یه سواب دیگه :
کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟
Printable View
یه سواب دیگه :
کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟
جان؟:18:نقل قول:
فكر كنم 240.. 250بايد قيمتش باشه.اگه يه ماه كاركرده باشه در ضمن به مغازه دار هم نفروشي!
[QUOTE=!Bikhaneman!;1281225]خوب...
دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه ش استاندارد چینه)
:
سلام دوست عزیز ببین شارژر من این شکلی نیستا یه نکته جالب اینه که تو دفترچه راهنماش نه عربی نوشته نه هیچ زبان اسیایی دیگه پس با این حساب بازم معلوم نیست کجاییه درضمن منگوشی از شاتل عامل فروش اتصالات گرفتم 395 دیروز دوباره رفتم قیمت کردم 420 البته جای دیگه هم رفتم تو ولیعصر یجا میداد 330که واقعا مشکوک بود:5:
حالا اگه یه زحمت بکشی بگی تو جعبه معمولیاشم چی باید باشه ممنون میشم که اگه چیزی کم بود برم بزنم توسرش:27: بعد رو کابل یو اس بی من سریال نامبر زده انجوریه type ca-53 بعد یه سریال نامبر زده و یهCE و made in china بعد یه دونه ازاین صفحه تمیز کنا با دو تا از اینا که میزاری تو گوش واسه هدفونه:31: نمی دونم چیه بعد دوتا دفتر چه و یه سی دی و شارزر و با هدفونه اگه چیز دیگه ای باید باشه بگووووووووووو:10:
روی هد فونت هم نزده میدین چین؟نقل قول:
چون تا اون جایی که من هی گوشی عوض کردم یه بار ندیدم اسم این چین لعنتی رو کابل و شارژر و هدفون نباشه...:41::2::2:
دوبار هدفونم سیمش پاره شد یه بار آداپتورم که واقعا این ها که خراب میشن خرج اضاف رو دست آدم میزارن!:10:
ببین دوست من ..... منم دیروز یه N73 موزیک گرفتن 435 تومن از یه مغازه اشنا تو علاالدین ....
حالا من دقیقا نمیدونم مسکل شما چیه ولی اون وسایلی که توی جعبه من بود را دقیقا برای مینویسم با متوجه بشی ....
1- اول از همه گوشی N73 موزیک که رنگش کلا مشکی باید باشه ....
2- هندزفدی 2 تیکه دقیقا مثل شکل زیر
3- یه رم 2 گیگ فابریک نوکیا ( اینو حتما یادت باشه که بگیری چون بعضیا برمیدارن )
4 - شارژر متل شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_ باتری BP-6M با گنجایش 1100mAh
_ تبدیل شارژر CA-44
_ کابل اتصال CA-53
_ یک سی دی شامل برنامه نوکیا
_ راهنمای مصرف کننده
اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم ....
با سلام
من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم :41:
[QUOTE=reza khafang;1282283]خوب خدارو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشخصات گوشی شما امیدوار کنندست . اینکه قیمتش 395 یا 420 (معمولی) باشه کاملاً معقوله . در واقع قیمت فعلی اصل این گوشی باید همین حدودا باشه (400) نه 330 و 360 !!!
چیزایی که باید داخل پکیج N73 معمولی باشه :
همه چیزش مثل ME هست به غیر از هندزفری که معمولیه (دو تیکه نیست) ، و مموری هم معمولاً نداره اما شاید یه فروشنده ای پیدا بشه 128 یا 256 بذاره روش --- هندزفری و شارژر هم ساخت چینه
اما چیزایی که داره و مال من نداشت :
دستمال مخصوص پاک کردن LCD و بند اورجینال که جفتش باید ساخت ترکیه باشه
یه دفترچه عربی و انگلیس مجزا هم باید باشه توش در غیر اینصورت گوشی برای یه کشور خاص ساخته شده و به اصطلاح ، International نیست .
رقم 15 ، 4 هست اما می مونه رقم 14 که کمی مشکوکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی شما برای کدوم منطقه ریلیز شده ؟ (بالای برچسب سریال پکیج نوشته شده)نقل قول:
ممنون:46: فقط می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای عکس گرفتن در نور کم چیه و تو که خود ت هم ان73 همکا800 داشتی به نظرت دوربیناشون چه فرقی با هم داشت
[:
دستمال مخصوص پاک کردن LCD و بند اورجینال که جفتش باید ساخت ترکیه باشه
]
خدا رو شکر :40: اره دستمال وبند هم ترکیه ای :31: