سلام
آقا 32 گیگ آکبند 1350 خوبه ؟ قیمتها دستم نیست
سلام
آقا 32 گیگ آکبند 1350 خوبه ؟ قیمتها دستم نیست
بله خوبه ... همینم چند وقت دیگه گرون میشهنقل قول:
ممنون مهیار جان
آقا امروز رفتم و گوشی رو زدم تو گوشش 1300
دلار امروز 3500
نوت32گیگ صبح قبل از مشخص شدن قیمت دلار 1450 بود بعدازظهر مطمئنم رو پایه 1550 اینا بود خلاصه گوشی رو مفت خریدم
دوستان درود.من دیروز یدونه نت خریدم1450.فقط یه مسله ای هست.باطریش درحالت استندبای فقط 7.8ساعت شارژ داره.اگه باش کارکنی که یکی دوساعته خالی میکنه.میشه راهنمایم کنیدچکارش کنم.ایاایرادی داره.البته همون مغازه که خریدم واسم ابدیت کرد4.3 روش ریخت.توسایت نوشته حدافل باید860ساعت استنبای بمونه باطری.درصورت استفاده حدافل 13تا15ساعت بایدکارکنه.ولی مغازه داره میگه اینا صفحشون بزرگه زودشارژخالی میکنن.راست میگه یا داره میپیچونه؟ممنون میشم کمکم کنید.بازم ممنون.بدرود.
درودنقل قول:
دوست من
خوشحالم که به جمع نوت بازها پیوستی
شوربختانه یکی از ایراد هایی که به نوت گرفته میشه همین ضعیف بودن باطری هست؛ که البته من شنیدم باطری تازه تری تو بازار هست که نیرومند تر از باطری درون گوشی هست
اینکه در عرض دو ساعت شارژ خالی کنه یه کم شک برانگیزه؛ اما شما یه چند کار انجام بده ببین با این روال هم 2 ساعت شارژ خالی میکنه یا نه؟!
1- نور صفحه رو تا میتونی کم کن
2- تمام اون انیمیشن های گوشی رو غیر فعال کن
3-در طولانی مدت جی پی اس و وایلرس رو غیر فعال کن
کلا چاره یی نیست این گوشی ها خیلی قوی هستن؛ من خیلی وقته دارمش یعنی زمانی که این گوشی به مرز 800 تومان رسیده بود خریدمش
اگر باز دشواری پیش آمد, خوشحال میشم کمکی کنم
سپاس
درود دوست من.سپاسگزارم از راهنمایتون.ایتمهای پیشنهادیتون رو اعمال کردم.بمراتب بهترازقبل شدولی بازم حداکثر10تا12ساعته خالی میکنه.ازچندنفرسوال کردم همه همینوگفتن که زودخالی میکنه.این باطریه که گفتی چیه وچطوری باید پیداش کنم.ممنون میشم راهنمای کنید.بازم ممنون وسپاسگزارم.بدرود.
یک رام کم مصرف استفاده کنید
نوت1 مصرف بالایی داره
نوت اتفاقا مصرف خیلی خوبی هم داره ... من با 2.3.6 که تست کردم باتریش خوب نبود و استفاده نکردم حدود 10 ساعت خالی میشد ... ولی با ورزن 4.03 نور صفحه رو تا ته زیاد میکنم و کمی استفاده در حد اس و تماس تو 20 ساعت حدود 30 درصد باتریش کم میشه ...
بله . منم قبلا نوت داشتم . باتریش خیلی بهتر از S3 هست که الان دارم.