من گزینه های ----- دستگاه شما رو نمی دونم ولی معمولا دستگاه هایی که خروجی صوتی دارند تو گزینه هاشون یه گزینه برای تنظیم تاخیر خروجی صدا دارند که با تغییر اون مقدار مشکل اکو حل میشه.نقل قول:
Printable View
من گزینه های ----- دستگاه شما رو نمی دونم ولی معمولا دستگاه هایی که خروجی صوتی دارند تو گزینه هاشون یه گزینه برای تنظیم تاخیر خروجی صدا دارند که با تغییر اون مقدار مشکل اکو حل میشه.نقل قول:
متأسفانه همچين گزينه اى وجود نداره توى تلويزيون كه 6960 سامسونگ هست يه گزينه برا تاخير داره كه بطور معمول بروى 50 قرار داره و فقط براى خروجى أپتيك جواب ميده واسه hdmi جواب نميده, آيا توى تنظيمات منوى مخفى گزينه اى هست كه بشه اين تأخير رو واسه hdmi هم فعال كرد ؟
مشکل از تلویزیون نیست چون صدا و تصویر تلویزیون با هم هماهنگه. مشکل از پردازش کند سیستم صوتی هست که ربطی به منوی مخفی نداره. بهترین کار اینه که از منوی تلویزیون، بلندگوها رو غیر فعال کنید. البته بازم مشکلی که هست تاخیر صدای سیستم صوتی با تصویر باشه که کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
بچه ها لطفا كمك كنيد من تنظيمات منوى مخفى اين قسمت رو تغيير دادم
ADC/WB > ADC > HTMI Calibratuion
الان رنگ تلوزيون به هم ريخته توى htmi calibation كه ميرى نوشته failure قبلا فقط يه اسلش ( / ) بود رفتم روش تغييرش دادم نوشت wait بعد چند دقيقه طول كشيد نوشت failure الان رنگ تلوزيون به هم ريخته لطفا كمك كنيد
اینجا رو بخون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما که هر چی گفتیم منوی مخفی نرید اگر میرید به چیزی مخصوصا کالیبراسیون و type دست نزنید کسی گوشش بدهکار نیست.
نقل قول:
خوندم اما چند تا چيز برا مبهمه اول اينكه عكس رو بايد دانلود كنم با كيفيت بالا يا همون عكس سايت رو بايد سيو كرد ؟ دوم اينكه بايد اون رو روى رسيور گذاشت و اونو نمايش داد بعد با كابل hdmi به تلويزيون وصل كرد و از منوى مخفى برم به قسمت calibration تا با موفقيت كاليبره بشه اگه جايي رو اشتباه گفتم تصحيح بفرماييد
بله درست متوجه شدید. باید عکس رو با کیفیت بالا دانلود کنید و روی دستگاهی که از طریق پورت HDMI به تلویزیون وصل میشه بذارید و نمایش بدید و تلویزیون رو کالیبره کنید.نقل قول:
اقا من تلویزیونم ال ای دی ua40d5000pr لوکال ست روی ای دی ایران است ولی اسیا ست روی atv است تغییرش میدم به dtv دوباره atv میشه چه کارش کنم کانالهی دیجیتال رو بگیره ممنون
سلام بچه ها ....اصلا از این سر تلوزیون نیارید بدبخت میشید:19:
من دستکاریش کردم . نمیدونم چی شد که یهو برق قطع شد دیگه روشن نشد:19:
بردم تعمیرگاه 255.000 هزار تومان خرج رو دستم گذاشت.
کاش به قول یکی از کاربرهای این تاپیک:
اینم پیام اموزشی: تو که نمیدونی چه گهی میخای بخوری ...گوه میخوری ...گه بخوری:24:
کاش دکمه گوه خوردم هم داشت که بر میگشت به تنظمیات اولیه
---------------------------------------------------------------------------------------در کل بیخیال یشید از منو مخفی بریید یه توینر دیجیتال بخرید و این خرج رو دستتون نیفته ....از من گفتن
این تاپیک هم ببندیش مالکان سامسونگ رارارارارارارارارارارارار ار.....بدبخت کرررررررررررررررررررررررر ررررررد.:19:
غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم غلط کردم