حالا این آپدیت ها رو از کجا باید گیر بیارم
Printable View
حالا این آپدیت ها رو از کجا باید گیر بیارم
حالا این آپدیت رو از کجا باید گیر آورد چه جوری اجراش کرد.
اینجا :نقل قول:
آموزش نحوه ی آپگرید گوشیهای نوکیا :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
آقا آپدیت کردم 140 مگ دمه همتون گرم فقط جی پی اس و یه سری ترم افزار مفیده دیگه رفت اگه کسی هر نرم افزار خوبی داره بزاره دستتون درد نکنه.
برنامه های کاربردی> سیمبین سری 60 ویرایش 3نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
آقا من چند وقت پیش یه تقویم گرفتم که ریخته میشد تو calendar در می اومد اما الآن که آپدیت کردم پرید منم یادم رفته چه جوری بود فقط یادمه outlook office یه کارایی میکردیم اگه میدونید کجاست بپید برم بگیرم
. . . : : : تقويم رسمی كشور سال 1388 براي Nokia Calendar به همراه کلیه مناسبت ها : : : . .نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=310327
آقا دمتون گرم پاسخگویی بالاست سرعتش
دوستان من پینگ کدمو یادم رفته باید چی کار کنم؟
سلام
من با یه مصیبت امروز مواجه شدم که شدیدا به کمک شما احتیاج دارم. من یه موبایل ان 95 دارم که تا امروز همه چیش خوب کار میکرد. اهل برنامه اینستال کردن و بلوتوث بازی کردن هم نیستم (فقط جهت اطلاع و اینکه ویروسی نشده). امروز متوجه شدم که نا خودآگاه دیگه تو قسمت مسیجینگ نه میتونم پیام های دریافتی تو اینباکس رو باز کنم و نه اونایی که تو sent هست. تو قسمت درافت هم یه سری متن داشتم که اونا هم باز نمیشن. فقط 10 تا تمپلیت داخل (my folders) قابل دسترس هستن. وقتی قضیه رو گوگل کردم متوجه شدم به افراد دیگه ای هم این مشکلو داشتن توصیه شده بود تا موبایلشونو آپدیت کنن. البته فرمت کردن هم توصیه شده بود.
خلاصه من هم انواع فرمتها رو کردم و بعدش هم سیستمشو آپدیت کردم. دوباره که پیامها رو restore کردم دیدم هنوز هم همین مشکلو داره. جهت اطلاع من یه مموری 8 گیگ واسه موبایلم حدود چند ماهه پیش خریدم که الان تموم پیامها رو روی اون ذخیره دارم.
وقتی مموری رو درآوردم و دوباره واسه خودم با یه موبایل دیگه تکست زدم تونستم اون پیام جدید رو بخونم. حالا به نظر شما چکار باید بکنم؟ فکر میکنید مموری خراب شده؟ منم این فکر رو کردم ولی این نمیتونه درست باشه چون من تمام فیلمهام- عکسهام - کانتکت هام همشون رو مموری هستند و همه خوب کار میکنن. الا این پیام ها.
واقعا ممنونتون میشوم اگه بهم بگید که چکار میتونم بکنم تا این درست شه. مرسی
دوست من 3 2 تا از مسیجهاتو به فون مموری منتقل کن و باز کن که مشخص بشه اشکال از مموری کارته یا نه ...؟
.
اگه باز کرد که مشخص میشه مموری کارتت خراب شده ... علت هم زیاد داره ولی تا آدم مطمئن نشه نمیشه صحبت کرد ..
ممنون از جوابتون. میشه بگید چطوری می تونم اینا از کارت به فون مموری منتقل کنم؟
نقل قول:
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویMemory Cardتنظیم کنید ( مهم )
2 . گوشی را در حالت هک قرار دهید .
3 . برنامه ی X-Ploreرا اجرا کنید .
4 . پوشه ی 1000484bرا ازدرایو E به مسیر C:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغامFile already exists مواجه شدید ، گزینه یOverwrite allرا انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویPhone memory تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
_ برای تهیه نسخه ی پشتیبان از پیام های موجود بر رویPhone memoryمراحل زیر را به دقت دنبال کنید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویMemory Cardتنظیم کنید ( مهم )
برای اینکار به مسیر زیر بروید وMemory in useرا بر رویMemory Cardتنظیم کنید .
