فقط در مورد بخش اخر سوالتون :نقل قول:
گَ زَ نِ:n06:
Printable View
فقط در مورد بخش اخر سوالتون :نقل قول:
گَ زَ نِ:n06:
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اول همچنان بدون جوابه و اگر کسی از دوستان پاسخی داره لطفأ کمک کنه
موهای چربی دارم و به نظرم ریزش موهام از همین چرب بودنشون باشه تقریبأ هرروز حموم میکنم ولی اگر یک روز حموم نکنم چربی موهام محسوس میشه و بعضأ بوی چربی هم اضافه میشه
به نحو غیر قابل تحملی شوره سر هم دارم یعنی تقریبأ هنوز ربع ساعت از دوش گرفتنم نگذشته شوره موهام مشخص میشه:n24: البته از نوعی نیست که روی لباس و شونه ها ریخته بشه. قصد خرید شامپو ضد شوره سیکلوزینک اویدرم رو دارم که توی تاپیک ازش تعریف شده و همینطور شامپو کلوران گزنه برای چربی موهام ولی نمیدونم علاوه بر کنترل چربی مو ، شامپو موهای چرب کلوران گزنه از ریزش هم جلوگیری میکنه ؟
چرب بودن موها یکی از مهمترین دلایل ریزش موها است که اگه ریزش موهاتون خیلی کم نباشه با همین شامپو چرب کلوران ریزش قطع میشه
اگه شوره موهاتون خیلی شدید نباشه همین شامپو ضد شوره سیکلوزینک اویدرم خیلی خوبه ( فقط با توجه به نوع شوره سرتون بخرید : شوره خشک : رو لباسها میفته و شوره چرب : داخل سطح پوست سر و موها پوست پوسته میشه )
دقیقا همینهنقل قول:
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
پس انتخاب های درستی داشتم:n06: من شوره چرب دارم که داخل پوست سر و موها هست
سلام
دوستان شامپو گزنه ایروکس همون گزنه کلورانه؟:n13:
شامپو کلوران فرانسوی هست ایروکس یه شرکت ایرانی هست
سلام دوستان . لطف میکنید یه شامپو برای موهای خشک و وز که سخت شونه میشن معرفی کنید ?!
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
من موهام خیلـــی نرم هستش اگه میشه یه شامپو معرفی کنین که موها رو نرم نکنه
موها رو زبر و خشک کنه چه یهتر
وقتی دس میکشم تو موهام مثل موی بچه ایه که تازه به دنیا اومده(البته بچه ای که به دنیا میاد کچله فقط خواستم عمق فاجعه رو برسونم:n02:)
انواع و اقسام شامپوها رو امتحان کردم. 90 درصد شامپوهای ایرانی و بسیاری هم خارجی
لیست شامپوهای خارجیو بگم که زدم و فایده نداشته املای بعضیاش اشتباهه احتمال زیاد ولی تو همین مایه هاست :n02:
crystal- panten- head & shooulders- hegur- nivea- roeral- apcelin-
شامپوهای ایرانیو که اکثرا امتحان کردم همشون تا دلت بخواد نرم کننده دارن
حتی یه بار شامپو گرفتم صد و پنجاه تومن اما باز فایده نداشت البته شامپویی که میخواین معرفی کنین این قیمتی نباشه :n02:
توجه کنین که موهام چرب نیس شامپویی که ضد چربی هست رو معرفی نکنین
شامپو برای موهای زبر و خشک la fareerنقل قول:
12 تومنه
عالیه