سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم(با FARMANAGER) نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟ در ضمن گوشیم رجیستر اصلی نیست. (k750/RED/CID 49)
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم(با FARMANAGER) نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟ در ضمن گوشیم رجیستر اصلی نیست. (k750/RED/CID 49)
نقل قول:کد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/190607/1182240847/Far+manager.pdf
نقل قول:
دوستان توجه كنيد
به هيچ وجه كساني كه گوشيشون چينج هست با ++xs گوشيشونو فلش نكنند چون بعد از فلش كردن گوشي بالا نمياد و روي please wait گير ميكنه!و بايد بديد با باكس فلش كنن كه باز روز از نو روزي از نو...
اين برنامه با رجيستر چينجي ها مشكل داره و داراي باگ هست.
من دیروز گوشیم رو هک کردم چند بار هم patch ریختم اما الان که از مسیر flash رفتم که 2 باره گوشیم روشن بشه error داد حالا هم وقتی وارد flash میشم هنگ میکنه و اصلا وارد نمیشه! چیکار کنم؟:41:
[B]درست شد!!!![/B:8: ]نقل قول:
سلام
من قبلا به وسیله far تو گوشیم تغییرات میدادم ولی یه بار وقتی فایل rest رو ریختم دیگه گوشی رو شن نشد ودادم با باکس فلشش کردن
وقتی دوباره خواستم با far وصل بشم و وارد fs یا main بشم تو صفحه زیر موند و دوباره دادم فلشش کردن و حالا بازم همین مشکل رو دارم
کسی میدونه مشکل از کجاست !!! k750 red 49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام p_boy عزیز
بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردی، باطری رو یه 30 ثانیه از گوشی خارج کن، بعد به فار وصل کن. (منم به این مشکل برخوردم)
موفق باشید
مرسی عزیزم این کار رو چند بار انجام داده بودم درست نشده بودنقل قول:
اون لینک های 3 و 5 که اول دادید خرابه لطف میکنید اگه سریعتر درست کنید نیاز شدید دارم.ممنوننقل قول:
یه بار گفتم بازم میگم اونایی که با فار گوشیشونو انگولک میکنن و موفق هم میشن منتها در انتهای کار وفلاش کردن فایل resetبا ارور مواجه میشن اگه فایل مین گوشیشونو داشته باشن با فلاش اون تا 10 بلوک میتونن گوشیشونو روشن کنن بدون اینکه رجیستر تغییری بکنه