ابرو گوندش خدا امواتتو رحمت كنه بابت راهنمايي
ولي حيف كه rapidshare با من رابطه خوبي نداره و قهر هست ...
Printable View
ابرو گوندش خدا امواتتو رحمت كنه بابت راهنمايي
ولي حيف كه rapidshare با من رابطه خوبي نداره و قهر هست ...
اينهم سيو بازي كه من تموم كردم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين سيو :
بازيهاي The another Order & Ada The Spy و تمامي بازيهاي ---- كه مال ---- فكر كنم 5 بار تموم شده
اصلحه هاي موجود :
Red9 با تمامي Tuneup
Killer7 كه در اين سيو پول براي تمامي Tunupها موجود هست
Striker با تمامي Tuneup ها كه بعد از Tuneup آخري 100 فشنگه شد
R.P.L يا همون اصلحه ليزري
Inifinite Launcher يا همان آر پي جي بينهايت
Chicago typewriter كه همون تيربار بينهايت هست
بازي The Mercenaries را هم كه قولشو يه نفر داده :11:
به هر حال همه ي ما مي دونيم كه اصل نيست.احتمالا براي فروش بيشتراين كار رو كرده اند.نقل قول:
اگه منظورت منم که من دو روزی هست که به قولم عمل کردم.(امضام رو ببین!):21:نقل قول:
نه برای فروش نبوده. مطمئنم. چون این رو همون اول که اومده بود گرفتم و اون موقع کسی از این قضیه دو نسخه ای EA و UbiSoft چیزی نمی دونست.نقل قول:
مهم نیست ، یه اتفاق جالب و عجیب بود و گذشت.:10:
خب رزیدنت اویل بازهای گل حالا سر چی بحث و گفتگو کنیم؟ :18: مسئله و یا یه بحثی مطرح کنید دیگه!!!:5:
به نظر من بهتره در رابطه با اسلحه ها صحبت كنيم.بهترين اسلحه كه با اون بازي كرديد كدومه؟؟؟من كه فقط با شات گان بازي كردم.اما گاهي اوقات هم با اسلحه هاي ديگه به اجبار مثل دوربين دار يا كلت.شما چي؟؟؟:31: :10:
من از prl412 خیلی خوشم می یاد یه دور بازی رو فقط با اون رفتم جز چند بار که باید حتما از تیر استفاده می کردم
اگه واقعا لازم داری بگو برات یه جا دیگه آپ کنم.:40: :10:نقل قول:
منم با شما موافق هستم بيبشتر بخاطر اينكه وقتي شليك ميكني و موقتا كور ميكنه افراد را ميرم جلو و با لگد ميزنمش خيلي حال ميده :31:نقل قول:
از Killer7 هم خوشم مياد چون قدرت نهاييش خيلي خوبه
Chicago Typewriter هم كه هيچي ماشه را بگير و فقط بكش ...
راستي وقتي يه اصلحه با تير بينهايت گيرش ادم مياد برعكس دورهاي قبلي هر چقدر نفرات و غولها و .. بيشتر مياد ادم بيشتر حال ميكنه كه بكشه و پول جمع كنه :46:
نه ديگه دوست عزيز ممنونمنقل قول:
ديگه فكر نميكنم انگيزه خاصي براي ادامه بازي داشته باشم:31:
به نظر من بهترین اسلحه Mine Thrower هست. مخصوصا اگه آپگرید آخر کرده باشی که دیگه تمومه!!!
تیرهاش اتومات میره و می خوره به دشمن. معمولا هم برای اکثر غول ها به محض برخورد منفجر میشه!