این قانون واسه قبل تصویب شدن قانون جدید نظام وظیفه بودش این موارد به نظام وظیفه ربط دازه نه سنجش
سوال 16 این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس میتونه حداکثر 3 بار کنکور بده
این قانون واسه قبل تصویب شدن قانون جدید نظام وظیفه بودش این موارد به نظام وظیفه ربط دازه نه سنجش
سوال 16 این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس میتونه حداکثر 3 بار کنکور بده
سلام دوستان
من مذرک کاردانی کامپیوتر دارم و دوباره از طریق کنکور سراسری شکرت کردم برای کارشناسی که قبول شدم (کامپیوتر)
ترم بعدش تغییر رشته دادم به حسابداری وبه خاطر یه سری مسائل مجبور شدم انصراف بذم تا برم خدمت
حالا میخوام بدونم مدرک قبلی من که کاردانی بود لحاظ میشه یا نه من باید با درجه سرباز صفر برم؟
دوستان حالا هیچ راهی نیست که بشه دوبار کنکور داد ؟
میشه مثلا دانشگاه آزاد ثبت نام کرد و مرخصی بگیریم بعد تو کنکور شرکت کنیم ؟
سلام به همه..من حدود 3 هفته پیش یه سوالی از این سایت پرسیدم،راجع به معافیت از طریق ضعیف بودم چشم که بچه ها جواب دادن واسه کسایی که دیپلم گرفتن باید مجموع 8 باشه..ما رفتیم یه دکتر واسه سنجش بینایی..گفت که دکترای مورد تایید سازمان نظام وظیفه یه قطره ای میریزن تو چشم که ماهیچه های چشمو موقتا فلج میکنه و همین باعث میشه شماره دقیق چشم معلوم بشه(که معمولا شماره اش کمتر درمیاد)این دکتر گفت که این قطره واسه کسایی که سابقه تشنج دارن خطرناکه..همچنین گفت اگه سابقه تشنج داشته باشم(که تو 1 سالگی داشتم.دی)میتونم یه جورایی معافیت بگیرم باهاش..خلاصه، بندی هست که مربوط به تشنج باشه و اگه هست واسه چه سن و سالیه..دوما اینکه این قطره اگه خطرناک باشه(با توجه به سابقه تشنج)بازم استفاده میکنن یا نه؟
ببخشین یکم متن طولانی شد(داستانی شد واسه خودش..دی)در کل ممنون میشم جواب بدین...
آره اگه برادر سالم بالای هجده سال داشته باشه نمیتونهنقل قول:
حتی اگه تو شهر دیگه هم باشه نمیتونه
سلام دوستان من متولد نیمه اول 71 هستم الان دانشجوی دانشگاه ازاد در مقطع کاردانی هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم میخواستم بدونم من اگه الان انصراف بدم میتونم تو کنکور دانشگاه ازاد یا علمی کاربردی شرکت کنم و در صورت قبولی در دانشگاه و رشته جدید ادامه تحصیل بدم؟خودم از نظام وظیفه سوال کردم گفتن میتونی اینکارو بکنی.میخواستم نظر شمارو بدونم.ممنون
هیچکس نمی تونه سوال منو جواب بده ؟ :41:
Plz Answer mine too(صفحه قبل)
به احتمال زیاد برای تشتج معافی میدننقل قول:
صفحه اول همین تاپیک بخش معافیتها رو بخونین
سلامنقل قول:
بله میتونید
ممنون دوست عزیز..ولی همچین بندی یافت نشد...دقیفا تو کدوم قسمتش نوشته شده؟نقل قول:
خب اگه ننوشته یعنی تشنج در قسمت معافیتها محسوب نمیشهنقل قول:
نه عزیزم. تشنج شامل معافیت نمیشه !
من روزای آخری که تو یگان بودم یه پسره شروع کردن به لرزیدن و یهو افتاد زمین ما هم زنگ زدیم امبولانس. کلا الان انقدر سخت معافیت میدن که حد نداره. معافیت تحصیلی رو یکی دو ترم هم تازه کم کردن...
ولی موقع ریختن قطره از هیچ کس نمیپرسن سابقه ی بیماری داشته یا نه بهتره بیشتر دربارش تحقیق کنی ببینی واقعا قطره میتونه برات مشکل ایجاد کنه یا نه
خیلی هم سخت معافیت نمیدن مخصوصا برا چشمنقل قول:
سلام بچه ها من متولد 3 ماهه دوم سال هستم متولد سال 72.....امسال سال دوم بود که کنکور دادم ...کنکوری 91 هستم...میخواستم بدونم امسال همین مهر اگه ایشالله رفتم دانشگاه برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟ چون فکر کنم زده تو دفترچه تا اذر سال اعزام وقت دارم.....ممنون میشم یکی جواب منو بده ممنون
بعد از غیبت صغرا برگشتم :31:نقل قول:
سلام ،
دوست عزیز برای رفتن به دانشگاه شما امسال مشکلی ندارید !
لطفا جواب منو بدید.:46:نقل قول:
من الان فقط میخوام بدونم که اگه قبل از اتمام فرصت یک سال ، دفترچمو پست کنم و اعزامم بیفته قبل از اعلام نتایج و تو رشته پزشکی که دکترا هست قبول شم میتونم برم دانشگاه دیگه. تازه تو دفترچه نوشته که به تمام کسانی که بخوان یک بار یک فرجه دو ماهه میدن و زمان اعزامو عقب میندازن.
شما هر موقع دانشگاه قبول شید می تونید ثبت نام کنید و خدمتتون بقیش می مونه برای بعد از فارغ التحصیلینقل قول:
دوستان من 26 واحد داشتم و برنامه داشتم که با 2 واحدی که تابستون برداشتم و قبول بشم 24 واحد تو یه ترم بگیرم و تموم کنم متاسفانه استاد به من 9.75 داد ولی 10 نداد:41:- حالا اصلا حوصله درس خوندن ندارم و میخوام برم سربازی - اگه انصراف بدم و دوباره بیام واسه کنکور و قبول بشم میتونم واحدارو تطبیق بدم؟ بهترین راه حل وسه سربازی چیه؟
سلام لطفا کمک کنید
من امریه بنیاد مسکنم الان نیاز دارم مدرک موقتم رو از دانشگاهم بگیرم جزو مدارک مورد نیازم نوشته
گواهی اشتغال به خدمت دوره ضرورت بدون غیبت اولیه
یا
گواهی صادره از سوی سازمان وظیفه عمومی و معاونت های وظیفه عمومی استان های کشور چ
حالا من باید کجا برم و چه کار کنم ؟ یعنی برم نظام وظیفه شهرستانمون کافیه یا باید جای دیگه برم لطفا کمک ؟
با سلام،نقل قول:
باید از نظام وظیفه نامه بگیرید که مدرک موقتون رو دانشگاه براتون ارسال کنه!
سلام.
جون خودتون جواب بدید! مرسی
من امسال کنکور دادم و جواب هم اومده.
حدودا یه هفته (شاید بیشتر) مونده به ثبت نام و من حالا فهمیدم میتونم معاف بشم!
معافیت پزشکی (واریکوسل). میتونم اقدام کنم؟؟ توی این فاصله و اگه نه به نظر شما چیکار کنم؟؟؟
بازم ممنون.
گفتن تا آخر شهریور باید اقدام کنیم (متولد سه ماهه دوم 72 ) تا غیبت نخوریم ، ما چقدر زودتر باید اقدام کنیم؟تا روز آخر درسته دیگه؟ثبت میشه تو سیستم و دیگه لازم نیس چند روز تا تهران بره دیگه؟
مراحلش چیه؟چون مثل اینکه از سال قبل عوض شده و خودمون باید اقدام کنیم نه دانشگاه؟اول باید دانشگاه ثبت نام کنیم بعد شروع کنیم؟خود دانشگاه انجام نمیده؟
ممنون
باید با سرعت باد اقدام کنینقل قول:
من متولد 72/05/30 هستم سال 90 مدرک پیش گرفتم و از دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم یک ترم رفتم ولی ترم 2 مرخصی گرفتم تو کنکور 91 شرکت کردم ولی بازم تو رشته مورد نظر قبول نشدم میخواستم بدونم میتونم یک بار دیگه کنکور بدم
اینم از سایت نظام وظیفه (police.ir) برداشتم
نقل قول:
۱۶- آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد را دارند؟
بلی . مشمولان در طی مدت تحصیل از دیپلم تا دکتری صرفا ۱ بار می توانند از تحصیل انصراف ومجددا با پذیرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غیبت ، می توانند به تحصیل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولی بودن تحصیل با این اوصاف فرقی نخواهد داشت، به شرط اینکه ۱: در مقطع قبلی
فارغ التحصیل نشده باشد . ۲: از زمان انصراف در مقطع اول بیش از یکسال نگذشته باشد.
چه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
فکر کنم بتونی کاری بکنی مخصوصا اگر اشنا داشته باشینقل قول:
سلام دوستان.
من امسال سال دومی بود که کنکور دادم و
سال قبل مدارکم رو برای نظام وظیفه فرستادم تا بتونم پشت کنکور بمونم.
حالا واسه ثبت نام دانشگاه چیکار باید بکنم؟
دوباره باید برم پلیس +10 ؟؟؟؟
من متولد 71 هستم
امسال خرداد پیش دانشگاهیرو تموم کردم و دیپلم گرفتم
الانم دانشگاه قبول شدم
میخوام بدونم برای ثبت نام دانشگاه باید برم نظام وظیفه نامه بگیرم یا لازم نیست؟
چون تو سایت خود دانشگاه زده:
ارائه مدرک جهت مشخص نمودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران
دوستان لطفا راهنمایی کنید متولد نیمه دوم (ابان ماه ) سال 72 هستم و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم و امسال سال دومی هست که کنکور دادم . الان برای ثبت نام در دانشگاه باید از نظام وظیفه چی بگیرم ؟
این مدرکی که سازمان سنجش نوشته دقیقا چی هست و از کجا باید بگیرم ؟
6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه به يكي از بند هاي مندرج در صفحه 33 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند(براي برادران).
ُلام
من متولد ابان 72 هستم و امسال اولین سال کنکورم بود!
پیام نور قبول شدم و میخوام برم ایا باید برم پلیس + 10 و مدارکی بگیرم!؟
سلام . من شهریور 72 تاریخ تولدمه امسال هم سال دوم بود که کنکور دادم و قبول شدم . تا حالا هم برای سربازی هیچ کاری نکردم . الان که میخوام برم دانشگاه مشکلی پیش نمیاد ؟ نباید کاری کنم ؟
سلام،نقل قول:
خیر،مشکلی برای ثبت نام ندارید!
سلام،نقل قول:
باید معافیت تحصیلی بگیرید ، خود دانشگاه موقع ثبت نام راهنمایتون می کنند
باید برگه سبز رو برای ثبت نام ببرید :46:نقل قول:
سلام ،نقل قول:
شما به چیزی برای ثبت نام احتیاج ندارید ، فقط موقع ثبت نام دانشگاه راهنماییتون می کنه که از پلیس +۱۰ معافیت تحصیلی بگیرید
سلام ،نقل قول:
برگه سبز + کپی ازش رو موقع ثبت نام با خودتون ببرید
سلام ، می شه بگید مدرک پیش دانشگاهی خودتون رو کی گرفتید؟نقل قول:
برگه سبز چی هست ؟ یعنی باید مدارکم رو پست میکردم نظام وظیفه ؟نقل قول:
اخه من نیمه دوم 72 هستم که اصولا امسال باید کنکور میدادم و چند ماه قبل تلفنی از پلیس +10 پرسیدم گفت برای شما لازم نیست مدارک رو ارسال کنید
سلام خواهش میکنم اگه میدونید راهنمایی کنید !
من متولد 72 ام (30 دی) .... رشته انسانی بودم .... امسال دانشگاه پیام نور قبول شدم........میخوام سال بعد کنکور هنر شرکت کنم ! .......... ولی نمیدونم مشمول خدمت میشم یا نه ؟!
دوست عزیز شما کی تحصیلت تموم شده
شما بعد از پایان تحصیل یک سال وقت دارید دفترچه رو بفرستید
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
یعنی کی مدرک پیش گرفتم ؟ مدرک پیش رو همین امسال گرفتم...دیپلم هم پارسال.....الان یعنی چی من میتونم سال بعد هم کنکور شرکت کنم یا نه ؟
اگه همین امسال یعنی خرداد مدرک پیش رو گرفتی تا یک سال فرجه داری دفترچه رو بفرستی
حالا کنکورت اگه مرداد باشه میری خدمت و اگه قبول شدی ترخیص میشی
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
اگه قبول نشم ترخیص نمیشم ؟! خب من که هنوز از دانشگاه پیام نور انصراف ندادم ! نمیتونم برگردم همون پیام نور (رشته قبلیم) رو ادامه بدم ؟