والا من هم به این موضع شک دارم برای همین هم گفتم رضا لینک رو بذاره ولی با این اوصاف که میگه دمو نیست نمیشه تشخیص داد که قضیه چی هست؟به هرحال دارم دانلود میکنم ببینم میتونم سر در بیارمنقل قول:
Printable View
والا من هم به این موضع شک دارم برای همین هم گفتم رضا لینک رو بذاره ولی با این اوصاف که میگه دمو نیست نمیشه تشخیص داد که قضیه چی هست؟به هرحال دارم دانلود میکنم ببینم میتونم سر در بیارمنقل قول:
اين كه خيلي مشخص هست...نقل قول:
18،000،000 يورو رو چطور ميشه به اين سادگي درآورد؟
تازه بعدشم كه گفتن لول 25 هستن،كه تو اين لول حتي اگه يه نفر 20 تا راننده هم داشته باشه براش كار كنن اين قدر پول جمع نميشه چه برسه كه خودش رانندگي كنه...
و يه چيز ديگه،5 تا ستاره تو لول 22 كامل ميشه...
البته ما دربست چاكر ايشون هم هستيم،
يك وقت به دل نگيرين ها...!
نقل قول:
فکر نکنم تو این بازی همچین چیزی باشه مطما هستید مربوط به این بازیه؟
آره مربوط به همین جرمن تراکنقل قول:
والا من هم به این موضع شک دارم برای همین هم گفتم رضا لینک رو بذاره ولی با این اوصاف که میگه دمو نیست نمیشه تشخیص داد که قضیه چی هست؟به هرحال دارم دانلود میکنم ببینم میتونم سر در بیارم
اگه طرف برنامه نویسی بلد باشه میتونه این کارو بکنه یکی از دوستای من برنامه نویسی بلد مد هارو دیده بود میگفت میشه مد رو تغییر داد و یه مد جدید از توش در آورد ولی وقت میبره
شاید اون هم همچین کاری کرده که بشه ماشین آسیب ببینه:31:
ممنون ازت داداشنقل قول:
اين كاميوني كه ديدي رو از اينجا گرفتم. (حجم 9.47 مگ)
...........................................
واسه دانلود رو اين قسمتي كه مشخص كردم بايد كليك كني:
من زیاد با این سایتای مد زبون غیر انگلیسی سروکار داشتن
مثلا
مدهای قشنگی داره فقط بعضی هاشون قفل و رمز نداره:13:کد:www.gametruck.ru
نقل قول:
نه من منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بدونم که چطوری فهمیدی این موضع رو خیلی هم خوشم اومد که به این چیز های جزئی دقت کردی:46:
ولی این دوستمون میگه من از چیت استفاده نکردم که مطمئن هم هستم که راست می گه چون دلیلی نداره که بخواد دروغ بگه به ما سر یه بازی
همين الان توي سايت gamespot به نقل از سازنده بازي خوندم كه گفته بود:
به اين دليل كه اين كاميون ها كاملا لايسنس شده هستن ، دلمون نمياد عنصر تخريب پذيري رو در بازي جاي بديم...!
كمي عجيب نيست؟(شايد هم خنده دار)
اين كه شما مي گيد تقلب درست نيست؛نقل قول:
من فقط رمز پول (money cheat) رو زدم.
دقيقا 6 بار كه هر بار بهت 500،000 يورو اضافه ميشه. كه ميشه كلهم 3 ميليون.
در ضمن من 90 تا راننده (5 تا تو هر 18 تا شهر بازي) دارم، كه فكر كنم يه درصد بالايي از اون پولو در آوردن...
البته اين راننده ها رو بدون رمز (driver cheat) گرفتم.
والا من كه دارم بازي مي كنم و الان لول 25 هستم، 5 ستاره م هنوزم يه خورده (خيلي خيلي كم) مونده تا پر بشه. حالا اينكه شما مي گيد تو لول 22 كامل ميشه، من نمي دونم...نقل قول:
و يه چيز ديگه،5 تا ستاره تو لول 22 كامل ميشه...
ما هم خيلي مخلصيم...نقل قول:
البته ما دربست چاكر ايشون هم هستيم،
يك وقت به دل نگيرين ها...!
من این دمو رو دیدم و چند نکته جالب توجه من رو به خودش جلب کرد
1-راننده به کل قیافه و استایلش عوض شده بود
2-یه نفر توی کامیون کنار راننده بود فکر مینکم به عنوان همراه بود یا شایدم شاگرد
3-زمانی که تصادف کرده بودند راننده ها از ماشین پیاده شده بودند و کنار جاده ایستاده بودند
4-پلیس دو طرف اتوبان رو بسته بود و آتشنشانی هم اومده بود
5-کامیون man جرثقیل اومد و ماشین رو بکسل کرد و رفت
خب در صورتی که توی جرمن تراک هیچ کدوم از این موارد رو ما نداریم پس نتیجه میگیریم که نمیتونه جرمن تراک باشه این دمو
یا یه پچ کلی برای بازی وجود داره که میتونه بازی رو به این صورت کلی تغییر بده که اگه وجود داشته باشه دیگه نمیشه گفت پچ خودش میشه یه نسخه مجزا با اضافه شدن این موارد
حالا نظر خوتون رو بگید ببینم نظر شما راجع به این به اصطلاح دمو چی هست؟
نقل قول:
بله این کلمه تقلب زیاد کلمه خوبی نیست
ولی به نظر من شما اگه این رمز پول رو هم نمیزدید بازی طولانی تر و جذاب ترمی شد براتون چون این بازی موضوع و مراحل خاصی نداره و با چیت هم خیلی زود خسته کننده میشه
البته به نظر من توی هیچ بازیی نباید از چیت استفاده کرد مخصوصا این بازی
چون به نظر من اگه توی هر بازی از چیت یا ترینر استفاده بشه دیگه اون بازی رو انجام دادن فقط وقت تلف کردن و پول دور ریختن هست چون دیگه شما برای بازی اون توانی رو که باید بزارید رو نمیزارید و هیچی از بازی متوجه نمی شید
البته من منظورم به شما نیست ها کلی دارم میگم
موفق باشید:11:
از دوستان و کامیون باز های تیر کسی نیست که بخواد راجع به این دمو نظر بده که به یه نتیجه ای برسیم
سوال هم یادتون نره
گفتیم از نظر شما بهترین کامیون توی این بازی چی هست
من این پست تو رو ندیده بودم الان دیدم :31:نقل قول:
خب ببین رضا با این اوصاف و با مواردی که من گفتم دیگه به برنامه نویسی ربطی نداره باید یه بازی جدید بسازن که این همه موارد روتوش اعمال کنن یعنی اگه طرف هم از طریق برنامه نویسی این کار رو کرده باشه در اصل یه بازی ساخته دیگه قبول داری:27: