سیاوش جان برای آموزش این گیم پده تاپیک بزن تا آیندگان هم ازش استفاده کنن خیلی آموزش خوبی بود...
سیاوش جان برای آموزش این گیم پده تاپیک بزن تا آیندگان هم ازش استفاده کنن خیلی آموزش خوبی بود...
بابا با معرفت دمت گرم.میبینم عنوانه کاربر فعال خودتا دادی به علی آقا:18:نقل قول:
پس چرا افت درجه کردی؟مگه فعال نبودی چرا یک پله اومدی پایین شدی آخرفروم باز؟!!!!:18:
آقا سیاوش بابت آموزش ممنون.از چه ارتباط وایرلسی استفاده میکنی.یعنی از چه نوع کارتی؟حدود قیمت هم اگه لطف کنی ممنون میشم.
این کار را با وایرلس لپ تاپ هم میشه انجام داد؟
من خودم این 7 تا تم را بیشتر ندارم.امیدوارم به دردت بخوره.:46:نقل قول:
حجم:1.6 مگا بایت
کد:http://www.4shared.com/file/56008099/17609229/ptf.html?dirPwdVerified=4ac1960a
خب دیگه به این میگن اوج فداکاری:18::18::18::5:(حتی هیچ پدری هم حاضر نیست در حق بچه اش این کارو بکنه!!)نقل قول:
ولی جدی جدی چرا؟!! بابا ما قبلا واسه خودمون پیشکسوت بودیم مثلا!!
به هر حال مدیران عزیز بهتر تشخیص میدن کی کجا باید باشه منم به نظرشون احترام میزارم:46:
امیدوارم حالا علی آقا قدر عنوان داده شده رو بیشتر بدونه و تلاش بیشتری در جهت حفظ و یا ارتقا درجش داشته باشه
ممنون
فونت psp رو میشه عوض کرد؟
بچه ها یکی این تم رو دان کنه بعد به من بگه چطوری بریزمش..پ
ممنون
کد:http://www.savefile.com/files/1248368
این از اون حرفا بودا !!!!نقل قول:
خب پسر جون این که تابلو دیگه یا ptf است یا ctf یا flash
اگه ptf بود بریز توی پوشه theme
اگه ctf بود اولا پلاگین مخصوص به خودش رو میخواد در ثانی حتما باید اون تم متناسب با ورژن psp باشه به طوری که حتی تم های 3095 به 4,01 نمیخوره!!!!!! بعد باید بریزی توی همون شاخه theme و بری توی رکاوری و حتما اون پلاگین مربوطه رو enableکنی
دوستان نمیدونم جاش هست یا نه ولی سوال مربوط به بازی داشتم:
من یه pro evuloshion soccer 2008 گرفتم و روی psp اجرا کردم گرافیکش خیلی سطح پایین بود(مثل بازیهای sega)!!!!
کدوم فوتبال روی psp (بهترین) گرافیک رو داره؟ و ارزش بازی کردن رو داره؟
یه سوال مهم دیگه هم دارم:
توی اموزش آقا سیاوش جهت تبدیل PSP به GAMEPAD گفته شده که برای فهمیدن IP سیستم برین توی RUN بزنید CMD و بعد IPCONFIG ولی وقتی من مینویسم ipconfig جواب عجیبی میده:media disconnected نمیدونم چرا؟
کسی میدونه که چطور میتونم ip خودم رو بفهمم؟ فقط لطفا سریع تر راهنمایی کنید آخه devil may cary4 مونده رو دستم!!!!!
اولا پسر جون خودتی...نقل قول:
دوما اگه ممکنه دان کن نگاه کن..چون سه تا فولدر داره..من نمیدونم چی به چیه؟؟×؟××
برو تو کانکشن مربوطه بعد soppurt رو بزننقل قول:
کسی میدونه که چطور میتونم ip خودم رو بفهمم
آقا حالا خدایی واسه خودم سوال شد! پیمان(همکار) مارو فعال کرد یا رامین?؟
ببخشید بابا بزرگ!!!!حواسم نبود!!:21:نقل قول:
شما بهتر نبود اسم اون 3 تا فولدر رو مینوشتی تا بهتر بشه کمک کرد؟!!
درضمن در پیرو اون سوال حکیمانه ای که خودم توی 2 تا پست بالا پرسیده بودم!!!!( همون ip ) باید عرض کنم راهش اینه که به اینترنت متصل بشیم بعد ipconfig رو بزنیم که این رو متاسفانه سیاوش یادش رفته بود بگه
بیخیال علی مهم نیستنقل قول:
به قول choory شاید بودجه عناوینشون تموم شده واسه همین مجبور شدن عنوان من رو بدن به تو و من رو حذف کنن!!!
من از کاری که کردم ناراضی نیستم حالا شایدم واقعا لیاقتش رو نداشتم
نمیدونم...:2:
آقا رامین خدایش دیگه در حد sega که میگی نیست.من که خودم اهل فوتبال نیستم اما دوستام که بازی کردن گفتن گرافیک در حد ps2 هست.نمیدونم چرا شما میگی در حد sega!!!!:18:نقل قول:
بازی های موبایلم گرافیکش از sega بیشتره.این که psp هست جای خود داره.
بهترین گرافیک هم فکر کنم همین بازی داشته باشه.
همش داری مسخره میکنیاااا...نقل قول:
module-font-resources
این سه تا فولدره..
این روشی که منم گفتم ip رو نشون میده
جسارت نشه علی جان منظورم این بود که زیاد گرافیک تاپی نداشت! البته درسته SEGA که شوخی بود اما من انتظار گرافیکی در حد FIFA 2007 کامپیوتر رو داشتم که متاسفانه نداشت!نقل قول:
خب دوستان ( مخصوصا سیاوش) یه مشکل جدید و اعصاب خورد کن کشف کردم!!!
من طبق روش آقا سیاوش مو به مو رفتم جلو و موفق شدم PSP رو به لب تاب CONNECT کنم ولی وقتی بازی devil may cry رو اجرا کردم دیدم ای دل قافل!! منوها و کلیدها خودشون با سرعت در حال حرکت هستن و نمیشه متوقفشون کرد!!!
یعنی در حال بالا و پایین رفتن هستن و هیچ دکمه psp کار نمیده!!!
حتی وقتی psp رو connect کردم روی خود صفحه psp این پیغام میاد:ببینید درسته؟ یعنی حتما این پیغام باید بیاد یا یه جای کار میلنگه؟
wificontroller:returns 80110601
اینطور که شما می گی این تم فلش هستنقل قول:
این تم تم فلش هست.من از خیلی ها شنیدم که موقع نصب این تم ها واستفاده از ایت نوع تم ها دچار مشکل شدن.در کل توصیه میشه این کارا انجام ندید.نقل قول:
بی در دسر ترین تم ها همون ptf ها هستند.
به نظر من اصلا نیازی به تم نیست.آخه مگه چقدر توی منوی xmb هستیم؟بیشتر توی بازی هستیم تا منو.در نتیجه خستگی نداره که نیاز به عوض کردن تم باشه.
نه بابا چه جسارتی.مگه من بازی را ساختم؟خودت میگی کامپیوتر را!!!!!نقل قول:
شما این فوتبال را ول کن برو God Of War Chains Of Olympus بازی کن.ای خدا من چه شکلی تو را مجبور کنم این بازی را بازی کنی؟؟میدونم آخرشم بازی نمیکنی.:31:
بچه ها من قيمت psp رو ميخوام و يه سري اطلاعات در باره رمش كه تا چند ساپورت ميكنه؟
و اين كه آيا مدل به مدل داره يا نه؟؟
سلام دوستان.
من هم به PSP علاقه مند شدم.
اما يک سوال.
براي پخش فيلم ، اين فيلم هاي رايج DivX که 700 MB هستند رو روش بريزيم، ميتونه اجرا کنه ؟ يعني پخشش کند نيست؟ سرعتش روانه ؟
اگر کند هست، با تبديل کردن resolution فيلم به سايز دستگاه مشکل حل ميشه ؟ يا اين که بايد سايز و فريم ريت و اين چيز ها رو هم تغيير داد؟
سايز LCD دستگاه چقدر هست؟ منظور تعداد پيکسل ها و هم چنين اندازه صفحه به اينچ
قابليت پخش فايل هاي زير نويس (.srt) رو داره ؟ حالا يا به صورت original يا با برنامه ؟
بعدش هم که الان براي خريد يک PSP SLIM با تجهيزات لازم،مموري 4 ،کيف ، خروجي TV (اگر لازم هست) چقدر بايد پرداخت کرد؟
تجهيزات ديگري هم لازم هست؟
- يکي از دوستان، فکر ميکنم choory ، گفتن که بهترين گزينه خريد دو تا مموري 4 گيگ هست چون هم هزين اش کمتره و هم سرعتش بيشتر ميشه ، مگه دستگاه دو مموري همزمان ميخوره ؟!
من در يک فاروم ديگه خوندم که الان موقع مناسبي براي خريد نيست، چون قيمت هاش بالا هست، و دو ماه ديگه خوب ميشه...نظر شما ؟!
اگر دست دو تميز گير بياد، مي صرفه ؟ با چه قيمتي ؟
قبلا از اين که به سوالاتم توجه ميکنيد ممنونم.
دوستان خواهشن صفحات قبل را هم مطالعه کنید.نقل قول:
جواب شما توی پست زیر هست.رم هم تا 8 فعلا ساپورت میکنه.فرار بود توی فریمور 4 به بعد ساپورت کردن تا 16 هم اضافه بشه که هنوز معلوم نیست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2676689&postcount=5027
سلام.نقل قول:
توی ورژن فریمور 4 قرار بود پشتیبانی از فایل های dvix به فریمور اضافه بشه اما این اتفاق رخ نداد.شما برای فیلم باید فیام هاتون را convert کنید به فرمت xvid یا mpeg-4 با ریزولیشن 368*208 که این اندازه به صورت fullscreen میباشه.
با این تجهیزاتی که شما گفتی از 280 میشه خرید تا 350 بستگی به انصاف فروشنده.
درسته من گفتم 2 تا 4 بهتره.دستگاه از 2 تا مموری پشتیبانی نمیکنه.شما میتونی یک مموری را بزاری برای فیلم و آهنگ یکی دیگه هم برای بازی.هر وقت خواستی عوض میکنی.
الان تابستون هست قیمت ها به صورت کاذب بالا رفته.اما جاهایی هم هستد که قیمت هاشون را بالا نبردند.
قیمت 8gb چنده؟؟؟؟؟؟؟........................حت ما 100 هست.....
16gb امده تو ایران؟؟؟
هشت گیگ من دیروز از نمایندگی سونی پرسیدم گفت 120
16 اومده ولی زیاد نه قیمتشو هم ندارم
علی داری وسوسم میکنیا!!!!! هی میخوام نرم سراغ gow ولی مگه میزاری!!!:27:نقل قول:
gta که تموم بشه حتما دیگه gow رو بازی میکنم:21:
یه دلیل بگم که 4 گیگ از همه بهتره! :
شما فک کنید 8 گیگ خریدید بعد 8 تا بازی هم روش ریختین ولی یه سوال میتونین همه ی 8 تا رو با هم بازی کنین?؟ معلومه که نه از این 8 تا از یکی بیشتر خوشتون میاد اونو این قد بازی میکنین تا تموم شه یا ازش خسته شید برید سراغ بعدی پس واقعا نیاز زیادی به 8 گیگ نیست هم اینکه گرونه و رم همیشه ارزون میشه هیچ وقت گرون نمیشه که پس اگه اونقدر پولشو بدین یه مدت دیگه قیمتش نصف میشه و ضرر میکنین پس بچسبید به همین 4 گیگ!
من در اینترنت خوندم که سایز LCD دستگاه 4.3 inch هست.نقل قول:
پیکسل ها هم
480x270 یعنی 270p در سیستم WIDE.
مگه این طور نیست ؟!!
تشکر میکنم از تمامی دوستان فعال فروم.
می خوام یه psp بگیرم میترسم بچه ها یه راه حلی بگید که من بتونم در جا تشخیص بدم که این تقلبیه یا اصله کوتاه ترین راه (تو مغازه).
دوم اینکه برم توپخونه یا جمهوری؟الان میخام یه psp اسلیم سیاه بدون وسایل جانبی(pack ساده باشه یعنی بیخودی گرون نباشه)الان چقدر قیمت در میاد ؟ 4gig رم هم چنده.؟
یه چیزی الان همه ی psp ها کپی خور شده ان یا باید خودم کپی خور کنم:41:.
با تشکر از تمامی دوستان مخصوصا اقا علی وchoory و دیگر دوستان.
یه چیز رو یادم رفت این قضیه ی piano black pack چیه یعنی چه فرقی داره.
سایز lcd پی اس پی 4.3 واید هست.نقل قول:
ریزولیشن هم فکر کنم 272*480 باشه.
خواهش میکنم.نقل قول:
دوست عزیز psp تقلبی نداره.پس ترس نداره.با خیال راحت برو بخر.
توپخونه و جمهوری را من نمیدونم چون تهرانی نستم.
این psp slim سیاه که شما میگی در اصل همون piano black هست.piano black فقط اسم رنگ کنسوله.محتویاتش هم خود کنسول با باطری و شارژر هست.
حدود 250 کنسول و 55 هم مموری اصل.این قیمت ها قیمت معمولی هست.یعنی کسایی ممکنه بالاتر بدن کسایی هم پایین تر.
معمولا موقع فروش کپی خورش میکنه برات.هزینه ای هم نباید بگیره.
بازم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
ویرایش شد.
فرستاده شدن 2 پست.
چیت کد واسه brothers in arm d-day وجود داره؟
از توپخونه بگیری بهتره. معمولا psp ها رو کپی خور می فروشن ولی اگه کپی خور نبود بعد جلوت کپی خور کرد که چه بهتر!نقل قول:
سلام بچه ها الان چه بازی خوبی برای Psp امده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیر !! نباید این متن نمایش داده بشه : :wificontroller:returns 80110601
در نهایت باید صفحه ای بیاد که علامت های game pad بیاد روی screen !! در کل من در آموزش هم گفتم که شما folder های 1.50 و 1.00 رو هم تست کنید ولی اگه fat هست به احتمال زیاد 1.50 جواب گو باشه !!
بازی جدید را نمیدونم.نقل قول:
اما بهترین بازی هایی که من بازی کردم بازی های زیر بوده:
Final Fantasy.VII Crisis Core
God Of War Chains Of Olympus
Killzone Liberation
Manhunt 2
Medal of Honor-Heroes 2
Need for Speed Carbon- Own the City
Need For Speed Under Ground Rivals
patapon
Prince of Persia Rival Swords
Syphon Filter Logans Shadow
Syphon ***** Dark Mirror
Syphon ***** Dark Mirror
این بازی ها واقعا عالی بودن.
دیشب هم patapon را تموم کردم بازی بسیار عالی بود.خودم که بی صبرانه منتظر نسخه 2 این بازی هستم.
تمومش کردی?؟:18: ایول کارت خیلی درستهنقل قول:
کاری نداشت که.نقل قول:
کلید موفقیت توی این بازی فقط حفظ کردن حالت Fever هست.:46:
تنها مرحله ای که ممکنه برای همه مشکل ایجاد کنه بدست آوردن دعای بارون هست.
من زیاد از این جور بازی ها خوشم نمیاد من 2.3 مرحله رفتم بهم حال نداد پاکش کردمنقل قول:
من مدتی تو مرحله یی که باید واگن رو جلو ببری گیر بودم،بعد Ffvii رسید پاکش کردم هنوز نریختم تمومش کنم...