درود بر کوروش عزیزنقل قول:
کوروش جان نگفتی برای چه ظرفیتی منظورت هست ؟
واسه من ۶۴ گیگ هست و حافظه در دسترسم ۵۸.۲ گیگ هست
Printable View
درود بر کوروش عزیزنقل قول:
کوروش جان نگفتی برای چه ظرفیتی منظورت هست ؟
واسه من ۶۴ گیگ هست و حافظه در دسترسم ۵۸.۲ گیگ هست
فکر کنم سوء تفاهم شده :31:نقل قول:
من storage رو نمی گم ( ظرفیت هارد ) ، اویلیبل مموری یا فری مموری رم رو می گم
مال منم 64 ه حافظ شو می دونم اما فکر کنم یه خورده زیادی سنگین شده و رمش زیادی داره استفاده می شه
available memory ه من وقتی که هیچ کاری نمی کنم رو 275 276 ه ، زیاده ؟؟؟
یه سوال :
اینترنت lan یک دستگاه pc رو روی ipad غیر 3g میشه share کرد ؟
برای آیفونش رو که دیدم میشه.
درود بر بر brain عزیزنقل قول:
کم پیدا شدی دوست عزیز دلمون برات تنگ شده بود
شما اگر یه اینتر نت lan داشته باشید به همراه یک کارت شبکه وایفای ( یا یک کارت وایفای چیزی که تقریبا تمام لبتابها و نوتبوکها امروزی دارند )
به راحتی میتونید اینترنت سیمی خودتون رو به اینترنت بی سیم تبدیل کنید و با دستگاه های وایرلس دار به اینترنت وصل بشید
رم من هم در حدوده ۲۹۰ تا ۳۴۰/۵۰ متغیر هست ولی مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
بچه ها چند وقت پیش تو برنامه کلیک یه App برای اندروید معرفی کردن که اگر مثلا گوشی رو دزدیدن اگر طرف باهاش به اینترنت وصل شد محلی که وایساده رو برای شما میفرسته.
همچین چیزی یا چیزی شبیه به این App برای iOS و iPad هست ؟
Find My iPhoneنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده این کار از ابتدا مال اپل بود و بعدا به بقیه سرویس ها اومد. Find My iPhone سرویسی است که خود اپل چند سال پیش راه انداخت که باهاش میشه بطور Realtime موقعیت آیفون/آیپد/آیپاد خود رو آنلاین مشاهده کرد، قفل کرد، پیام نشان داد یا اطلاعات رو برای همیشه پاک کرد. این سرویس رایگانه.
سلام بر اساتید...من از همون روزهای اولی که ایپد 2 داشتم که البته جیلبریکشو یکی از دوستام انجام داد 3-3-4 هست نسخه ی ios من...اما خیلی از سایت ها رو نمیتونم راهم باز کنم...مثلا نمونش همین فروم p30world یا یوتیوب که از برنامه ی یوتیوب دستگام خیلی خیلی سخت می تونم فایل تصویری باز کنم....مشکل از جیلبریکه؟
پس خدا رو شکر :31:نقل قول:
من خیال می کردم این کرش ها توی سافاری و ... به خاطر رمم باشه ، عماد جان دلیل این کرش ها چیه ؟؟؟ :41:
در ضمن فکر کنم دوربین جلوی آیپدم داغون شده :20: فکر کنم به خاطر جیلبرک آسیب دیده ، دوربین پشت مشکلی ندارم اما مثلاً وقتی می رم تو فیستایم یه چند لحظه خوبه اما بعد از مدتی نصف صفحه سیاه یا آبی می شه یا مثلاً اگه فوتو بوث رو دوربین جلو باشه بازش کنم اون پرده قرمزه هی باز و بسته می شه
چند بار ریستور و دوباره جیلبرک کردم و باز هم درست نشد ( حتی یه بار قبل از جیلبرک هم دیدم که خراب بود ، یعنی در حالت عادی و بدون جیلبرک )
در ربابطه با این هم راه حلی به زحنتون می رسه ؟؟؟
با تشکر :40:
گویا باید iCloud رو فعال کنی.تا کار کنهنقل قول:
اگر اینطور باشه پس حتما باید توی iDevice وی P ان هم روشن باشه تا بشه موقعیت دستگاه رو دید.درسته ؟
------
مشکلم حل شد ممنون.