ژابی آلونسو هم مصدوم شد!
دکتر نکونام هم ظاهرا رای هاش به این ترتیب بوده : مسی، ریبری، رونالدو!
جای تعجبه رای سوم رو چرا به رونالدو داد؟ منطقی تر بود اگه اصلا بهش رای نمی داد
ژابی آلونسو هم مصدوم شد!
دکتر نکونام هم ظاهرا رای هاش به این ترتیب بوده : مسی، ریبری، رونالدو!
جای تعجبه رای سوم رو چرا به رونالدو داد؟ منطقی تر بود اگه اصلا بهش رای نمی داد
دکتر نکونام کجای فوتبال هستن؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا قضیه رای ها چیه؟؟
کجا رای داده آقای دکتر ؟؟؟؟
ملاک ایشونم اخلاق بوده احتمالا
+
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
خدیرا کم بود ، ژابی هم بهش اضافه شد
حالا ژابی تا کی مصدوم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
منبع خبر ژابی ؟؟نقل قول:
در مورد توپ طلا
مگه آرا رو الان اعلام میکنن ؟؟
این نکونام هم حق رای داره ؟؟
پس در اون فیفا رو گل بگیرن :n29:
ریبری تو بازی جمعه هیچکاری نکرد بعد نفر دوم
رونالدو تو بازی پرتغال گل برتری زد سوم ؟؟
کلا آرا بر اساس علاقه هست
کسایی که سال قبل به مسی رای دادن امسال یا به مسی رای میدن یا به ریبری
** وقتی برنامه 120 نظرسنجی میزاره در مورد بهترین بازیکن ماه و 10 تا بازیکن انتخاب میکنه (( رونالدو - اوزیل - والدس و ... ))
بعد زنگ میزنن به نکونام و میپرسن تو نظرسنجی از بین 10 نفر کدوم رو انتخاب میکنید
بعد نکونام میگه چون مسی نیست به والدس رای میدم
شما انتظار بیشتری دارید از رای دهنده ها ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n29:
خوب ژابی آلونسو مصدوم شد :n09: ویروس فیفا چه کارا که نمیکنه !
فعلا تنها نظری که میشه داد اینه که رئال برای نیم فصل و ادامه بازی های CL اقدام به خرید یک هافبک دفاعی حتی به صورت قرضی کنه ، به نظرم بهترین گزینه و مهم ترین گزینه هم میتونه Daniele De Rossi باشه !چون هم در CL حضور نداره و میتونه در بازی های اونجا شرکت کنه و هم اینکه یه مدت شایعات خریدش توسط رئال (حدودا 2 سال پیش) به وجود اومده بود.
خرید گندوگان هافبک دورتمون هم برای آخر فصل به نظر حتمی میرسه.
ویرایش:
یادم رفته بود ! کوانترائو هم میتونه تو پست هافبک بازیکنه....یادمه چندتا بازی روی این پست تست شده بود بد هم نبود به نظرم میتونه به قابلیت جنگندی و خلاقیتی که داره تا حدود زیادی به خط هافبک کمک کنه
آقا اینو بخونید !!!!!!!!!!!!!! اونجایی که قرمز کردم
مرجع خبری رئال مادرید : حضور عجيب اسپانيا در كشوري مثل گينه استوايي كه در آن حكومت نظامي و ديكتاتور برقرار بود ، نشان مي داد كه ويار ، رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا براي پول چه كارها كه حاضر نيست بكند .
در حقيقت بازي خشن و عجيب گينه نشان مي داد كه بيخود نبوده دل بوسكه در تركيب اصليش در اين بازي تقريبا از هيچ كدام از نفرات اصليش استفاده نكرده است . فقط ژابي بود كه پس از هشت ماه به تيم ملي كشورش برگشته بود و بازوبند كاپيتاني را بسته بود .
اما پس از تكل هاي خشن بازيكنان گينه استوايي ، بالاخره ژابي تعويض شد هر چند كه مشخص نيست كه مصدوميتش تا چه حد جديست . اگر او هم مصدوم شود ، رئال عملا بهترين بازيكنان بازيهاي اخيرش را از دست مي دهد . اول خديرا و حالا ژابي . بدين ترتيب آنجلوتي ناچار مي شود خط هافبكش را از نو بازسازي كند .
یعنی فقط باید ژابی که از رئال بود رو بازی بده و دیگه هچکدوم ار بازیکن های درجه 1 رو بازی نده ؟؟ !!!!!!!!
هنوز مشخص نیست مصدومیت ژابی چقدر جدی هست، اما اگه ژابی رو هم برای مدت طولانی از دست بدیم، دیگه نمیشه توقعی از تیم داشت! دو هافبک با تجربه رو از دست میدیم و جز مدریچ، بقیه (ایرامندی و کاسمیرو) خیلی کم تجربه هستن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
پیام رونالدو به خدیرا در Instagram
سرخیو راموس: مسی یک پله پائین تر از کریس رونالدوست
ستاره اسپانیایی رئال مادرید معتقد است که هم تیمی پرتغالی اش شایسته دریافت توپ طلاست
سایت گل- سرخیو راموس مدافع باتجربه رئال مادرید در صحبت هایی به مقایسه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی پرداخته است
راموس در گفتگو با مووی استار دراین باره گفت:«در سالهای گذشته این طور نبود ولی شاید امسال بتوان گفت که با توجه به عملکرد مسی و رونالدو، مسی یک پله پائین تر از کریس است. باید توپ طلا را به بهترین بازیکن حال حاضر دنیای فوتبال داد و با توجه به تفاوت هایی که وجود دارد، نباید در موقع انتخاب برنده یک جایزه فردی، شخصی و سلیقه ای رفتار کرد.»
راموس در ادامه راجع به بارسلونای تاتا مارتینو هم صحبت کرد و گفت:« فلسفه وهویت شخصیتی بارسلونا مثل قبل است ولی شاید تیم ها کمی رویه شان را تغییر داده و به سبک دیگری بازی کنند. به همین خاطر به نظر می رسد که بارسلونا کمی متفاوت با قبل کار می کند.»
او همچنین یادآوری کرد که ترجیح می دهد که در پست مدافع میانی بازی کند:« بازی کردن در پست دفاع کناری هیچ وقت مرا نگران نمی کند. در برخی از بازی های مهم تیم در لیگ قهرمانان اروپا و یا لالیگا ممکن است سورپرایزهایی درترکیب تیم ببینیم . اگر به تو خبر بدهند ، مشکلی نخواهد بود. چون من درطول کارنامه ورزشی ام همیشه خیلی خوب توانسته ام با پستی که در آن قرار می گیرم کنار بیایم ولی خودم بیشتر دوست دارم که در یک پست خاص و مشخص بازی کنم. خودم بازی به عنوان مدافع میانی را بیشتر دوست دارم. چون در سالهای اخیر همیشه دراین پست بازی کرده ام؛ چه دررئال مادرید و چه در تیم ملی. در این پست به ثبات رسیده ام و سطح خوبی را به دست آورده ام که دوست دارم این آمادگی را حفظ کنم.»
مدافع اسپانیایی درمورد دیگو کاستا و انتخاب تیم ملی اسپانیا به عنوان تیم آینده اش گفت:«او همیشه از اسپانیا متشکر است. چون سالهاست که اینجا زندگی می کند و در تیم ملی هرکسی می تواند جایی برای خودش داشته باشد. هرکسی اصول خودش را دارد و او هم انگیزه های زیادی برای دفاع از پیراهن تیم ملی اسپانیا دارد و ما از او استقبال می کنیم؛ حالا چه دیگو کاستا باشد و چه هر فوتبالیست دیگری.»
راموس در بخش پایانی صحبت هایش از آرزویش برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرده:«من علاقه خاصی به لیگ قهرمانان اروپا دارم. این یکی از معدود تورنمنت هایی است که هنوز جام قهرمانی اش را لمس نکرده ام. البته اگر واقع بین باشیم، فکر می کنم که جام جهانی ودو قهرمانی ای که در یورو به دست آوردیم هم غیرقابل دست یابی است. خیلی سخت است بتوان از این نسل طلایی فوتبال اسپانیا پیشی گرفت.»
************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: ژابی آلونسو
دوگزينه پيش روي رئال براي جذب جانشين خديرا
باشگاه رئال مادريد براي جذب بازيکني به منظور جانشيني هافبک آلمانياش دو گزينه پيش رو دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد ميتواند هر زمان که بخواهد جاي خالي خديرا را که دچار مصدوميت بلند مدتي شده، پر کند. در قوانين فدراسيون فوتبال اسپانيا آمده است: به جز دو پنجره رسمي نقل و انتقالات، وقتي بازيکني نتواند به دليل مصدوميت يا بيماري به بازي ادامه بدهد، در صورتي که اين بازيکن به مدت 5 ماه نتواند بازي کند، امتيازاتي به تيم داده ميشود.
به گزارش فارس،اين به معناي آن است که اگر رئال چنين تصميمي بگيرد، ميتواند از مجمع ورزش ملي که مسئول برگزاري لاليگا است، به همراه ارائه مدارک پزشکي چنين درخواستي را مطرح کند تا اين درخواست توسط کميسيون پزشکي ليگ مورد ارزيابي قرار بگيرد. در اين فصل تنها اوساسونا تاکنون چنين درخواستي را پس از مصدوميت سيسي مطرح کرده است.
اگر رئال تصميم بگيرد بازيکني جذب کند، دو گزينه پيش رو خواهد داشت. اگر بخواهند بازيکني را به سرعت به خدمت بگيرند، تنها ميتوانند کسي را جذب کنند که در ليگ اسپانيا بازي ميکند يا بازيکني که قراردادي ندارد. رئال قادر نخواهد بود بازيکني را از باشگاههاي خارجي به خدمت بگيرد زيرا بازارها بسته هستند.
در قوانين فدراسيون فوتبال اسپانيا همچنين نوشته شده است: خريد بازيکن تنها زماني ممکن است که نيازي به اجازه نقل و انتقالات بينالمللي نباشد.
دومين انتخاب منتظر ماندن تا پنجره نقل و انتقالات زمستاني خواهد بود که از دوم تا 31 ژانويه باز است. قوهاي سپيد ميتوانند در اين صورت در بازار نقل و انتقالات بينالمللي خريد کنند و بازيکني که به تيم آورده ميشود، ميتواند در صورتي که در اين فصل با تيم ديگري در ليگ قهرمانان اروپا بازي نکرده باشد، براي رئال در اين مسابقات به ميدان برود.
ظاهرا مصدومیت آلونسو جدی نیست و بعد از اتمام بازی های ملی می تونه بازی کنه.
نقل قول:
مدیر این سایت زیاد آدم نورمالی نیست!!
خیلی پیش اومده که از خودش خبر بزاره یا هر جوری دلش بخواد ترجمه کنه - پس زیاد جدی نگیرین خبر هاشو -