وقتی یک فایل رو برای آنالیز به کومودو میفرستی... بعدش از کجا باید نتیجه رو ببینی؟
سایت virustotal هم باز نمیشه یا به سختی باز مییشه... مشکل از منه یا از سرورش؟
وقتی یک فایل رو برای آنالیز به کومودو میفرستی... بعدش از کجا باید نتیجه رو ببینی؟
سایت virustotal هم باز نمیشه یا به سختی باز مییشه... مشکل از منه یا از سرورش؟
.........................تکراری
سلام میشه از آپدیت comoodo استفاده کرد برای سیستم های دیگه
یعنی یک سیستم رو آپدیت کنم.
بهد بقیه رو آفلاین آپدیت کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با این چکار کنم.
[QUOTE=775e;7592519]سلام میشه از آپدیت comoodo استفاده کرد برای سیستم های دیگه
یعنی یک سیستم رو آپدیت کنم.
بهد بقیه رو آفلاین آپدیت کنم؟
بله شما میتونید از آبدیت کومودو برای سیستمهای دیگه استفاده کنی....نقل قول:
برای اینکه بدونید چیکار بکنید به این پست مراجعه کنید و مطالب رو با دقت بخونید.نقل قول:
چجور راهنمایی؟نقل قول:
سلام
در مورد نسخه جدید، باید عرض کنم که برخی کاربران ذکر کردند که بعد از ارتقا به نسخه 6.1 اینترنتشون قطع شده، که برای همین کومودو فعلا بروزرسانی برای ارتقا نسخه 6 به 6.1 را لغو کرده، البته امروز یک آپدیت برای نسخه 6.1 دادن که درایور فایروال بروزرسانی شد، دوستانی که نسخه 6.1 دارند از طریق آپدیت برنامه این آپدیت را دریافت کنند،
در مورد آپدیت آفلاین هم مطلب شماره 27 پست دوم را بخونید.
در مورد فایلها و ارسال به کومودو و ....: بهترین روش همون راهییه که در مطلب 1 در پست دوم ذکر کردم، یعنی از طریق انحمن کومودو، مثلا اون نمونه ای فالسی که جناب pedram_01 لینکVT اش را اینجا قرار داده بود و کومودو تشخیص اشتباه داشت را من فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه میگم بهترین روش اقدام از طریق انجمن کومودو هست. میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را گزارش کنید.
این خودش یک نوع ساپورت هست، مگه دوست ندارید کومودو را بخرید و از ساپورتش استفاده کنید، ولی از طریق انجمن کومودو تا حدی همین ساپورت رایگان انجام میشه، هم به سوالات جواب داده میشه هم فایلها را بررسی میکنند هم به انتقادات و پیشنهادات شما توجه و ترتیب اثر میدن و یه وقت دیدین توی نرم افزار هم تاثیر گزار بودین!
پس این پشتیبانی رایگان> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] < را چرا از دست میدید؟!
فیلم آموزشی زیر میتونه بهتون کمک کنه...نقل قول: