سلام دوستان.این anti analising چیه؟من وقتی اینو رو off می زارم بازی رو در گرافیک Very high روون اجرا می کنم ولی با افزایش این تیک بر می داره.کارایی این چیه؟
Printable View
سلام دوستان.این anti analising چیه؟من وقتی اینو رو off می زارم بازی رو در گرافیک Very high روون اجرا می کنم ولی با افزایش این تیک بر می داره.کارایی این چیه؟
اخه چیجوری این تانکارو بترکونم؟ هرچی میزنم این تانکا نمیترکن
3الی 4 ا بسه شونه می ترکه منفجر می شه خودتو اذیت نکن نشد مر حلتو چند سیو از قبلش بیا برو .....
سلام دوست مننقل قول:
خوب من بعضی موقعه ها بد جوری حالم رو می گرفت
بعضی موقعه ها می زاشتم یارام برن جلو
بعضی موقعه ها موقیعتشون رو به دست می اوردم و بعدن نشونش می دادم:31:(در دور بعدی)
بعضی موقعه ها از تانک می پریدم بیرون با اون بازوکا می زدمشون:13:
:20::11:
خوب دو ست عزیز اگه از تا نک بپری بیرون بازی سیو ش شاید با مشکل رو به رو شه اینم یه کلکه من ترینر زده بودم
ولی دیدم نشد می یومدم بیرون تانکارو می زدم با مو شک انداز می زدم بعدش می دیدم
او ضا ع سفیده بزن برو می کردم و لی بازم شختبود چند بار بری فول می شی
ولی مرا قب باش که سیو ات با مشکل رو برو نشن یه خورده اذیت می کنن کمتر اتفا ق می افته ..
البته در حالت رمزی کردن
ها ؟!! یعنی چیجوری بزنم؟ هرچی تیر و نارنجک میزنم نمیترکن!
مو شک انداز که داری بپر بیرون تا نکارو هدف بگیر خلا ص بعدشم یه اب یخم بزن تو رگ اخرشم یه خنده ی شیطا نی ار خودتنقل قول:
بروز بده با چا قو و مشت نیو فتی به جون تا نکا فقط مو شک انداز فقط خیلی صفا می کنی با ور کن
اخه من موشک انداز ندارم ...
اول بازی هستم!
اول بازی هم هستی مو شک اندازم که نداری چه بد برو تو یکی از ازاین خونه ها که نزدیک همون تانکا او نجا 10000000% پیدا
می کنی ادرسشم حفظ نیستم و لی نزدیکا اون ا تا قهایی که
نگشتی رو بگرد بالا خونه نیست پاینه زیز زمین نیست همکفه (خودمم قا طی کردم ) خلا صه پیدا می کنی جست جو تو بیشتر کن تو
همون محدو ده بگرد نری یه جایه دیگه وقتی پیدا کردی اصرا ف نکنی الکی گفتم ولی یادت نره تو همون محدوده هر چی خونه
می بینی که نرفتی برو بگرد با یکی از اسلحه هات تع ویضش کن مثلا کلت
سلام دوست مننقل قول:
این ادم هایی که اون دور ور هستن اگر اشتباه نکنم همشون اکثرن بازوکا دارند:46:
یکشون رو بکوش بعد بازوکا رو بردار:10::11: