--------------------نقل قول:
تقلبی نداره اگه باشه چینی هست برو بخر بابا خیالت راهت
Printable View
--------------------نقل قول:
تقلبی نداره اگه باشه چینی هست برو بخر بابا خیالت راهت
چرا تاپیک 5700 اینقدر سوت و کور شده............
سلام دوستان
یه سوال فنی:
من برای هر Contact چند تا شماره به عنوان Mobile و Home و ... سیو کردم. حالا امروز یکی به من زنگ زد و من می خوام بفهمم که از کدوم شماره به من زنگ زده. حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟
مرسی
-----------نقل قول:
روی کیبورد گوشیت دکمه سبز رو بزن و روی گزینه Options -Edit شماره رو نشون میده
---------
در ضمن دوست عزیز امضا شما سایزش زیاده یکمی کوچیکش کن صفحه دیرتر لود میشه
میتونی از همین ایران بگیری چون قیمت ایران با دبی در گوشی نو زیاد فرق نمیکنه مگه اینکه بخوای کارکرده بگیری که اونجا زیاد برای گوشی کارکرده ارزش قائل نیستند...نقل قول:
در مورد سالم بودن هم میتونی از گارانتیهای معتبر مثل اتصالات یا نیا بگیری و در غیر اینصورت از ظاهر گوشی میشه راحت فهمید که نو هست یانه مثلا دقت کن برچسب روی LCD باشه ,باتری رو جلوی خودت از داخل پلاستیکش در بیاره,دوربین,بلوتوث,صدای اسپیکر تماس و انتنش رو چک کن و در نهایت با توکل به خدا بخر...!
انشالله که درسته...!
خیلی سخت گرفتی بابا تو هنوز نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.من میخوام تا 2-3روز دیگه 5700 بگیرم.اگه میشه مدیران راهنمایی کنن که از کجا بفهمم گوشی اصله بهم تقلبی قالب نکنن.همچنین سایتهایی که سریال گوشی رو تست میکنه.یعنی هر تستی که میشه انجام داد رو میخوام.لطفا کمک!
دستت درد نکنه. به خاطر شما هم امضام رو عوض کردم؟نقل قول:
حالا یه سوال دیگه:
وقتی کسی داره بهم زنگ میزنه چجوری بفهمم با کدوم شماره است؟
سلام بچه ها .كسي قاب اين گوشي رو عوض نكرده ؟ من عوضش كردم كلا قيافش فرق كرده . در اولين فرصت عكسشو ميزارم.:46:
مال من که خریدم سیاه بود قالب شو عوض کردم قرمز خریدم اخه من پرسپولیسم
------نقل قول:
در حال تماس رو نمی دونم ولی بعد از تماس می تونی بفهمی کدوم شماره بوده
--------
ضمنا من بخاطر خدمون گفتیم که امضا رو کوچیک کن که صفحه زود لود بشه وگر نه فروم که مال م نیست گفتم که گفته باشم بعدن بهت گیر ندن می تونی همون عکس رو سایزش رو کمتر کنی 300*300 مثلا یا کمتر یا بزرگ تر
نقل قول:
یه راه خوب هم برای فهمیدن نو و یا کارکرده بودن اینه :
روی باطری چند تا خط فلزی هست که با چند تا میله فلزی توی گوشی روی هم قرار میگیند...که طلایی رنگ هم هستند..
اگر گوشی نو باشه این خطوط روی باطری کاملا صاف هستند و خراشیدگی ندارند...اما اگر دست دوم باشه روی خطوط طلایی روی باطری خراشیدگی هایی دیده میشه...
گوشی نوه با دسته دو یا استوک خیلی فرق داره فقط یکم توجه برای اینکه بفهمی که باهاش صحبت نشده این کد رو بزن #92702689#* تا بفهمی باهاش صحبت شده یا نه این هم کمک من
مهندس اگه میشه شیوه صحیح باز کردن فریم رو بصورت پست نگارشی یا عکس به نمایش بگذارید .نقل قول:
که چطوری میشه فریم خود گوشی رو عوض کرد بعدا بریم سر فریم جدید و قیافه شی مذکور در فریم و قالب جدید.
پیشاپیش ممنون.
کسی جواب ما رو نمیده؟
اقا موزیک پلیر من دوباره همون مشکل رفرش نکردن پیدا کرده هالا کاری ندارم چرا چون واقعا نمیدونم فقط چندتا سوال از شماها داشتم که هر چه تعداد بیشتری جواب بدهند بهتر به نتیجه میرسم
1:برای اهنگ ریختن موقع زدن کابل کدام گزینهی پیشنهادی گوشی را انتخاب میکنید؟(من اولا پی سی سویچ هال دیتا ترانسفر
2.موقع اهنگ ریختن ایا از موزیک پلیر به طور کامل خارج میشوید(نبود دایره ی ابی )
3.موزیک ها را با همان روش عادی کپی و پیست میریزید
4.ایا در فولدر خاصی میریزید (غیر از فولدر موزیک)
5. و اخر اینکه ایا راهی است که برنامه ی core player را با کنترل هدست کنترل کنیم
آقا چي جوري يه تم رو از گوشي پاك كنم؟
برای پاک کردن یک تم برو به این ادرسنقل قول:
Menu-Settings-Data Mgr.-App.Mgr.
و تم مورد نظر خود را پاک کنید اگر تم پاک نشود از روی مموری کارت در کامپیوتر پاکشون کن یا با یک فایل منجر خوب روی گوشیت نصب کن که بتونه هارد گوشی و قسمت های پنهان گوشی را نمایش دهد وانجا کامل پاکش کن
-----------
با تشکر
تقلبی نداره خیالت راحت.یعنی مشابه چینیش هست اما زیرش نمی چرخه.نقل قول:
دوربینش به اندازه کا 750 کیفیت نداره؟تو نور کم آره اما شما با 750 فلاش روشن عکس میندازی زرد میکنه 5700 چی؟فیلم برداری 750 به گرد پای 5700 میرسه؟واقعا برات متاسفم که کیفیت صدای 5700 رو با810 مقایسه میکنی.همین جوری حرف می زنی .در حال حاضر این دو گوشیو دارم.اصلا قابل مقایسه نیستن.متل اینه که شما بیای بگی پراید راحتیش . سرعتش از مثلا 405 بهترو بیشتره؟این چنینه؟در ضمن الکی هم پست نده هواست باشه....نقل قول:
دوست عزیز من تا به حال چنین مشکلی نداشتم و با استفاده از خود برنامه PCsuite آهنگ ها رو تو گوشی میزنم.نقل قول:
1.PC Suite
2.خیر
3 و 4.من آهنگ هار از طریق برنامه PC Suite > (Transfer Music رو گوشی می ریزم.اگر هم خواستی به صورت دستی این کار رو بکنی(تبدیل نکنی به m4a) باید از طریق کامپیوتر فایل مورد نظر رو در قسمت Music مموری کارت کپی کنید و بعد موزیک پلیر گوشی رو Refresh کنی.
5.من از این برنامه استفاده نمی کنم و دلیلی هم نیست که از این برنامه استفاده کنم.چون پلیر خود گوشی خوبه.:8:
بدلایل خیلی مسخری این پست حذف می شود
سلام بر و بچ ..
من این برنامه ultimate vr رو برا ضبط صدا نصب کردم ولی کرک نمیشه ...اینو یکی از دوستا زحمت بکشه با کرکشو برام بزاره ..یا بگه چطوری رجیسترش کنم که این صدای بوق مزخرفش قطع بشه ...
مرسی مرسی ...
به اون دوستی که میخواست گوشی بگیره از دوبی
توصیه می کنم از دوبی بگیر ( بهتره قیمت هارو مقایسه کنی )
بعد خودت نتیجه گیری کنی !!!
در مورد اون دوستی که هم گفت رجیستر !
رجیستر به گوشی هایی که از زمان اعلام شده وارد شبکه بشن گیر میده !
نه به گوشی های قاچاقی قبلی
یا حق.
خیلی ممنوننقل قول:
راستش من هم میخواستم بگم از دبی برام بیارن ولی قیمت ها رو که ندارم که بخوام مقایسه کنم, شما قیمت n82 رو در دبی دارید؟
در مورد رجیستر : حالا اگه خواستیم خیال خودمون رو راحت کنیم و ببریم رجیستر کنیم چقدر باید پیاده شیم؟ :دی
چرا از این نرم افزار استفاده نمیکنی...نقل قول:
کد:http://amir2014.persiangig.com/other/Dictaphone.jar
مرسی.خیالم راحت شد:10:نقل قول:
سلام به دوستای عزیز
یه مشکلی برای گوشی من پیش اومده!
چند روز پیش خیلی عجله داشتم، یه سوتی دادم کابل شارژ رو برای چند لحظه توی سوراخ هدفون گذاشتم.
حالا یه مشکلی امروز پیدا شده، نمیدونم که به اون ربطی داره یا نه!
وقتی که هدفون رو به گوشی وصل میکنم، 3 گزینه میاد(طبق معمول) وقتی که گزینه هدفون یا هدست رو انتخاب میکنم، صدا به جای اینکه از توی هدفون دربیاد، از توی گوشی(جایی که صدا موقع تلفن صحبت کردن میاد) شنیده میشه!
در ضمن، در این مدت(چند روز پیش تا الان) یه بار فون مموری گوشی رو فرمت کردم.
البته وقتی هدفون رو به طور نصفه توی گوشی کنم، و بعد کامل، درسته میشه ولی دکمه هاش کار نمیکنه!(کلید قفل کردن دکمه رو هم چک کردم)
لطفا بگید چیکار میشه کرد.
پاهام از از لرز وا نمیسته.......:6:من رو گوشی تعصب ندارم.شما چرت و پرت میگی.وقتی چیزی نمی دونی نگو.ایجا فروم هست و افرادی مثل من اومدن یاد بگیرن.شما که پورفوسوره نوکیایی نباید ایجوری حرف بزنی به اشتباه.آره من دیروز خریدم.مدال افتخارو میدن به شما که 9 ماه هست داریش.نقل قول:
اگه شما دو روزه میای اینجا هر دیقه پست میدی من یک سال میام و مشکل داشتم یا کاری از دستم بر بیاد پست میدم.نه اینکه بیام 9 تا سوالو تو 9 تا پست جواب بدم.با تشکر
دقيقا منم همين مشكلو دارم . عصابم خورد شده .نقل قول:
سلام بچه ها نميدونم يه فايلي چيزي پاك كردم گوشي قاطي كرد!!!
تو قسمت عكس و موزيك و اينا ميرم مثلا يه ترانه 100 بار تكرار شده
تو عكس ها و فيلم ها هم همينطور!!!!!
چكار كنم؟
يا حق (:
نقل قول:
من وقتی record رو ميزانم اين error رو ميده:
Error
Player is closed
ببینم اون فایل رو از توی app manager پاک کردی؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان اگر کسی فریم گوشی رو عوض کرده .توضیح بده فریم لعنتی چطوری از گوشی جدا میشه.
چیه خیلی سوال سختیه ؟همتون دارین تفره میرین .
اگه عوض کردین بگین عوض کردین توضیح بدین .یا نه اصلا فراتر از عکسش تو سایت +بررسی تخصصی خوندن و وقت تلف کردن کار دیگه ای بلد نیستین .
ده یالا ببینم به جز بچه بازیو تو سر هم کوبیدن کار دیگه ای هم بلدین یا نه .
ببین فکر کنم موقعی که در حال رادیو گوش کردن بودی یه گزینه هست که صدا رو از اسپیکر پخش میکنه اونو فعال کردی بعدا یادت نبوده در حالت هد فون بذاریش حالا یه امتحانی بکن ضرر نداره .البته من حدس میزنم اینجوری باشه و ربطی به شارژر نداشته باشه .:5:نقل قول:
حتما تست میکنم خبرش رو بهت میدم...نقل قول:
موفق باشی.
نقل قول:
ببینم اون فایل رو از توی app manager پاک کردی؟؟؟؟؟
آره
فاتحش رو خوندم ديگه نه؟
يكي گفت فرمت كن
فرمت كردم مموري رو دوباره يك ساعت وقت گزاشتم عكس و فيلم و...ريختم تو گوشي ديدم ايندفعه هيچي نمايش داده نميشه!!!!!
ولي حجم مموري كم شده بود
يا حق ):
s-n جان شما خودتو ناراحت نكن ايشون معلوم نيست مشكلش چيه پريروز به من گفت 7 ماهه داره الان ميگه 9 ماه!!!!نقل قول:
(و به نظر من اصلا نداره)!!
ايشون وقتي گفتن برنامه واسه اين گوشي خيلي كمه من فهمييدم كه چيزي در مورد گوشي و كلا دنياي موبايل نميدونه
شما هم ادامه نده اگه ايشون ادامه بده خودم با مديرا صحبت ميكنم!:46:
با سلام خدمت دوستان یه مشکلی برام پیش اومده.
من وقتی عکسهای مختلفی را میخام بریزم داخل گوشیم بعضی عکس ها را در داخل گوشی نشون نمیده وبعضی ها را نشان میده و وقتی با بلوتوث کامپیوتر هم میخام بریزم ارور میده و نمیفرسته.
لطفا این مشکل را بگید تا حلش کنم.
من خودم از توي همين انجمن ياد گرفتم. يكي از بچه ها با عكس آموزش داده بود . بگردي پيدا ميشه عزيز اين قدر جوش نزن . :46::31:نقل قول: