با ویندوز 7 مگه مشکل داره؟ یعنی درایور ها مگه برای ویندوز 7 منتشر نشده؟
Printable View
با ویندوز 7 مگه مشکل داره؟ یعنی درایور ها مگه برای ویندوز 7 منتشر نشده؟
شما باطری لپ تاپت رو یک بار کالیبره کن احتمالا درست بشهنقل قول:
فکر میکنم باید کالیبرش کنینقل قول:
در انرژی منیجر یه قسمت برای این کار هست (Gauge Reset)
نه خراب نشده، فقط ویندوز نمیتونه تشخیص بده دقیقا چقدر از باتری باقی مونده
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره باتری z510 نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل نداره من خودم 7 زده بودم ولی وقتی سیستم بر 8 بنا شده بهتره با 8 کار کنید با سون هم کار میکنه فقط کلید f7کار نمیکنه و فقط باید 8 یا 8.1 بزنی.نقل قول:
من چطوری اسکرول رو فعال کنم؟؟؟؟
اول درایور تاچ پد رو نصب کن بعد تیک اسکرول رو بزن و اوکینقل قول:
دوستان شدنی ال سی دی این لپ تاپ رو با رزلوشن بالاترش جابه جا کرد؟.با توجه به اینکه در کانفیگهاش با رزلوشن بالاتر هم هست
سلام مجدد
خب تقریبا راه حل مشکلات رو پیدا کردم و رفع ولی یه مشکل با وجود پیدا کردن راه حل نتونستم مشکل رو حل کنم
گفته بودم وقتی لپ تاپ رو اسلیپ می کنم، موقع روشن کردن مجددش صفحه سیاه 1 دقیقه میمونه و بعدش خود سیستم ریستارت می کنه خودش رو و از اول بوت بالا میاد
علتش تو درایور کارت گرافیک geforce هست.
تو دیوایس منیجر اگه تو display adapter که دو گزینه intel و geforce هست, هر دو هم مشکلی ندارن، گزینه geforce رو disable کنم، هیچ مشکلی اسلیپ نیست و به راحتی این فرآیند انجام میشه. ولی وقتی enable هست همون مشکل رو داره.
درایور رو پاک کردم و درایوری که یکی از دوستان تو چند صفحه قبل از لینک
برای 64 بیت گذاشته بود رو نصب کردم بازم فرقی نداشت.
گرافیک رو از سایت لنوو نصب کردم بازم مشکل داشت
گذاشتم خودش بعد از آپدیت کنه و دانلود کرد و نصب کرد رو خودش بازم این مشکل رو داشت.
به نظر شما راه حلش چیه و مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
درایور گرافیک اینتل رو هم دوباره نصب کن
این کارو کردم و اتفاقات مهیبی افتاد!نقل قول:
دیگه به هیچ عنوانی درایور اینتل نصب نمیشد و ارور میداد که نصب نمیشه!درایور جی فورس رو پاک کردم بازم اینتل نصب نشد، دوباره جی فورس رو نصب کردم بازم نشد. درایور چیپ ست رو نصب کردم بازم نشد.
خلاصه آخرش خود ویندوز آپدیت کرد خودش و دانلود کرد درایور intel adapter رو و درست شد. ولی بازم مشکل داره تو اسلیپ همچنان
از کجا بفهمم گرافیک درست عمل می کنه و میتونه سوئیچ کنه بین اینتل و جی فورس؟