Emsisoft هم جزو آنتی ویروس های بسیار سبک هست
تست کنید.
Emsisoft هم جزو آنتی ویروس های بسیار سبک هست
تست کنید.
نه بین این دوتا نورتون و آویرا کدام پیشنهاد می کنید؟سبک بودن مهمه اما قدرتمند بودن مهمهنقل قول:
ببخشید اینی که آویرا نوشته یک کاربر دوسال و دو کاربر یک سال آیا باید دو کاربر همزمان فعال شوندگارانتی اسپیرو
کلا هر تعداد کاربر باشه از زمان فعال شدن اولین کاربر حساب میشه. توی هر آنتی ویروسی اینطوری هست.نقل قول:
در ضمن از لحاظ قدرت Emsisoft از آویرا و نورتون توی شناسایی قوی تره.
دو تا دیتابیس داره: Bitdefender + Emsisoft
خودشم تکنولوژی رفتارشناسی رو در سال 2005 اختراع کرده که بقیه ازش کپی کردن.
زبان فارسی و پشتیبانی رسمی هم داره.
خیلی هم سبکه.
اما بین آویرا و نورتون من نورتون رو پیشنهاد می دم (هرچند خودم به رنگ زرد حساسم)
آویرا فالس زیاد داره و تنظیماتش کمی پیچیده هست.
هر دو سبک هستند.
حجم آپدیت های آویرا به نظر کمتره.
اما نورتون در شناسایی ویروس های جدید سریع تره.
نورتون بهتره توی کرک ها کدام ها گیر کمتر می دهند باهاشون کار کردید؟نقل قول:
نسخه 2013 دیگه زرد نیست :دینقل قول:
اما بین آویرا و نورتون من نورتون رو پیشنهاد می دم (هرچند خودم به رنگ زرد حساسم)
نورتون 360 برای 3 کاربر 1 کاربرش وجود ندارهنقل قول:
سلام دوستان
سوالی داشتم
انتی ویروس pc tools متعلق به سیمانتک هست یا شرکتی مستقلی داره ؟چون که در این انتی ویروس اسم سیمانتک نوشته بود؟
دیشب به صورت انلاین نصب کردم حدود 200 مگابایت حجم نتم گرفت می خواستم یه مخرب باهاش از رو سیستم پاک کنم اما بعد از اسکن فقط چندتا کوکی پیدا کرد وبرای پاک کردنش کد ریجستر می خواست
تا اونجایی که من دیدم معمولا شرکتها چند روزاجازه میدن کاربر به صورت ازمایشی از تمام امکانات انتی ویروس استفاده کنه تا اگه خوشش اومد بخره اما این انتی ویروس همچین امکانی در اختیار من قرار نداد شاید من می خواستم بخرمش اما خودش باعث شد از رو سیستم ساقطش کنم:2:
سلام.
سیمانتک PC Tools رو خرید تا از فناوری های این شرکت در N360 و Norton Utilities استفاده کنه.
آنتی ویروس PC Tools فقط از دیتابیس نورتون استفاده میکنه.
کلا سیمانتک خوب بلده بعضی از تولید کننده ها رو نابود کنه! مثل Power Quest یا همین PC Tools
بلاخره نورتون بهتره یا آویرا کدام ها به کرک کمتر گیر می دهند؟نقل قول: