نقل قول:محتوای مخفی: .
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: پایان بازی
سلام بچه ها بالاخره به دست منم رسید
فقط یه چیزی هیچ جیزی برای ایمپورت شخصیت مس افکت 2 نداره چجوری ایمپورت کنم؟
ممنون:11:
سیو مس افکت 2 در دخل داکیومنت باشه. از داخل بازی وارد میشه کرد.:46:نقل قول:
واسه من بجای رکس داداشش بود این کارارو کردم:نقل قول:
محتوای مخفی: اسپویل
ویرایش:الان دیدم نوشتی جنوفیج درمان شه,نه دیگه اون راهی نداره :31:
بعضی ها بالای 4000 و 5000 هزیر حتی تا 7000 وار است دارن چطوری؟ اخه سالارین ها و کروگن ها که با هم رفیق نمیشن.
منم بالاخره تموم کردم :41:
واقعا بازی حقشه که امتیاز کامل رو بگیره.
چیزی که الان برام مسلمه اینه که این بازی و شپرد حنما ادامه خواهند داشت !
این سه نسخه بهترین بازی بود که من بازی کردم ، من خیلی پیشتر ها بازی های زیادی بازی کردم ، اما واقعا این بازی یه چیز دیگه است، بازی نیست ، دنیایی است !
یه خواهش...
من این نسخه رو روی ایکس باکس بازی کردم ، ولی قبلی ها رو پی سی . به خاطر همون نتونستم سیو وارد کنم.
از دوستان کسی هست که سیو نسخه 2 رو روی ایکس باکس بهم بده ؟! (البته شاید اینجا نباید مطرح کنم ، ببخشید)
خیلی ممنون می شم اگر لطف کنید!:11:
دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI :دی بازی می کنه. بیشتر شبیه AI :دی هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
اگر تمام سیارات رو اسکن کنی خیلی warasset گیرت میاد. تقریباً توی هر منظومه میتونی 50 تا بگیری. حالا خودت حساب کن نزدیک 30 منظومه توی بازی هستنقل قول:
مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.نقل قول:
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
[QUOTE=alirezajah;6904804]دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VI :دی بازی می کنه. بیشتر شبیه AI :دی هست
محتوای مخفی: ...