این تاپیک بازی جدیدس که اومده ؟
راستی میگن این بازی پورت شدس درسته ؟
Printable View
این تاپیک بازی جدیدس که اومده ؟
راستی میگن این بازی پورت شدس درسته ؟
نه بازی پورت شده نیست یه بازی واقعا عالی من که به زور از پاش بلند شدم
واقعا اتمسفرش یونیکه ...تکه!
بازی رو العان نصبیدم واقعا باحاله
فقط من وقتی دارم میرم جلو کمی مایل میره به سمت چپ
برا شما هم اینجوری هست؟
دستشون درد نکنه...بالاخره برای PC هم منتشر شد!
قبلا که گفته بودن که خبری از نسخه PC نیست ولی مثل این که نظرشون برگشت :8:
ما بریم دانلود کنیم ببینیم چجوریاست , خیلی وقت بود منتظرش بودم
"تو حتی منو به یاد نمیاری، به یاد میاری نویسنده؟ تو فکر میکنی خدایی؟ فکر کردی فقط خودت میتونی چیزی بسازی؟ با زندگی مردم بازی کنی و برای اینکه به بار درام اضافه کنی اونا رو بکشی؟ تو همین الان، تو این داستان هستی و من آزارت میدم. تو یه جوکی. اگه اون ویراستارت نبود یه جمله قابل خوندن تو کتاب هات پیدا نمیشد. تو هرگز یکی دیگه از اون داستان های کثیفتو منتشر نخواهی کرد، چون میخوام بکشمت!... چه احساسی داره توسط مخلوقت کشته بشی؟..." صحبتم رو با ذکر دیالوگ تاثیر گذار که توسط اولین تسخیر شده بیان میشه شروع کردم... شاهکاره!
بچسبم به گیم پلی... بازی در دو زمان روز و شب انجام میشه; روزهاش کاملا سبکی ماجراجویی داره, بیشتر به صحبت کردن میگذره و کوتاهه ولی در شب کاملا حالت اکشن به خودش میگیره, اکشنی که روون و خلاقانه کار شده. در شب کارمون اینه که با تابیدن منابع نوری رو دشمنانمون - چه افراد و چه اشیا - سعی میکنیم تا غشای تاریکی اطرافشون رو از بین ببریم و نابودشون کنیم. در اوایل, این کار با اینکه حسابی جذاب و لذت بخشه ولی بعدا تاثیرش کم رنگ میشه... این صحبت حتی شامل جو بی نظیر بازی هم میشه. تاریک شدن هوا و طوفانی شدنش که نشون از حمله نیرو های تاریکی داره آهسته رنگ میبازه و ترس و استرس برخاسته از این تغییر به مرور براتون فروکش میکنه.
با یه روند تکراری مواجه بودم که داستان قوی, روانشناسانه و پیچیده اش, اونو تا حد زیادی برای مخاطب دلپذیر میکنه... داستان تنها چیزی نیست که سعی در دلچسب کردن گیم پلی داره. موارد جمع کردنی هم در این بازی مثل پیدا کردن دست نوشته ها و صندوق ها و ابزار و نشانه ها بعلاوه کمی رانندگی کردن و اضافه شدن یارهاتون در کنار شما هم به بازی تزریق شده که کمک خیلی خوبی برای تنوع گیم پلی هست.
در این بین معماهای ساده ای مثل جا به جا کردن الوار برای درست شدن پل وجود داره ولی حیف که این معماها از دیدم کافی نبودند. میتونستن بیشتر باشن. در انجام همین معماها باگهایی هم موجود بود. (وقتی شما میخوایین الوار رو جا به جا کنین خود آلن هم در طول تصویر جا به جا میشد!) خوشبختانه در دو اپیزود ویژه - DLC ها - گیم پلی جهش بسیار خوب و جالبی رو به خودش دید. لذتش در حدی بود که انگار بازی رو برای اولین بار شروع میکردم. خدا رو هم شکر که جواب چند تا از نکات مبهم داستانی رو داد!
هوش مصنوعی هم در سطح خیلی خوبی قرار داشت اما وجود بعضی از باگ ها رو که انگشت شمار بودن رو نمیشه انکار کرد. بعضی جاها میدیدین که حریفانتون, اونایی که سرسام آور حرکت میکنن (Tele-flanker) در گوشه ایی, کنار حصار و درختی گیر میکردن. اما درجات سختی بازی رو چگونه دیدم؟ نرمال به معنای واقعی نرماله و مهمات هم اضافه میارین در پایان هر اپیزود. اونطور که من دونستم تو نسخه ایکس باکس درجات سختی بازی, نرمال و سخت و کابوس تعریف شده بودن که خوشبختانه تو نسخه پی سی عناوین, درجات سختی اول و دومش همینطور که میبینین اصلاح شدن چون واقعا هم همین طورن.
اما در مورد گرافیک و صداگذاری بگم... گرافیک چشم نواز کار شده اما شب های اونه که نقطه اوجشه به خصوص محیط های خارجیش. اما در این بین اونقدر که گرافیک آب های ثابت زیباست, گرافیک آب های روون در همون حد دیده نمیشه و زشت کار شده. افکت های آب و هوایی نظیر دود و باد, که عالی کار شده, جو سنگینی رو در بازی حکمفرما میکرد. نورپردازی چیزیه که به جرات میتونم بگم در حد سری Dead Space قوی کار شده. تاثیرات نور چراغ قوه ها و منور ها رو ببینین به حرف من میرسین. بی نظیرن. اما در انیمیشن ها بخش های پریدن از موانع و بالا رفتن از سکو ها به همراه انیمیشن های صورت, از دیدم نمره منفی میگیرن. صدا گذاری... همانند عناوین قبلی تیم رمدی این عنوان هم از صدا گذاری بالایی برخورداره. تک تک ترک های صوتی و موسیقی همونایی هستن که باید باشن, بخوبی در بطن بازی خودنمایی میکنن. موزیک های لیسانس شده هم کاملا با جو بازی هماهنگ هستن.
با اینکه بازی از لحاظ طراحی متاسفانه بی عیب و نقص نیست ولی رمدی کاری ارزشمند و ستودنی را با ارائه الن ویک انجام داده, عنوانی که با داستان منحصر به فردش آتیشی به جون شما میندازه تا اونو به سرانجام برسونین... و من چشم به راه ادامه این بازی خواهم موند.
نمره من : 10 / 8.5
یه سوالی:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان و اینا:دی
با تشکر از سازندگان بازی:دی
حالا که اینو برای pc هم ریلیز کردن و واقعا" بازی عالییه دیگه مایکروسافت از خر شیطون بیاد پایین و gow 3 رو هم برای pc بده بیرون.البته فکر کنم فروش این اگه روی pc حتی کمی خوب باشه با روحیه پول پرستی که در مدیران مایکروسافت هست این کار رو بکنن.
وقتی فهمیدم این بازی اومده خیلی خوشحال شدم.
این جور که بچه ها میگن خیلی باحاله.:40:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب