داداش شما این حرف رو نزنی که میخواد بزنه ؟نقل قول:
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
امضاتو کسی نبینه فک میکنه بازی و خودت ساختی :27:
Printable View
داداش شما این حرف رو نزنی که میخواد بزنه ؟نقل قول:
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
امضاتو کسی نبینه فک میکنه بازی و خودت ساختی :27:
کاملا موافقمنقل قول:
نمونش اینه که وقتی تو mw3 هدف می گیری و شلیک می کنی،اکثر تفنگا اصلا تکون نمی خورن یا اگه تکون بخورن خیلی کم.اما تو بتلفیلد اینطوری نیست و با نشانه گیری و شلیک،هدف تکوون می خوره که زیاد جذاب نیست.
دوستان ببخشید اینو میگم ولی واقعا خاک تو سر کسی که نسبت به این دوتا تعصب داشته باشه
bf3 و mw3 رو میگم. اینهمه زحمت کشیدن بازی ساختن بشینی دو سه ساعت حال کنی و تفریح .انوقت نشستی موضع میگیری اصلا فکر میکنی کی هستی؟
:دی ای بابا منظورم فرد خاصی نیست دوستان میگن دوستاشون نسب به اینا تعصب دارن ، منظورم اوناست
چه ربطی داره ؟نقل قول:
اینا نمیتونستن یه جوری تنظیم کنن که بعد هر شلیک 2متر بره اونطرفتر ؟ میتونستن !!!
اما گیم پلی کال اف اینقدر اکشن و درگیر کننده هست که اینطوری بازی لوس میشه !!!!
مثل بتلفیلد نیست که 2 ساعت منتظر بمونی تا یه ادم بکشی !
در ضمن شما از کجا میدونی که تفنگ ها باید همشون زیاد تکون بخورن ؟؟؟
کاپتان پرایس و یوری و سوپ همشون اینقدر با تجربه هستن و میدونن چه جوری تفنگ رو تو دست بگیرن !:31:
مثل شخصیت های بتلفیلد که سرباز صفر نیستند !!:31:
تفنگ هرچی که باشه لگد داره و وقتی شلیک میکنی یه ضربه میزنه حالا یه اسلحه مثله ژ3 بیشتر لگد میزنه یکی مثله کلاش کمترنقل قول:
از طرفی این اسلحه ها که اینها دارن (سنگین) حتما لگد داره و محاله کسی اینقدر مهارت داشته باشه که وقتی روی رگبار داره شلیک میکنه نشونه تکون نخوره.
گفتم که لگد دارن ولی به این معنی نیست که باید لوله تفنگ خیلی زیاد به اطراف برهنقل قول:
و مقیاس سنجش نمیتونه باشه که واقعی هست یا خیر !!
در ضمن نشونه تکون که میخوره !!!!
یک کلام ختم کلام...
فوق العاده بود !
در این حد که وقتی سکانس پایانی بازی اجرا شد چسبیدم به صندلی و فقط دست زدم :33::33::33:
ای کاپیتان پرایس...بدان و آگاه باش این یوری که در آخر جونت رو نجات داد همونی بود که وقتی فهمیدی قدیم ندیما زمانی که جاهل بود از عوامل Makarov بوده و میخواستی بکشیش !
خیلی از کمپانی های بازی سازی بعد از یه دوره موفقیت کامل ، معمولا رو به نزول و پسرفت میرن اما این کمپانی ( و چند کمپانی انگشت شمار دیگه ) حتی بعد از فروپاشیدن و از نو به هم پیوستن گروهی جدید ، نشون داد که واقعا کارشون عالیه و روند رو به رشدشون رو حفظ کردند...
زنده باد Infiniti WAR... :10:
به امید نسخه های جذاب بعدی...
سلام دوستان
این طور که معلومه این چند صفحه آخر فقط به کل کل بین بتل و این شاهکار گذشته، ما که بتل بازی نکردیم این فروشگاها میگن ممنوعه نمیارن، راست میگن تو تهرانم میاد؟
حالا اینا رو بیخیال، این مشکل Special Ops چجوری حل میشه؟ میپره بیرون
ممنون
منم بازی به دستم رسیده و دارم بازی میکنم :31:
البته چند روزی نبودم.
الان اونجام که از آسمون یه هو دوربین میاد پایین و توی یه ماشین جیپ نشستی ... چند ساعت دیگه مونده تموم شه ؟ :31:
گیم پلی بازی خیلی روونه و به نظرم این باعث شده که این بازی طرفدار پیدا کنه.
این گیم پلی به همراه دشمنای زیادی که باید کشته بشن باعث هیجان بیشتر بازی میشه.
ولی از یه زاویه هم نگاه کنی میبینی گیم پلی به واقعیت نزدیک نیست که البته فک نکنم این باعث ضعف بازی بشه.
بلاخره گیمر بیشتر دوست داره با یه گیم پلی روون رو به رو باشه تا از بازی خسته نشه (البته من از گیم پلی بتل فیلد بیشتر خوشم میاد چون به نظرم طبیعی تره)
گرافیک بازی متوسطه ... کاشکی رو گرافیکش کار میکردن.
یادمه وقتی mw اومده بود تو زمان خودش خیلی گرافیک خفنی داشت.
اما این گرافیک بازی باعث شده من حس کنم دارم نسخه ی ادیت شده ی mw2 رو بازی میکنم :10:
هوش مصنوعی هم که مثل همیشه خیلی خوبه.
MW3 ناامید کننده ـس
تا درس عبرتی باشه برای Activision که با اختلافاتش با Infinity Ward و تیم ناقصش یه جوری سعی کرد بازی و داستانو سر هم بندی کنه تا از شر Infinity Ward راحت بشه...
:44: