا پ خ کنی! ) بنظر خیلی جالب میاد.نقل قول:
مرسی ، سرچی که گفتی روش ساختشم نشون میده ، تمرکز کنم ببینم میشه ساختش یا نه . فکر نکنم بشه :20:نقل قول:
بس کنید!
اینجا محل بحث در مورد اریگامی نیست ؛ گوگل برای همین کاراست ...
به خودتون زحمت بدید سرچ کنید
ادامه ندید..
مثل همينو تو لباف ديدم----البته چند ماه پيش---يارو گذاشته بود تو ويترين----نقل قول:
Logitech's Driving Force GT Wheel for the PS3
پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
بله، پیداشدنش که میشه؛ باید بگردید.نقل قول:
پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
حدود قیمت فکر میکنم 200 تومان هست.
اگه بازیی که میخری نو باشه یکی تو پکش هست.تو خود بازی هم چنتاشو یاد میده.ماله منم روی کمدم لونه کرده:31:نقل قول:
فکر نکنم دقیقا همینو بتونی پیدا کنی دور فرمون چرمه.اینجا چرمشو با دندون میکنن جدا میفروشن:31:
من الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
فرمت فلشتون fat32 ؟نقل قول:
یه بار تو ریشه هم امتحان کنید
دوست عزیز الان برای وصل شدن به psn باید اخرین اپدیت نصب باشه ۳.۳۰ که خیلی قدیمی هستنقل قول:
من الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
ميدونم ---ولي من فعلا به psn وصل نميشم---
منظور از ریشه که پوریا جان گفتن شاخه اصلی فلش مموری بوده فکر کنم که خب نمیشه اونجوریم.نقل قول:
به نظرم 3.41 رو دانلود کن با اون امتحان کن.
احتمال خیلی زیاد فایل آپدیتت مشکل داره.نقل قول:
ببینم میری تو قسمت تنظیمات قسمت آپدیت دیگه چون 3 مثل 360 پیغام نمیده خودش...
اگه میری که همون فایل مشکل داره.3.41 دانلود کن
سلام خسته نباشين
سوالي داشتم تخصصي در مورد دستگاه PS3 و اين سوال من در مورد بازيهايي هست كه
براي اين دستگاه مياد ، ايا ريختن بازي در اين دستگاه نياز به چه اطلاعاتي دارد و يا اينكه توضيحي
در مورد نحوه ريختن بازي در حافظه ي دستگاه اطلاعات جامع و كاملي برام بنويسيد.
تشكر
والا من که درست متوجه نشدم شما سوالت چیه ولی خب برداشتی رو که خودم کردم رو میگم .نقل قول:
این دستگاه برای بازی ها حالت Region Free داره و فقط برای بازی در PSN و تماشای فیلم های Original و BD ها نیاز دارید که به Region محصول خود توجه کنید.
برای نصب بازی هم ما در حال حاضر چندین روش داریم ( قبلا 1 روش بود که با اومدن PS Jailbreak چند تا هم اضافه شد)
اون یک روش همونی بود که بازی خودش در صورت نیاز ( از پیش تعیین شده ) قسمتی یا تمام یک بازی رو روی هارد نصب میکرد.
الان چون دیگه دستگاه -- شده هم میشه از طریق خوده دستگاه و به صورت دلخواه بازی رو نصب کرد و هم از طریق هارد External و کابل LAN .
ممنون تقريبا كمي از سوال منو جواب دادين حالا بايد بگم كه ميخوام دقيقا بدونم راه هاي ريختن بازينقل قول:
در دستگاه چطوري هست خيلي پيچيدس يا نه؟ و اينكه از كجا ميشه اين بازي ها رو براي ريختن تهيه كرد يا
بايد دانلود كرد اگه بايد دانلود كنيم از چه سايتي بايد اونا رو بگيريم؟؟
و اينكه واقعيت داره ميگن بازي ها رو هك كردن و ميشه ازشون استفاده كرد يا نه اگه واقعيت داره
چطوري اين كار انجام ميشه؟؟
راه ها رو که نام بردم.نقل قول:
هر کدام از این راه ها هم آموزش داره که اگه شما PSJ رو از بازیرایانه تهیه کنی میتونی آموزش هارو هم ببینی رو DVD.
برای دانلود هم سایت های مختلف الان دارن این کارو میکنن البته اونایی که بیشتر Server های قوی دارن !
تو NET بگردین پیدا میکنی اگه هم نکردی بگو من بهت بدم.
بله واقعیت داره و شما میتونید بازی رو Download کرده روی دستگاه اجرا کنید.
این کار توسط یه Dungle یه اسم های PSGroove و PS jailBreak انجام میشه که از یک نوع ضعف Security و Systematic سوء استفاده میکنه ! که قبل از اینکه کنسول کاره Process رو روی OS انجام بده این Dungle فعال میشه و تنظیمات و برنامه های خودش رو به کنسول اعمال میکنه که برای به کار انداختنش هم باید طبق روشی که آموزش دادن انجام داده بشه.
زمانی که فعالیت های اولیه برای از کار انداختن FireWall این دستگاه انجام شد شما بعدش میتونی به فایلهای اصلی و در واقع Source های کنسول دسترسی کامل داشته باشی و هر Edit رو انجام بدی.
که یکی از بدترین های این کار نصب شدن HomeBrew ها هست.
تشکر میکنم از راهنماییت اگه میتونی چند نمونه از سایت ها رو بهم معرفی کن.نقل قول:
خب قبل از اینکه اسم Site رو بگم باید بگم که Torrent از همه بهتر هست . چون هم سرعت خوبی داره و هم چیزی نیست که توش پیدا نشه.نقل قول:
اینا فکر کنم بد نباشن :
کد:http://www.ps3iso.com/playstation-3-section/
کد:http://www.ps3gamesdownload.net/
دوستان توروخدا كمك كنين
من فيفا رو ريختم تو اكسترنال رفتم backup managerرو اجرا كردم اونج نوشته بودfifa11.exe
روش ضربدر زدم اينو نوشت
game eboot.bin is not vaild,can`t launch
ميشه راهنمايي كنين
پلی استیشن اسلیم می شه هاردشو عوض کرد ؟!؟
اره ميشه
.................
آره جاوید جان خیلی هم راحت عوض میشه !! فقط جالبش اینجاست که اصلا نمیتونی تشخیص بدی هاردش کجاست :31: !!نقل قول:
كسي نميدونه؟نقل قول:
2تا دی وی دی بود من 2 تا رو کپی کردم تو هارد پي سي بعد اکسترکتش کردم يه فايل درست شد به اسم فيفا11
اكسترنالو باguiformat فت32 فرمت كردم يه پوشه توش درست كردم به نامGAMEZوfifa11 رو كپي كردم توش
كجايه كارم مشكل داشت كه نشد؟