نقل قول:
آخ آخ جلو volibear alistar بردار,رسما خنثی میشه
هردفه جلو volibear alistar برداشتم چون نمیتونست منو بندازه پشتش همش ازم فرار میکرد
دارم Ip جمع میکنم nautilius بگیرم,مثنکه هم جانگل خوبیه هم تانک خوبیه
واقعا ... جالب تا حالا جلوم سبز نشده با voli بزار یک بار رانک رفتم اوردن میرم تو کارش ...
اره Nautilus تانک خوبی یک از قدرتی یک زنجیر پرت میکنه چمپ میگره میره طرفش ، اون دیدش بالا یعنی فاصله زیاد میتونه پرت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هم پایین با یه ad carry خوب خیلی عالی میشه.q+e+r =3.25 طرف بی دفاع! بخورینش!
amumu jungle هم r عالی داره تو هر تیم فایتی
leona راش میکنه رو سر هیکل چمپ یک بار تو رانک یک نفر اورده بود پدر مارو در اورد کنارش Ezral بود (عمق فاجعه ببنید) همون پایین بودیم من ashe بودم ولی در اخر ما بردیم با ULt ashe هرجفتشون زدم double گرفتم :27:
اون stun خوراک داریوس من باشه فقط باهاش داریوس نفله میکنم :27:
نقل قول:
ult فقط مال sona .... یعنی حرف نداره ... قلقش دستم اومده میدونم کجاها استفاده کنم که بهترین نتیجه رو داشته باشه
من میخوام lux یا irelia رو بگیرم
امروز یه اتفاق بد افتاد .... اعصاب خورد کن بود
زدیم دامینیون بازی کنیم کاراکترهامونو برداشتیم مثلا با ghost و اینا
آقا یه دفعه دیدیم بازی نورمال بود! گفتیم بریم ترول بکنیم D:
لول 5 بود فک کنم رفتیم بارون : ))
کلا مسخره بازی بود برا خودش : ))
اسکورمم 0/11 با Lux
مثل cho اون مال sona تقریبا ، رنگ چمپ حریف پریده میشه وقتی بزنی، مخصوصا همه جم باشن بیای بزنی :39:
irelia برای solo خوب مثل همین leona که میتونه بره رو قیافه چمپ :21:
نقل قول:
دور از طرفداری...به جرات میتونم بگم maok بهترین چمپ بازیه.....تقریبا همه ی چیزایی که یه تیم احتیاج داره رو با هم داره.....Slow-snare Range-Sustain-...و البته 6ش یه دونه باشه....یه باف خیلی خوبی میده که همه ی کسایی که تو این aoe باشن کمتر دمیج میخورن و یه مقداری از دمیجی که میخورن ذخیره میشه تو 6ش....مثه galio بهد میتونی دوباره cast کنی تا دمیج بده....همینطور یه مقداری هم flat هم داره....کول دانشم نسبتا کمه.....اون بچه هاشم میتونی به عنوان scout واسه یه چمنی چیزی استفاده کنی...خلاصه بگم یه دونه باشه....تازه تو top ]م خیلی قویه....کلا همه فن حریفه...ولی به خاطر ccهای زیادش....جنگل بهترین جاس...که بتونه راحت گنک کنه.....
اره ULT با مانا کار میکنه (کم میشه) که اخر مانا تمام بشه یا خودت کنسل کنی منفجر میشه هر کس اون وسط باشه رفته ......
فقط این /laugh صداش بالا ببرن ....خیلی بهتر مثل voli ... یه جتگ روانی بندازی بر اندام تیم حریف تاثییر داره اینا ..... اون dnac..e voli ش میرفتی جلو حریف حسابی کف میکردن ، کلا اعصاب میرفت بالا... :5::27:
مخصوصا که قدرتی maiki این فازش بالاتر میبره ......
---اره چند دست training بره بعد بره با AI beginer ....
درباره چمپ خواستی همون طور که احسان گفت اگر دوتا رفتی که هیچ نرفتی بگو من توضحی مختصر بدم برات اگرم East من اد کن trinity008چند دست با هم بریم .... برات توضیح بدم :46:
ولی چقدر نوشتم حالا خوب این بحث میکنیم به نظرتون چی؟ ؟!!من که خیلی استفاده کردم تو این مدت نکته خوبی عنوان شده....