((کمک اورژانسی)) مشکل خاموشی مطلق در k750i
با سلام خدمت اساتید محترم این بخش !
:2: :2: دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان.:18: :18:
درخواست آموزش کامل و جامع فلش کردن k750i
با سلام خدمت اساتید و کاربران با تجربه این سایت
اگر امکان دارد آموزش کامل فلش کردن گوشی k750i را در این بخش قرار دهید . راستی بنده به عنوان یک کاربر تازه کار و بی تجربه در این زمینه (فلش کردن گوشی) می خواستم بپرسم آیا ارزش این دارد که بنده خود م گوشی ام را فلش کنم یا نه آنرا به عهده یک تعمیر کار با تجربه بسپارم تا گوشی را برایم فلش کند .