نه بابا زده 24 ساعت دیگه!! یعنی فردا شب!!احتمالشم هست زودتر بده کرک رو...نقل قول:
Printable View
نه بابا زده 24 ساعت دیگه!! یعنی فردا شب!!احتمالشم هست زودتر بده کرک رو...نقل قول:
دوستان خونسردیه خوتونو حفظ کنید
می ترسم چند تا از بچه های فروم سر این بازی خدای نکرده ....
تا صبح می ذاریم دانلود بشه و بعدش :26:
بچه ها ساعت کامپیوترتون رو به وقت لندن تنظیم کنید . بعد برید به شماره معکوس یه نکاهی بندازید.
تا حدود 3 ساعت دیگر!!!!!!!!!
تنظیم ساعت به وقت لندن= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 40 دقیقه دیگر
اما اگر به وقت لندن باشد تا 3 ساعت دیگر
ساعت به وقت لندن 8:50
شاید 27 دقیقه
شایدم 2 ساعت و 55 دقیقه
اقایون ، جتلمن ها :sq_13: چرا خودتون رو اذیت می کنید بازی به وقت لندن میره رو سایت و اینی که می بینی زده مثلا 27 دقیقه مونده به خاطر ساعت کامپیوتر شماست که 27 دقیقه مونده تا 12 !! حالا اگه ساعت رو عقب ببرید و دوباره برید می بینید ساعت اونجا هم اضافه میشه :sq_15: مگر اینکه جدیدا ساعت جهانی رو با ساعت ایران ست کنند :sq_2: پس با توجه به اختلاف 3.30 ساعته با لندن بازی حدود ساعت 3.30 -4 میره رو سایت برای دانلود
شاید 17 دقیقه
شایدم 2 ساعت و 45 دقیقه:sq_14:
خودم میدونم برای همین زدم شایدم 2 ساعت و 45 دقیقه.وقت لندن هنوز ساعت تابستانی است و 2 ساعت و 30 دقیقه اختلاف داریم.(طبق برداشت من از گفته دوستان)
سلام
دوستان کسی جواب من را نداد من هم مجبور شدم دوباره بفرستم آخه توی این شلوغی به قول گفتنی شتر با بارش گم میشه
سلام بچه ها
من مشخصات سیست لپ تاپم بدک نیست اما گرافیکم نمی دو نم کم میاره یا نه؟!!!
را هنمایی می کنید؟
اینه مشخصاتش:
Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q720 1.60 GHz OverClock to 2.8 Ghz 6M Cache
Ram 8Gb
VGA: GeForce 310M
حافظه اختصاصی کارت گرافیک: 512 Mb
کل حافظه گرافیکی: 4094 Mb
Shared System Memory: 3582 Mb
بچه ها یه سری به این سایت بزنید حدود 2ساعت و31 دقیقه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]