سلام به همه دوستان....
یه سوال در رم داشتم
می خواستم بدونم که چه رمی با p900 سازگاری داره
رم قبلیم مورد پیدا کرد و بعد سوخت
مرسی
Printable View
سلام به همه دوستان....
یه سوال در رم داشتم
می خواستم بدونم که چه رمی با p900 سازگاری داره
رم قبلیم مورد پیدا کرد و بعد سوخت
مرسی
والا منم يه رم يک گيگى فرستادم قبرستون البته خودم نه گوشيم.نقل قول:
اون طورى که فروشنده ها ميگن رم دوگيگ هم با p۹۹۰ کار ميکنه ولى من با يکى از اون وارداش که صحبت داشتم ميگفت رم اگه اصل باشه حتى چهار گيگ هم باهاش سازگاره منتها اااااگه اصل باشه!
شما هم به نظر من زياد دو رو بر رم هاى ظرفيت بالا نباش همون يک يا دو گيگ مناسبه،فقط يه نکته اى رو در نظر داشته باش که سعى کن زياد رم رو از جاش در نيارى به زبون خودمون زياد انگولکش نکن چون رم خود من از انگولک زيادى خراب شد(پيناش قطع شد!)
ميتونيد با برنامه theme creator رنگ نوشته اپراتور رو توى تم دقيقا به رنگ تصويرى که براى صفحه نمايش انتخاب ميکنيد دربياريد البته بايد رنگ تصوير زمينه يکدست باشه.
اينجورى ديگه اسم اپراتور ديده نميشه!
دوستان رم با مموری تفاوت داره ، لطفا" دقت کنید
در ضمن p990 تا 4 گیگ مموری رو ساپورت میکنه.
آقا ما شرمنده ادبیات شما هستیم,خوب دیگه داریم به زبون عامیانه حرف میزنیم حالا رم یا مموری چه فرقی میکنه.نقل قول:
خوب ما هم با عشق چهار گیگ این گوشی رو گرفتیم که همش کشک درومد.
آخه رم اصل تو بازار گیر نمیاد که!:13:
تازه من تاحالا رم چهار گیگ برای p990 تو بازار ندیدم!!!:41:
دوست عزیز رم یه چیزیه که وجود داره بنابراین وقتی شما میگی رم ، آدم فکر میکنه که وافعا" منظورت رم هست ، بعد که جملات رو میخونه میفهمه منظورت مموری بودهنقل قول:
رم حافظه موقتی هست که برنامه های موقع اجرا از اون استفاده میکنن و رم p990 فکر میکنم 64 کیلوبایت باشه
فکر کنم مموری اصل رو بتونی از دوربین فروشی ها گیر بیاری ، فقط قیمتش خیلی بیشتره
دوست عزیز hmdfkr حیلی ممنون:11:
اول از همه پوزش میخوام برای سیوال تکراری ...
از اول تیر ماه sms اینگلیسی گرون میشه و فارسی 9 تومان پس بصرفه تر هست که فارسی پیامک بدیم!!! برنامه ها و راه حل های زیادی هم دوستان زحمت کشیدند ارایه دادند ولی من ترجیح میدم از برنامه استفاده کنم که به گوشی دست نزنم یعنی هک و ساین اینچیزا نباشه قبلا توی امضای یکی از دوستان لینکی بود که متاسفانه چون رپپید شیر بود نتومستم دانلود کنم که ظاهرا یک فایل html بود
حالا سیوال ایا از اون طریق میشه sms فارسی داد و ایا از این روش پیامک فارسی حساب میشه؟!! در صورتی که جواب + لطفا یکی لینک مستقیم زحمت بکشه......
سیوال 2: من 3 روزه یک sms برام 7 بار 8 بار میاد کد پیش هم 091210 هست مشکل از مخابراته؟!!! ویروسه؟!! هزینه ها چی میشه؟ ممنووووووووووون
اين هك چيه كه همه ميترسن ازش ؟ بابا ترس نداره كهنقل قول:
من خودم همه كارو رو گوشيم كردم هيچ بدي هم از هك نديدم ( نه سرعت گوشيم كم شده و نه مشكلي پيش اومده براش) شما هم اگه مي خواي فارسي بنويسي 2 راه داري :1-گوشيتو هك كني و كيبورد مجازي رو نصب كني 2- اگه نمي خواي هك كني برنامه كيبرد فارسي رو نصب كن ولي من هكو ترجيح ميدم
اون sms كه برات تكرار ميشه هم مشكل مخابراته هزينه اضافي باسه شما يا طرف ارسال كننده نداره
میشه لینکش رو بزاری:31:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم بازی tomb raider legendکه سیمبیان هستش نسخه ای برای p990هم داره
منظورت از یکی از دوستان من بودم؟:20:نقل قول:
ولی امضای من رپید شیر نیست...:13:
فایل HTML و کیبورد مجازی نصبی تو امضام هست.:46:
ولی هک یه چیز دیگس....:8:
خوش باشی.:10:
سلام... دوستان سکرین سیور من خاموش نمیشه همینجوری واسه خودش میزنه به نظر شما چیکار کنم؟ p990
با یه خاموش و روشن حل نمیشه ؟نقل قول:
برا من بعضی وقتها که یکی زنگ میزنه ویبره اش قطع نمیشه که باید خاموش و روشن کنم
البته کم پیش میاد ، یه بار هم نورش خاموش نمیشد
بعلههههه خود شخص شخیص شما بودینقل قول:
یادمه توی هک نوشته بودی توی محیط sms فارسی کار نمی کنه ؟!! اشتباه میکنم؟
مشکل از منه چون این لینک هم فیلتره!!!( برای من) ......
نفرمودین حالا با این html بفرستم فارسی حساب میشه یا نه؟
سلام... نه با هیچی حل نمیشه نمی دونم چیکار کنم نمی خوام هم مستر ریست کنم چون تازه آپدیتش کردم حیفم میادنقل قول:
اگه اسکرين سيور برات مهم نيست ميتونى غير فعالش کنى.نقل قول:
ببينم تازگيا با تننظيمات بکلايت ور نرفتى؟
يه موضوع ديگه فکر نکنم با مستر ريست فريمورت عوض بشه!
آپديتات از بين نميره.
نه با لغو کردنش از بین نرفت همینجوری چراغش روشن میمونه ، بک لایت هم default کردم .... درست نشد در ضمن میدونم با مستر ریست فریمورم عوض نمیشه ولی بازی های خود گوشی یا عکسها یا تم ها یا آهنگ هاش که میره.................نقل قول:
تو مستر ریست بکن من لینک بازی گلف رو بهت میدم.
نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: 4shared برات فیلتره؟
منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چی فارسی حساب میشه؟
کیبورد مجازی نصبی تو مسیج کار میکنه بشرطی که با روش هک ساینش کنی.فقط تو سرچ کانتکت کار نمیکنه.:31:
اصرار بی خود نکن.راهی نداری جز هک کردن گوشی.:31:بابا ترس نداره که... کلی امکانات به گوشیت اضافه میشه.تهش هم اینه که اگه اگه اگه یه وقت مشکلی پیش اومد مستر ریست میکنی و خلاص.:19:
آقا چى ترس نداره!نقل قول:
خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.
خوب اولا شما از همه اينا که گفتى ميتونى نسخه بک آپ داشته باشى و بازى رو هم دوستمون زحمت ميکشن.نقل قول:
دوما شما يه بار توى تنظيمات بکلايت روى سر برگ setting گزينه هاى handheld و car holder رو روى auto بزار ببين درست ميشه؟
خوب دوست عزيز شما بي دقتي كردين چرا ميندازين گردن هكها؟نقل قول:
هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.:31:بعضیا میترسن:13:نقل قول:
میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!نقل قول:
نقل قول:
شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟:13:
آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.:41:
فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! :21:با اونا چه مشکلی داری؟:27:
منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن :2:نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون :40:خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه :21:ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.:27:من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.:11:البته دور از جونت حسین خان....:27:
موافقم.:20:حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.:31:نقل قول:
توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن
آقایون...آقایون...آقایون!
بابا چرا همتون یهو جوشی شدین:31::13:
من نگفتم هک کردن گوشی رو خراب میکنه,خودم تاحالا هزار بار هک کردم گوشیمو,گفتم هکهایی که با فایلهای exe و فونتها سر و کار دارن:13:نقل قول:
بعدشم من خودم هک هایی که گذاشتین رو انجام دادم ولی مشکلی نداشته فقط هک هایی که مربوط به پوشه C:\SYS\BIN گوشی هستن باعث شدن گوشی اصلا بالا نیاد(البته من اینا رو روی فریموری که خود شرکت روی گوشی داده بیرون امتحان کردم شاید اگه روی آپدیت شدش امتحان میکردم کار میکرد که این ریسک رو دیگه اصلا نمیکنم:41:)
خوب من نمیتونم بگم گوشیم اصله اصله:46: ولی اگه اصل نبود که باید سایر هک ها هم مشکل میداشتن ولی نداشتن:21:نقل قول:
جناب وقتی گوشی اصلا بالا نمیومد من چطوری میتونستم مسترریست کنم:13::19:نقل قول:
نه آقا گوشی ما تا یه تقی به توقی میخوره بالا نمیاد البته بعد از اینکه هکها رو انجام میدم:27:
من با گوشی کاری نکردم فقط هک کردم و مثلا فایل افزایش صدا(همینی که آخرین بار قرار دادن)رو زدم تو گوشی و خاموش کردم که دیگه بالا نیومد(البته ما حرفی نداریم ولی میدونی من شش ماه نیست که گوشیمو گرفتم تا حالا شش بار دادم فلش):19:
دوست من جلو رفتن تاپیک به خاطر کنجکاویه دوستانه(مثلا خود این تاپیک اینهمه جلو اومده ولی بیشترش چرت و پرته)معمولا چیزایی که برای مردم تازگی دارن اولش خیلی مورد اسقبال قرار میگیرن:27:
آره ایشون تست میکنن ولی مگه وقتی رو گوشی اونا کار میکنه باید روی گوشی ما هم کار کنه؟:13:
آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست:13:) آخر یه روز به تورش میفتین:27:نقل قول:
.................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...
پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!
<p>نه آقا این فرمایشات چیه شما از دید دوستان خیییییلی ضرر کردین زودتر برین هک کنین:13:,البته اینم بگم حتما قبل از هک از آپدیت بودن گوشیتون اطمینان داشته باشین:27:ولی اگه علاقه ای به تغییر آیکونها و داشتن امکان تایپ راحت فارسی و افزایش گوش ترکون صدا و....نداشتین مطلقا بیخیال بشین(آقا مگه سونی اریکسون کمتر از ما میدونه که قابلیت تغییر فایلهای اساسی گوشی رو نذاشته!!!:41:)نقل قول:
البته گوشی خود من الان روی هکه,خوب هرچی باشه ما یه چندتا بیشتر از شما گوشیمون رو فلش کردیم:31::19:
.نقل قول:
.
.
ببخشید من همچین منظوری نداشتم . ببخشید
QUOTE=hmdfkr;2531331]آ [/COLOR]آخر یه روز به تورش میفتین:27:
.................................................. ..................کنه؟.............[/QUOTE]
من خودم مجبود شدم یه بار بدم گوشیمو آپدیت کنم . به تور ما هم خورده
بازم میگم ببخشید اگه سوء تفاهمی به وجود اومده بود . شرمنده به خدا
آقا منم گوشیم 900 این دکمه ی up and downesh داغون شده،شل شده دیگه کار نمیکنه چی کارش کنم،اصلا گوشیو چه جوری میشه کامل باز کرد؟
صفحه 478 پست شماره 4772 يه بنده خدايي آموزشش رو گذاشته.خدا خيرش بده.:20:نقل قول:
سلام به همه دوستان...
این دکمه وسط روی فلیپ گوشی من از کار افتاد...
حالا چی کار کنم؟(آه بعضی دوستان گرفتمون.)
ممنون.
آقا آه ما همچین هم گیرا نیست:2:نقل قول:
به نظرم باید یه فلیپ دیگه برا گوشیت بگیری به احتمال زیاد قابل تعمیر نباشه:41:
در ضمن ناراحت نباش دکمه جاگ دیال گوشیه خود منم الآن حدود یه ماهه که خرابه و داریم باهاش سر میکنیم:19:
سلام
من پی 990 دارم یک سری برنامه ها هستن که حالت نصبی نیستن یعنی یک مجموعه از فایل و فولدر «تو همین سایت هم هست مثل رادیو و غیره» این برنامه ها رو چطوری میشه اجرا کرد
:-)
درست نفهميدم چي گفتي ؟ اگه برنامه باشه حتما بايد نصب بشه اگه هم از چيزاي خود گوشيه ( مثل موزيك پلير ) كه بعد از هك بايد overwrite بشه . شايد منظورت برنامه هاي جاوا هست . درسته ؟نقل قول:
نه فکر کنم هک ها رو میگه.
با سلام
اکثرا جاوا هستن
اینم ک سریه از برنامه هایی که نصبی نیستن
تو این ادرس
.کد:http://p990.blogfa.com/cat-6.aspx
هنوز راهی برای منظم شدن sms ها بر اساس تاریخ دریافت کشف نشده ؟
مثل اینکه حاگ دیال زود خراب میشه. چون یه نفر هم به من گفت هر کی 990 داشته جاگ دیالش دیده خراب شده!نقل قول:
گفت سعی کن تا خراب نشده بفروشیش! ولی چون هیچی 990 نمیشه نمیفروشمش!
هنوز گوشی نیومده چشمم رو بگیره.مثل 990. ایکس1 خوبه ولی نیست و گرونه!
خب اینا که همشون جاوا هستن و نصبی.مشکل چیه؟ من نفهمیدم. یه کم بیشتر توضیح بده.نقل قول:
موفق باشی.