کد:
Menu > Messaging > Options > Settings > Other
3 . برنامه ی X-Plore را اجرا کنید .
4 . به مسیر C:\Private بروید و پوشه ی 1000484b را به درایو E کپی کنید .
کار تمام است .
جهت برگرداندن پیام ها با من همراه شوید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Memory Card تنظیم کنید ( مهم )
4 . پوشه ی 1000484b را از درایو E به مسیر C:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغام File already exists مواجه شدید ، گزینه ی Overwrite all را انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
_ برای تهیه نسخه ی پشتیبان از پیام های موجود بر روی Memory Card مراحل زیر را به دقت انجام دهید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید ( مهم )
4 . به مسیر E:\Private بروید و پوشه ی 1000484b را به درایو C کپی کنید .
جهت برگرداندن پیام ها مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید ( مهم )
4 . پوشه ی 1000484b را از درایو C به مسیر E:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغام File already exists مواجه شدید ، گزینه ی Overwrite all را انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Memory Card تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
سوال : چگونه می توان پیام ها را از Phone memory به Memory Card انتقال داد ؟
جواب : پس از اینکه پیام های موجود بر روی Phone memory به درایو E کپی گردید ، دقت کنید که حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها بر روی Memory Card تنظیم نباشد ، سپس پوشه ی 1000484b را به E:\Private منتقل کنید .
سوال : چگونه می توان پیام ها را از Memory Card به Phone memory انتقال داد ؟
جواب : پس از اینکه پیام های موجود بر روی Memory Card به درایو C کپی گردید ، دقت کنید که حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها بر روی Phone memory تنظیم نباشد ، سپس پوشه ی 1000484b را به C:\Private منتقل کنید .
سوال : می خواهم Memory Card را Format کنم ، آیا می شود بدون هک کردن گوشی از پیام های موجود بر روی Memory Card نسخه پشتیبان تهیه نمود ؟
جواب : بله می شود .
برای این کار باید از کامپیوتر استفاده کرد .
1 . ابتدا گوشی را به وسیله ی کابل به رایانه متصل کنید ، سپس USB Mode را بر روی Data transfer تنظیم نمایید تا درایو مربوط به Memory Card در My Computer نمایش داده شود .
2 . از طریق Folder Options آیتم های مخفی را Show نمایید .
3 . درایو مربوط به Memory Card را Open کنید .
4 . پوشه ی Private را یافته و آن را Open کنید .
5 . پوشه ی 1000484b را به کامپیوتر خود کپی نمایید .
کار تمام است ، اکنون با خیال راحت Memory Card را Format نمایید .
پس از اینکه Memory Card را Format نمودید ، پوشه ی 1000484b را از کامپیوتر به X:\Private کپی نمایید .
X نام همان درایو Memory Card است .
نکته : اگر دسترسی به کابل گوشی ندارید ، می توانید از RAM Reader استفاده کنید که در این صورت دیگر نیازی نیست USB Mode را به Data transfer تغییر دهید .
منبع: نمیگم
دوست من مطمئن باش اگه همین کلمه منبع رو هم نمینوشتی کسی فکر نمیکرد که این مطلب رو بدین شکل نشستی تایپ کردی ..اینجور مطالب مشخصه که از جایی کپی شده ...نقل قول:
.
پس بهتره برای حمایت معنوی از اون کسی که نشسته این مطلبو تایپ کرده و اطلاعاتشو در اختیار بقیه گذاشته اسمشون به عنوان منبع ذکر بشه تا به عنوان تشکر از ایشون تلقی بشه ...
مرسی. میشه بفرمایید این یعنی چه؟نقل قول:
آیا از برنامه های موجود روی خود گوشی نمیشه استفاده کرده؟ آیا روش دیگه ای وجود نداره که بشه بدون نصب هیچ برنامه اضافی ای این کار رو انجام داده؟نقل قول:
برنامه ی X-Ploreرا اجرا کنید
اگه جواب همه اینها منفی لطفا بگید از کجا میتونم این برنامه رو پیدا کنم؟
اینجا یه سری بزن اگه ورژن گوشیت 31نقل قول:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724[/html]
اما اگه ورژن 30 یا پایین تره با Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS هک کن خیلی راحت تره
نه !!نقل قول:
بهتر انجام بدید ای کاش اسم این هک رو برمیداشتند و بهینه سازی میزاشتند!!!
اکسپلوره هم تو ورژنهای مختلفی هست که از ورژن 1.22 به بعد دیگه کسی نتونست کرکش کنه در ضمن ورژن 22 فارسی هم میشه ولی ورژنهای بالا تر نه
اما آخرین ورژن این برنامه 1.34 که یه کرک 30 روزه مدام براش هست ولی از کار میافته ولی دو باره با اجرای کرک سی روز دیگه هم کار میکنه و.... به همین تر تیب 30 روز و 30 روز ...(تقریبا یه قدم مونده تا کاملا کرک بشه)
تو انجمن نرم افزار هست میتونی اونجا دان کنی
[html]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205[/html]
من کلا توبه کردم که منبع ذکر کنمنقل قول:
واسه همین که مینویسم
سلام
می خواستم بدونم این گوشی ورژن 31 هم هک میشه؟ اگه اره یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم
راستی من بعد از ساین کردن بعضی برنامه می خوام که برنامه رو نصب کنن بازم ارور مِِیده دلیش چیه؟
آره .... هک میشه .... با برنامه HelloOX .نقل قول:
چه اروری میده هنگام نصب؟؟؟
اکثر برنامه یی که ساین میکنم همین ارور رو میده و اون برنامه ی HelloOX رو هم دان کردم بازم بعد از ساین همون ارور رو میده
ارور : Request Appliction Not Acssece granted
غلط املایی داره ها.....
از ورژن 2 برنامه HelloOX استفاده کردی ؟؟؟نقل قول:
منم دیروز نتونستم 6120 رو هک کنم . دقیقا" همین ارور رو میداد . ولی با ورژن 1.03 به راحتی هک شد .
با 1.03 هکش کن .
سلام کسی قیمت n95 کار کرده رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام از یکی بگیرم میخواستم بم قالب نکنه
اگه میتونید بم pm بدید
با 1.03 امتحان کردم بازم نشد من با برنامه ی freesigner ساین میکنم و ورژن 2 هم نشدنقل قول:
از ورژن 2 برنامه HelloOX استفاده کردی ؟؟؟
منم دیروز نتونستم 6120 رو هک کنم . دقیقا" همین ارور رو میداد . ولی با ورژن 1.03 به راحتی هک شد .
با 1.03 هکش کن .
اگه براتون مقدوره اون فایلی که برای خودتون ریختید رو برام اپ کنید
ورژن 1.03 و برنامه SignSiS رو برات ضمیمه کردم .... از SignSiS برای ساین کردن استفاده کن .نقل قول:
خیلی ممنون ولی بازم همون ارور رو داد
یه چیزی من فایل Cer و Key رو برای گوشی ندارم چطور میتونم بگیرم اصلا میشه به خاطر اون باشه
بله واسه همونه...فایل Cer و Key نداری چه جوری می خوای برنامه رو ساین کنی؟نقل قول:
از روشهای این تاپیک استفاده کن:
یا به سایتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344
برو و سریال گوشیتو وارد کن ...اون عدد رو هم تو کادر مربوطه وارد کن و اینتر رو بزن...24ساعت بعد همین مراحل رو طی کن و فایلتو دانلودکن.کد:http://cer.s603rd.cn/
سلام.
من ديروز 95 ام رو به ورژن 31 اپ كردم.
الان كلاينت جديد نصبيدم 1511 ولي بازي ها رو كه تو پوشه e:ngage ميريزم ميرم تو انگيج عكس بازي ها مياد كمرنگ ولي ميزنم نصب ميشه ولي استارت گيم ميزنم ميگه گيم نات فوند ان مموري!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعضي وقت هام ميگه گيم نوت فاند اين ديوايس رو همه بازي ها تست كردم همش اينجوري هست!!!!
ولي قبلا اين جوري نبود قبل از اپديت.
تو بخش انگيجم پرسيدم گفتن اينجا بپرسم ببينم شما هم همچين مشكلي داشتيد يانه.ممنون ميشم زود تر جواب بديد.
خيلي ممنون.
ورژن 31 حتی اون پروداکت فارسیش هم خیلی مشکل داره
تو اون یکی سایت خوندم تقریبا 5 یا 6 مورد مشکل داره تو یه چند صفحه قبل هم عین همون مشکلات رو خودم گذاشتم یه سری بزن
پیشنهاد میکنم دانگرید کن 30 و منتظر آبدیت بعدی نوکیا بشین مثله ما
بله درسته خودمم يكم هنگ بيشتر احساس ميكنم تو اين ورژن.ممنون
ولي من زياد با اپديت كردن و اينا اشنايي ندارم چون تازه95 گرفتم اول5700 داشتم اونم اپديت نميخواست چجوري بايد دانگريد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنين.
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
مشکل از ورژن فریمور نیست من خودم با 31 همه بازیها رو فول اجرا می کردم...صد در صد با HelloOX 2 هک کردی دیگه نه؟نقل قول:
اگه آره موقع نصب بازیها Installserver رو فعال کن بعد که نصب بازیها تموم شد غیر فعالش کن...اگه فعال باشه بازیها اجرا نمی شن.
دانگرید هم نکن....اگه مشکلت حل نشد کلاینت 1345 رو نصب کن من با اون راحت تر بودم تا با این جدیدا.
ممنون مهدي جان اما من تو رام پتچر فقط گزينه open4all رو دارم و install server نيست پاكشم نكردم از همون اول نبود با روش HelloOX2 هك كردم ممكنه مشكل از اون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع نصبم اين گزينه رو فعال ميكنم بازم تاسيري نداره!!!!
:10:نقل قول:
امان از صفحه کلید نا مناسب:43::43:
تاثیر :27:
نمایندگی صفحه کلید های مناسب:11:
سلام بچه ها خوبين؟؟؟؟؟من يه مشكلي دارم بگم؟؟؟
من گوشيم n95 8gb هستش ميخوام بازي جاوا روش بريزم. ولي تو هر پوشه ش كه ميريزم بعد كه ميام گوشي مو باز ميكنم هيچي توش نيس و اون بازي رو نشون نميده؟؟كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ممنونم
سلام.
من می خواستم به طور کامل با GPS آشنا بشم.
آیا این سیستم رایگانه؟
آیا پیش فرض فعاله؟
اصلاً چه کارهایی میشه انجام داد؟
چه امکاناتی داره؟
و . . .
لطفاً به صورت جامع و کامل راهنمایی کنید.
GPS رایگانه. چون به ماهواره وصل میشه و ربطی به سیم کارت و این چیزا نداره.
فعال هستش ولی باید با یه برنامه خوب و همچنین یه نقشه درست و حسابی ازش استفاده کنی.
کارش هم موقعیت یابی هستش و میگه که شما کجا هستین و تا فلان نقطه چقدر راهه.
اگه می خوای توضیح بیشتری بگیری توی اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ببینی بد نیست
سلام
من یک nokia n95 دارم که ورژن 31.0.017 روش نصب هست!
تا جایی که من میدونم CPU این گوشی از نوع AMR11 هست با فرکانس 332 مگاهرتز!
ولی وقتی من با نرمافزار x-plore مشخصات سخت افزار نگاه کردم دیدم نوشته :
CPU speed: 206 Mhz
این چطوری ممکن هست؟
من این گوشی رو حدود 2 سال پیش خریدم!
من خودم احتمال میدم از اپگرید گوشی باشه! قبل اینگه اپگرید کنم(فکر کنم اول ورژن 12 بود بعد شد 21 حالا هم 31) باطری زود تر تموم می شد! ولی حالا حداقل 50% بیشتر شارژ نگه میداره!شاید بخاطر کم کردن سرعت سی پی یو باشه!!!
این مشکل فقط تو گوشی من هست؟
چطوری میتونم درستش کنم!؟
دوست عزیز برنامه x-plore فقط فرکانس یک هسته از CPU رو نشون میده .... همونطور که میدونی CPU ان95 دوهسته ای هست و 206 یکی از هسته هاست و بقیش هم مربوط میشه به هسته ی دوم .نقل قول:
سلام
آقا من تو سایتدر درخواست فایل های Cer & Key رو دادم ولی الان حدود 10 روزه که نیومده چی کار کنم یه سایتی میتونید برام معرفی کنید که زودتر بدهکد:www.s60certkey.com