RE 4 مخفف كلمه ي Resident Evil 4 هست .
Printable View
RE 4 مخفف كلمه ي Resident Evil 4 هست .
سلام من بازی همسایه جهنمی 3 رو دانلود کردم ولی نمی تونم نصب کنم یعنی اصلا از حالت فشرده بیرون نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CRC filed in ...... the file is curropt
اصلا شنیدم روی xp پک 2 نصب نمیشه درسته؟
علي جان اين فايل هاي فشرده80%خرابن
منم باAti تو RE4مشکل دارم.....................:13:نقل قول:
درسته.نقل قول:
پارت هفتم رو اجرا نمیکنه دوباره دارم پارت 7 رو دانلود میکنم متشکر
پس دوست من کارت گرافیک شما مشکل داره .نقل قول:
منم باAti تو RE4مشکل دارم.....................
یعنی کارت گرافیک شما بازی رو ساپورت نمیکنه .
برای مدل های ATI نمیدونم ولی برای مدل های Geforce مدل 6600 به بالا میخواد برای اجرا .
کمک :d
من pro street نصب کردم غیر dvd رو بعد وقتی میخوام برم تو بازی میپره بیرون بعد سیستم ریستارت میشه :-??
قضیه چیه ؟ یه راهنمایی میکنین لطفا ؟
شما سیستمت رو بنویس...نقل قول:
کمک :d
من pro street نصب کردم غیر dvd رو بعد وقتی میخوام برم تو بازی میپره بیرون بعد سیستم ریستارت میشه :-??
قضیه چیه ؟ یه راهنمایی میکنین لطفا ؟
بازی splintercell double agent رو با کارت گرافیک 8600gt نمیتونم بازی کنم میگه درایور کارت گرافیک قدیمیه درصورتیکه من آخرین نسخه رو نصب کردم باید چکار کنم؟
Far Cry در ویستا 64 بیتی بطور سفید اجرا میشه
مشکل با چی حل میشه ؟
گرافیک Geforce 8400 gs و درایور ویستا آخرین ورژن
سلام دوستان من یه مشکلی با اجرای جنرالز 3 دارم اونم اینکه بازی بالا نمیاد البته بازی رو کامل نصب کردم directx هم دارم کرکش هم کردم از نظر سیستم هم مشکلی نداره فقط اینکه وقتی میخوام اجراش کنم فقط اون صفحه اول بازی میاد ولی هرچی صبر میکنم داخل بازی نمیشه لطفا اگه میدونید مشکل از کجاست بگید.ممنون
این مشکل فقط با بودن کارتهای Geforce 8 و ویستا 64 بیت رخ میده و تا حالا هم مشکلش حل نشده.نقل قول:
شاید آخرین پچ بازی این ایرادو برطرف بکنه .... ولی اگه نشه باید رو ویستا 32 بیت اجرا کنی.
(مطمئن باش که آپدیتهای ویستا مربوط به کارت گرافیک رو نصب کردی چون توصیه شده از طرف Nvidia هستن.)
دوستان من به یک مشکل برخوردم.
بعد از مدتها بازی Gears of War رو گرفتم و نصبش کردم ولی در هنگام اجرای بازی با پیغام زیر مواجهه میشم لطفا یه راهنمایی بکند که چیکار باید بکنم .ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان شما برو این سایت :
بعد اون فایل Dll رو جستجو و دانلود و در مسیر زیر کپی کن :کد:www.dll-files.com
C:\Windows\System 32
البته قبل از کپی از حالت Rar خارج کن .
Oracle جان خیلی ممنون.
فکر کنم درایور آخره چون ورژنش .7.15.11.6925 هستنقل قول:
بعدشم من فکر کنم با یه کرک حل بشه
تو بازی کرایسیس برا 32 و 64 کرکهای جداگانه گذاشته شده
اگه کرک برا 64 بیتی فار کرای هم باشه همه چی حله
نه! اون خط آخر منظورم آپدیت کارت گرافیک نبود. منظورم آپدیت های ویستا بود.نقل قول:
Hotfix های Windows Vista برای کارت گرافیک 6,7,8 Geforce در این آدرس:
توضیح:کد:http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html
آپدیت شماره 1 برای دارندگان Geforce Sli - بازیهای Directx9 و Directx10
آپدیت شماره 2 برای دارندگان Geforce - بازیهای Directx9 و Directx10
آپدیت شماره 3 برای دارندگان Geforce Sli - بازیهای Directx10
آپدیت شماره 4 و 5 برای دارندگان Geforce
نازنین دوستان سلام
این بازی Lord of the rings the battle for middle earth II را وقتی می خوام بازی کنم هی این مصیبت میاد
DirectX
Please make sure you have DirectX 9.0 or higher installed.Also verify that your video card meets the minimum requirements,and that you do not have hardware acceleration disabled in the Display control panel.
