دوستان بخدا چند ساعته گيرم...اگه كسي چيزي ميدونه بگه...نقل قول:
Printable View
دوستان بخدا چند ساعته گيرم...اگه كسي چيزي ميدونه بگه...نقل قول:
بازی به صورت رسمی منتشر شده ولی نمیشه باهاش لایو بازی کرد . راکستار گفته که در تاریخ 1 اکتبر یه محتوای دانلودی رایگان تو شبکه های لایو قرار میده که باید اونو دانلود کنید بعد با اون لایو بازی کنیدنقل قول:
توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه برای اینکار هارد رو بزن به دستگاه برو تو قسمت Storage هارد یا فلشو یه بار فرمتش کن بعد بهش مقدار بده. البته راهی هم هست بشه ظریفیتو بیشتر کرد بهتره برید تاپیک xboxنقل قول:
نقل قول:من بازی کردم ولی فعلا انلاین نشدم:n02: . اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیدهنقل قول:
در مورد Xbox 360 گفته شده که بهترین حالت اینه که دیسک 1 رو روی هارد اصلی کنسول نصب کنید و دیسک 2 (play disc) رو روی یه فلش مموری.digital Foundry هم تایید کرده این رو.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
با آپدیتی که 5-6 ماه پیش داد،این قابلیت اضافه شد که تا 32 گیگ از حافظه هارد های اکسترنال و فلش مموری ها میشه استفاده.......نقل قول:
توی Xbox در حالت عادی چه هارد 500 چه فلش 16 در نهایت نزدیک به 8 گیگ رو به عنوان حافظه میشناسه
+
اچیومنت های آفلاین کلا تاریخ نمیخورن،فقط دیسکتون باید با abgx پچ شده باشه و بعد دیگه مشکلی ندارید.....نقل قول:
. اتفاقا همون اول بازی یه اچیومنت میده اگه میخوای بری همون اولین مرحله رو برو اونجا اچیومنت نمیده
اگرم هنوز نگران اچیومنت هستید،یه cheat بزنید و بعد بازی کنید!cheat ها اچیومنت ها/تروفی ها رو غیر فعال میکنن...........
یک بازی تمام عیار دقیقا همونی که انتظارشو داشتم دست راک استار درد نکنه:n12:اساسی حال داد :n19:مطمئن باشد از همه لحاظ هیچی کم نداره اصالت خودشو کاملا حفظ کرده
ميگم داداش يني لايو نمي تونيم بريم يا نبايد بريم؟...نقل قول:
نصبش کردم ای خدااااا گرافیکش چرا انقد ضایس چرا؟؟ کت ترور رو نگاه میکنم انگار تصویرش لود نشده اکثر تکسچر ها اینزورین چیکار کنم؟؟
اقا جریان چیه؟
من وسط ماموریت از بازی میاد بیرون البته همیشهوسط رانندگی اینجوری میشه!!:n24::n24:
با سلام.من دیروز این بازی رو واسه xbox خریدم.میخ.استم راهنمایی کنید.اگه بخوام روی هارد اکسترنال نصب کنم ..حتما باید دستگاه رو بدم بیرون jtag کنند یا اگه همین طور عادی هم میشه با وصل کردم هارد اکسترنال نصبش کنم؟؟
اول باید اون محتوای دانلودی رو دانلود کنید بعد برید .دیسک هم که مسلما باید برنر باشهنقل قول:
پست 1263 دوستمون جواب دادهنقل قول:
تو پست 1263 دوستمون کفته در حالت عادی xbox 8 گیگ رو میشنایه!! حالا میخوام بدونم این 8 گیگ واسه باری GTA V کافیه؟؟