تشکر ... پاسخ کاملی بودنقل قول:
Printable View
تشکر ... پاسخ کاملی بودنقل قول:
این تصویر گویای همه چیزه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تصویر اون صحنه رو از سه زاویه دیدم... + صحنه آهسته...
پای راست زابالتا و مچ پای چپ اشکان...
کاملا میزنه...
.
.
ولی: الان چیزی که مهمه، بازی ایران و بوسنیه....
با این بحث ها، نه داور برمیگرده پنالتی بگیره و نه امتیاز مون رو برمیگردونن...
.
در ضمن اکثر کارشناسای خارجی توی بهترین نشریات دنیا، همه اذعان کردن که پنالتی صحیح بوده.!
نقل قول:
به نظر من فقط سایه توپ رو زد ببینید
آخ گفتي! من هم در همون لحظه كلي از دست داور شاكي شدم و كلي بد وبيراه داخل محدوده نثارش كردم آخه اولاً خانواده نشسته بودن و دوماً من آدم بد دهني نيستم:n02: .نقل قول:
از همون حركتش معلوم بود با ايران مهربان نخواهد بود. اون حتي لحظه اي كه توپ بهش برخورد كرد و در اختيار آرژانتين قرار گرفت هيچ عكس العملي كه نشانه تأسف يا عذرخواهي باشه از خودش نشون نداد. يعني تو روحش. آدم اينقدر يك دنده!
حالا آقاي كواچ (سرمربي تيم ملي واليبال) مجبوره يه طوري جبران كار هموطنشو بكنه. به نظر من بايد قهرماني ليگ جهاني را براي ايران بياره.:n02:
چيه؟ فكر كردين قراره دارش بزنيم؟:n02:
قوانین فیفا ؟ :n08:نقل قول:
طبق قانون فیفا داور اگه هزار بار هم توپ به پاش بخوره باز هم مشکلی نداره . پس اگه مثلا تو بازی اون شب داور صد بار هم بیاد تو دست و پای بازیکنهای ما (حالا خواسته یا ناخواسته) نباید اعتراض کنیم ؟
پس اینقدر خواهشا به اسم قوانین تز مخالف نزنین .
اما اینکه میگی :
پس هر کی اومد توپ رو از زیر پای یک نفر زد بیرون قانونا میتونه بعد از توپ یه دونه لگد هم به حریف بزنه و بعد بگه من هدفم توپ بود اون میخواست نیاد تو پای من ؟نقل قول:
ای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و به توپ هم برخورد کرده. پس از اون، بازیکن ایرانی به وی برخورد میکنه و سرنگون میشه و نه اینکه بازیکن آرژانتینی به هدف پای او رفته باشه.
در مورد پنالتی که پنالتی بود و شکی نیست . اما در مورد کارتی که باید میداد :
زابالتا توپ رو زده درست . اما دژاگه داره میره توپ رو بگیره که زابالتا با دو تا پاش اشکان رو قفل میکنه . حالا ناخواسته یا از عمد جلوی رسیدن دژاگه به توپ رو گرفته و این که یعنی پنالتی اما با کارت زرد نه قرمز . چون به نظرم زابالتا از عمد نزد و هدفش توپ بود . پس هدف مدافع از تکل زدن اینجا فقط تو تعیین کارت تاثیر داره نه تشخیص خطا .
فقط یه چیزی بگم و تموم . اگه قوانین فیفا و داوری رو به همین راحتی از روی کاغذ میشد یاد گرفت که الان همه ما داور بودیم . شما بهتر میفمی یا کارشناس داوری ای که میگه پنالتی بوده ؟
من نمیدونم شما چه اصراری داری که نظرت درسته! بعد میگی من متعصبم و جوزده؟ کل دنیا میگن پنالتیه اما شما میگی که نه . چرا چون دلیلت اینه که مدافع آرژانتین در حین درو کردن جفت پاهای مهاجم، نوک پاش توپ رو هم لمس کرده پس پنالتی نیست. خوب با ابن تحلیل شما که 90 درصد تمام پنالتی های گرفته شده در تمام بازیهای گذشته جام جهانی و ... نباید پنالتی میگرفتند. تازه با این طرز تفکر شما اگر هم درست بود باید داور کرنر اعلام میکرد که نکرد یعنی داور اصلا همچین تحلیلی که شما دارین رو نداشته و حرفاتون هم با نظر داور و هم با نظر خودتون تناقض داره.نقل قول:
کيروش: فوتيال آسيا هرگز به اروپا نخواهد رسيد
سرمربي 61 ساله تيم ملي کشورمان اعتقاد دارد فوتبال تيمهاي آسيايي هيچگاه به سطح فوتبال تيمهاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نميرسد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيمهاي ايران، ژاپن، کرهجنوبي و استراليا نمايندگان قاره آسيا در جام جهاني 2014 برزيل هستند ولي تا پايان دور دوم از مرحله گروهي اين رقابتها هيچکدام از اين چهار تيم موفق به کسب پيروزي نشدهاند.
به نقل از تسنيم، کارلوس کيروش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در گفتوگو با شبکه تلويزيوني «بيبيسي» در خصوص عملکرد تيمهاي آسيايي در جام جهاني گفت: ساليان سال است که تيمهاي آسيايي مرتکب اشتباه مشابهي ميشوند، براي همين هيچگاه به سطح تيمهاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نميرسند.
سرمربي پرتغالي تيم ملي تصريح کرد: دليل اين موضوع هم سيستم بازيها، نوع تمرينات و نحوه سازماندهي آنهاست. تيمهاي آسيايي نميتوانند از تيمهاي اروپايي کپيبرداري کنند، چون دورانديش نيستند. تيمهاي اروپايي به اين دليل پيشرفت ميکنند که هميشه به يگ گام جلوتر ميانديشند.
این بحث پنالتی زیالد داره ادامه دار میشه
چیزی که مشخصه اینه که نتیجه تغییر نخواهخد کرد
در مورد بازی نیجریه- آرژانتین صحبت کنید
من بیشتر از بازی خودمون نگران اتن بازی هستم
چی میشه afc و caf یا حتی ofc باهم یکی بشن برای پیشرفت فوبتالشون :n02:نقل قول:
چه حرف عجیب و عمیقی بود کاشکی بیشتر باهاش صحبت میکردن یا یه مصاحبه ترتیب ببین این مورد ریشه یابی کنیمنقل قول:
دليل اين موضوع هم سيستم بازيها، نوع تمرينات و نحوه سازماندهي آنهاست. تيمهاي آسيايي نميتوانند از تيمهاي اروپايي کپيبرداري کنند، چون دورانديش نيستند. تيمهاي اروپايي به اين دليل پيشرفت ميکنند که هميشه به يگ گام جلوتر ميانديشند.
شاید بیشتر توان کشور اسیای مثل ما بخش دفاعی شون ؟!