من یه 6070 گرفتم امروز
میشه یکی لطف کنه لینک آپدیت و درایورها و ... بذاره دانلود کنم.شرمنده آماتورم :37::42:
Printable View
من یه 6070 گرفتم امروز
میشه یکی لطف کنه لینک آپدیت و درایورها و ... بذاره دانلود کنم.شرمنده آماتورم :37::42:
دوست عزيز من گفته بودم ماشين عروس تو مقايسه msi با hp و درست هم بوده چون به چيز ديگه اي نمي تونه شبيه ياشه....نقل قول:
ببينيد دوست عزيز اچ پي يه دلبل تحريم گارانتي و ساپورت رسمي تو ايران نداره و هر کسي يه مغازه زده مي گه من نمايندگي هستم که تقريبا همشون آشغال هستن..والبته زياد مهم نيست چون شما با يه برند حرفه اي و درجه 1 طرف هستين پس درصد کمي(5%) از نگراني مي تونه مريوط به نداشتن گارانتي بشه ..
کل نوت بوک ها ساخت چين هست حتی اونايي که تو اروپا و امريکا پخش مي شه....
ببينيد برند هاي توليد کننده نوت بوک در سراسر دنيا بسيار زيادن طوري که خيلي هاشون حتي تاحالا اسمشم به گوشتون نخورده و توليدات خاص و محدودي دارن...
فوجيتسو زيمنس هم يکي از اونهاست...
اين اتحاد آلماني - ژاپني باعث پيشرفت سريعتر تکنولوژي در ساخت محصولات اين دو شرکت شده اما اين مساله تاثير زياد تو توليد نوت بوک اين شرکت نگذاشته...
شما نمي تونين براي خريد نوت بوک روي اين برند حساب کنبن به دليل اينکه حداقل انتظارات شما رو هم نمي تونه برآورده کنه...
نوت بوک هاي اين شرکت بيشتر در رده ارزان قيمت و با کاربري معمولي و پايين تر تعريف شده و البته کيفيت بسيار بالايي داره ...
اين برند نوت بوک ساز نيست و براي همين برنامه اي براي حضور عادي در بازار هم نداره چه برسه به توليد محصولات high-end....
بنابراين فکر خريدش به هيچ عنوان نمي تونه درست باشه....
در بازار ايران هم بازارگانان کمي حاضر به واردات اين نوت بوک هستند به دلايلي که خيلي روشنه و ذکر شد...
در مورد اچ پي هم مي تونم بگم بهترين برندي هست که مي تونين بهش فکر کنين...
اصلا هم نياز به تعريف کاريري و نياز براي خريد ندارين چون تمام انتظارات رو يکجا برآورده مي کنه....
سلام من از کجا میتونم hp 6090 رو با قیمت مناسب تهیه کنم ؟ ادرس ، شماره ؟
ممنون
از همون جا که گفتم گرفتی ؟؟؟نقل قول:
این صفحه مربوط به آخرین ورژن درایورها و اپلیکیشن ها می شه....
نیاز نیست همش آپدیت کنی بیشتر بایوس مهمه....
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=emea_middle_east&dlc=en&lang=en&lc=en&product=5062487&
وقتی گرافیک روی 6770 میذارم ، نوشته های فایر فاکس تار میشه ، چراااا !؟!؟
همون طور که تو این متن هم اشاره شده تنها چیزی که پس از سالها از تولید سری dv6 بدون تغییر باقی مونده screen اون هست...البته این به این معنی نیست که صفحه نمایش با سایر قسمتها از لحاظ کیفیت و طراحی هم خوانی نداره...نه فقط می تونست خیلی عالی تر باشه....نقل قول:
کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست و زاویه دید هم مشکلی نداره ....
علت انعکاس کم نور(ملاک اون عکس ها که توسط سایت notebook check گرفته شده نمی تونه باشه) هم به glossy بودن صفحه بر می گرده که من که همش تو بیرون و فضای باز ازش استفاده می کنم مشکلی نداشتم و نمی تونه عیب محسوب بشه...
راستی بچه ها آی دی اصلی من em0fab0y هست که تا دو هفته یه مشکلی داره فعلا با این میام ....
به پست هام اصلا نگاه نکنید ..
مهم نیت ه این چیزا زیاد مهم نیست...:27:
ها ها ها ...:31:
سلام
این مدل یا6080 نور صفحه کلید یا همون keyboard backlight داره???
ندار ه :41:نقل قول:
رفیق من لپتاپ واسه گیم میخوام البته نه همیشه!! اشناییم با لپتاپ دارم
فقط هرکی راجع هر نوتبوک ی نظر میده .اول میخواستم ایسر5750 بگیرم اما6080 همون یکم گرونتر البته طراحی بهتر،گرافیک قویتر
نظر شما که داریش چجوره؟؟تاییدش میکنی؟؟؟
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
رفیق من لپتاپ واسه گیم میخوام البته نه همیشه!! اشناییم با لپتاپ دارمنقل قول:
فقط هرکی راجع هر نوتبوک ی نظر میده .اول میخواستم ایسر5750 بگیرم اما6080 همون یکم گرونتر البته طراحی بهتر،گرافیک قویتر
نظر شما که داریش چجوره؟؟تاییدش میکنی؟؟؟