OK
و تا میزنم OK صفحه بازی از دسکتاب محو میشه در صورتیکه CD بازی توی DVD Drive D است نمیزاره بازی کنم
توی قسمت Update هم رفتم یک چیزی رو اینستال کرد و بازهم نمیشه توضیح اینکه موقع اینستال روز اول همه
چی را با شماره سریال اینستال کردم حالا موندم معطل :: فقط لطف کنید و راهنمایی بفرمایید چکار باید انجام بدهم
در ضمن در کار کامپییوتر هم شدیدا ضعیف هستم ...
تشکر و ممنون...
با سلام من کاربر جدید هستم
من بازی Medal Of Honor Airborn رو گرفتم در اجرای خود بازی مشکلی ندارم یعنی بازی رو انجام میدم مراحل رو هم طی میکنم ولی هنگام load شدن یا loading اول بازی بیشتر اوقات با این ارور مواجه میشم:General Protection Fault File not found in D;\game\urealengine3\binaries\moha.exe
لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید.
مشخصات سیستم:
CPU:3 Ghz 2mb
VGA:8600 GT 512 Giga
RAM:dual 512*2 geil
مطمئن باش که اخرین ورژن DirectX9 رو نصب کردی.نقل قول:
مشخصات سیستمت رو کامل بنویس (Cpu - Ram - Graphic card) به نظر میاد که سیستمت فاقد حداقل امکانات برای اجرای بازیه.
باید تو ویستا نصبش کنی برای من هم همین مشکل پیش اومد خیالت راحت باشه چون ویستا مشکل خیلی ها رو حل می کنهنقل قول:
با سلام حضور دوستان عزیز...
دوست نازنین عزیز havas_1980 گرامی امر فرمو د ید که مشخصات اینها را بنو یسم (Cpu - Ram - Graphic card)
شرمنده من نمیدانم اینها کجا هستند ولی توی { مای کامپییوتر قسمت آخرش راست کیلک کردم این ها را نوشته
بود و خدا کنه کمکی باشه...
System
Microsoft Windows XP Professional
Version 2002
Service Pack 1
Computer Intel Pentium III processor
501 MHz
256 MB of RAM
دستتان درد نکند اگه این مصیبت را از سرمن باز کنید
DirectX
Please make sure you have DirectX 9.0 or higher installed.Also verify that your video card meets the minimum requirements,and that you do not have hardware acceleration disabled in the Display control panel
و من بتوانم این گیم Lord of the rings the battle for middle earth II را بازی کنم...
ممنون و تشکر...:11:
دوست عزیز! اینقدر لفظ قلم ننویسین! راحت باشین.نقل قول:
سیستم شما فاقد حداقل امکانات برای اجرای بازیه. این سیستم برای اجرای این بازی منسوخ شده است.
لطفا در اسرع وقت اقدام به تعویض سیستم خود کنید.
با سلام حضور دوستان عزیز...
سیستم شما فاقد حداقل امکانات برای اجرای بازیه. این سیستم برای اجرای این بازی منسوخ شده است.
لطفا در اسرع وقت اقدام به تعویض سیستم خود کنید...
دوست نازنین جناب havas_1980 گرامی یعنی نظر حضرت عالی بر این است که کامپییوتر نو و آکبند خریداری شود
اگر بله که هیچ اوامرتان به دیده منت :: هیچ راهی دانلودی یا تعو یض قعطه وجود ندارد؟؟؟؟
دوست نازنین جناب havas_1980 گرامی از زمان و وقتی که جهت راهنمایی گذاشتید-
نهایت تشکر را دارم...:11:
وقتي ميخوام online يازي كنم از من به پاسورد ميخواد! نميدونم اين پاسوردرو ار كجا بيارم؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.
دوست من این پسورد رو هیچ کس نداره !
جز کسانی که بازی رو به صورت Original خریداری کنند !
پس اگه از این کپی ها گرفتی بیخیال آنلاین .
چون هیچ کس با نسخه ی کپی نتونسته آنلاین بازی کنه .
نقل قول:
یه سوال شرمنده این هات فیکس چیه؟؟؟ و چه فرقی با درایور کارت داره؟!!
دوست عزیزنقل قول:
یه سوال شرمنده این هات فیکس چیه؟؟؟ و چه فرقی با درایور کارت داره؟!!
این فیکس روی ویستا کار میکنه و مخصوص کارت گرافیک های Geforce هست ( فکر نکنم ATI رو ساپورت کنه )
این فیکس ها برای بازی ها خیلی مناسب هستند و فقط روی ویندوز ویستا کار میکنند .
این فیکس ها رو وقتی نصب کنی برای بیشتر بازی ها ، خیلی گرافیکو بالا میبره .
دشمنت شرمنده عزیز!نقل قول:
اگه تو یه بازی مشکلی پیش بیاد مثلا گرافیک قسمتی از بازی قاطی کنه باید مشخص بشه که این ایراد یا از درایور کارت گرافیکه یا ویندوز (در اینجا منظورمون ویستا هست) یا خود بازی ...
اگه این ایراد از خود بازی باشه با انتشار Patch بازی این ایراد برطرف میشه.
اگه این ایراد از درایور کارت گرافیک باشه nvidia درایورش رو اصلاح و به روز میکنه.
و اگه این ایراد مربوط به ویستا باشه از طرف Microsoft آپدیت یا هات فیکس برای اصلاح اون ایراد منتشر میشه.
برای مثال دیده شد که بازی Hellgate: London در ویستا اجرا نمیشه و این ایراد ناشی از ویستا بود که با نصب آپدیت دوم این ایراد برطرف میشه.
دوستان سلام
من تو بازی nba live 2008 به مشکل خوردم بازی رو نصب و اجرا میکنم ولی وسط بازی هر وقت تیم حریف timeout میگیره یا وقتی نیمه تموم میشه یهو از بازی میپره بیرون.
اینم بگم که سیستم من قویه و از نظر گرافیک یا رم یا... مشکلی نداره . فکر کردم شاید ویندوزم ایراد داشته باشه ولی با عوض کردن ویندوز هم مشکلم رفع نشد .ممنون میشم اگه کسی بدونه که چی کار بایید بکنم.
نقل قول:ممنونم ببینم یعنی در حالت عادی وقتی مثل بچه ادم بازی میکنی و مشکل نداری احتیاج نیست بری دنبال این فیکس ها درسته؟؟نقل قول:
نه مشکلی نداره ولی به نظر من نصب کنی خیلی بهتره .نقل قول:
ممنونم ببینم یعنی در حالت عادی وقتی مثل بچه ادم بازی میکنی و مشکل نداری احتیاج نیست بری دنبال این فیکس ها درسته؟؟
چون یه وقتی یادت میره و میری یه بازی میگیری که میبینی گرافیک پایینی داره !
بعد از اون بازی زده میشی .
به نظر من همین الآن دانلود و نصب کن و خیال خودتو راحت کن .
ازمن نصیحت! اگه ویستا داری و کارتت Geforce 6 یا 7 یا 8 هست حتما همه هات فیکس ها رو نصب کن. 100% لازمه.نقل قول:
سلام
من بازی joint task force رو خریدم و به جز در درایو ویندوز در درایو دیگری نصب نمی شود
چطوری این حالت را از بین ببرم
ممنون
دوست عزيز بعضي از بازي ها اتوماتيك در درايو c نصب ميشن هيچ كاريش هم نميشه كرد.نقل قول:
البته اينجوري كه من خبر دارم.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من CD5 بازی GTA5 که 6 سیدیه هستش رو
میخوام (DATAcab6.rar (فکرکنم))
(راستی یکم خیلی فوری) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام من تو اجرای بازی Rome Total War مشکل دارم. وقتی تو منوی اصلی بازی هستم هرجا که موس رو تکون می دم ردش می مونه ولی این مشکل وقتی میرم داخل خود بازی حل میشه ولی یه مدت که بازی می کنم صفحه سیاه می شه و ارور میده که باید از بازی بره بیرون. در ضمن رم من 256 و کارت گرافیکم 128 هستش . لطفا کمکم کنید:19:
دوست عزیز به گمونم کارت گرافیک شما نکشه بازی رو .
سیستم کلی تو بنویس .
منظورتون از سیستم کلی چیه؟نقل قول:
یعنی CPU ، Ram و کارت گرافیک + همه ی مشخصات .
مثلا کارت گرافیک شما چه مدلیه و ورژن درایورش چیه .
باس رم شما چیه و ...