یعنی تو ورژن های جدید هم فرقی نکرده؟! فکر میکردم تو pv هم مث سوپرگروپ ها باید بتونه پاک کنه. چقدر بده لعنتی!نقل قول:
Printable View
یعنی تو ورژن های جدید هم فرقی نکرده؟! فکر میکردم تو pv هم مث سوپرگروپ ها باید بتونه پاک کنه. چقدر بده لعنتی!نقل قول:
نقل قول:
چند سالیه وضعیت فضای مجازی ایران به طرز فجیعی سقوط کرده
من هم در سالهای اخیر بطور متعدد موارد مشابه این رو دیدم. پارسال یک گروهی بودم بعضی وقتا دلم به حال اعضاش میسوخت واقعا بس که عتیقه بودند! ;)
با گسترش اینترنت در بین همه نوع قشر این پدیده بوجود اومده که البته نباید هم چندان به قضیه بدبین بود. شاید در یک بازه 10-20 ساله همین افراد مورد بحث به رشد و شکوفایی برسند. بالاخره من و شما هم از یکجایی شروع کردیم و افکار و عقاید و حرف 10-15 سال پیش مان چیزهای دیگه بوده. :)
تو secret chat می تونی پیام و حذف کنی و برای طرف مقابلم حذف بشهنقل قول:
سلام به همه دوستان. یه سوال داشتم نمی دونم مربوطه به این جا می شه یا نه.
ضد اسپم واسه سوپر گروه تلگرام همیشه ربات هست یا بدون ربات هم می شه کار کنه؟ بهترین ضد اسپم واسه سوپر گروه تلگرام با نرخ مناسب چی بهتره؟
با تشکر از همه گی
سلام.
یه سوال دیگه هم داشتم. از کجا می شه فیک ممبر توی سوپر گروه تلگرام رو تشخیص داد؟ تو یه گروهی که بالای مثلا 800 تا عضو داشته باشه!
فیک ممبر بعد از یه مدتی می ره ته لیست و اکانت دیلیت می شهنقل قول:
من شنیدم فیک ممبر همیشه آنلاینه! به خاطر برنامه ضد اسپم نباید تو گروهم ممبر فیک باشه وگرنه کار نمی کنه! طبق گفته نصاب ضد اسپم اش البته
برای مخفی کردن شماره موبایلم تلگرام پلاس رو نصب کردم و وارد قسمت setting و بعد سکیوریتی گزینه ای با عنوان مخفی کردن شماره موبایل نداره مشکل از کجاست ؟
با تشکر دوستان
در پی یافتن جواب این سوال کمی دنبال ربات های تلگرامی گشتم و به ربات های جالبی رسیدم که برای شما هم میذارمنقل قول:
اگه شما هم ربات جالبی یا راهکارهای جالبی در رابطه با ربات ها پیدا کردید بذارید ممنون میشم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Robot : فایل های تلگرامیتون رو برای این ربات بفرستین تا براتون داخل فضای ابری آپلودشون کنه، بعد از ارسال فایل ربات یک لینک براتون می فرسته که بعد از باز کردنش با راست کلیک روی دکمه دانلود میشه لینک مستقیمش رو استخراج کرد و داخل سایت های آپلود و دانلود ریموتش کرد ! البته یک مشکل خیلی مهم هست و اون اینه که ربات های تلگرام قابلیت دانلود فایل های بزرگتر از 20 مگابایت رو ندارن !
اگه کسی بتونه یک طوری با یک سرور ابری و یک اکانت شخص حقیقی و.... راهی برای گرفتن لینک مستقیم از فایل های بزرگ پیدا کنه ، اون ربات برای من به شخصه پر کاربرد ترین ربات میشه !
@ulruploadbot : این ربات لینک های مستقیمتون رو به صورت فایل داخل تلگرام واستون ارسال می کنه ، برای این فعالیت ربات ها هم محدودیت هایی وجود داره یک جا حداکثر حجم 50 مگابایت و یک جا 250 مگابایت برای فایل های ارسالی ذکر شده که اولی درست تر به نظر میاد !
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] anagerBot : این ربات هم کارکردی مشابه بالایی داره
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FeedReaderBot : با اد کردن لیست کانال های یوتیوبتو و صفحه های عمومی اینستاگرام و فیسبوق و اضافه کردن RSS سایت های مورد علاقتون داخل این ربات از آخرین فعالیت هاشون مطلع بشین ! امکانات جالب دیگه ای هم داره که میشه باهاش لیست اد شدتون رو مدیریت کنین و ازش بخواین فعالیت های جدید این رسانه ها رو داخل کانال ها و یا گروه هاتون هم نشون بده و برای هر کانال و یا گروه هم میشه لیست جداگانه ساخت
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot : با ارسال لینک ویدئوهای یوتیوت برای این ربات میتونید ویدئو و یا صوت ویدئو رو به صورت فایل و یا لینک ازش پس بگیرین ، اگه حجمشون بیشتر از 50 مگابایت باشه فقط میشه لینکشون رو گرفت.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VideoBot : این ربات هم مشابه ربات بالا هست و میشه ویدئو های یوتیوب رو با کیفیت های مختلف ازش دانلود کرد(البته صوت فیلم ها رو نمیتونه جدا کنه و به صورت جداگانه بفرسته)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot : با استفاده از این ربات میشه ربات های کاربردی زیادی داخل تلگرام پیدا کرد ، میشه ربات ها رو جستجو کرد و یا دسته بندی های مختلفش رو زیر و رو کرد و...
سلام ودرود
جدیدا یه صفحه از فایر فاکس که باز میکنم سریع یه کانال باز میشه تو تلگرامم (دسکتاپ)چه کار باید کرد ؟