پس كيه نفر بعدي اقا سعيد
گمونم ديگه موقعشه ؟ نه؟
Printable View
پس كيه نفر بعدي اقا سعيد
گمونم ديگه موقعشه ؟ نه؟
سعيد نفر بعدي كيه ؟
اين شعر تو امضات هم قشنگه ها ناقلا .
با تشكر از زحمات نويد منصور در هفته گذشته
از موقع شروع به کار این تاپیک این اولین بار است که معرفی صندلی نشین جدید به تاخیر افتاده .
نکنه رفته گل بچینه ....
الن تابستونه واغلب دوستان مسافرتندوكمتر به نت دسترسي دارننقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
درست ميشه
میگم ساویز نوبت خودته راه نداره . بیا بشین اش خاله است بخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاته نخوری هم پاته ... عزیزم .. بیا نترس سوالای ناجور و نافورم نم ی پرسیم ازت اووووکی ؟ بیا بشین باباییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطف دوستان ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط Master
ولي دلايلمو به يك دوست عزيز گفتم
اينجاهم اعلام ميكنم كه بقيه فكرنكنند بي احترامي به كسي كردم
اولا من ازشنبه ميرم سفر(اولين سالگردفوت مادرمه)وممكنه چند وقتي دسترسي ام به نت كم باشه ونتونم جواب دوستان رو درست بدم
دوما هم مدتي هست كه بخاطر كارزياد با كامپيوتر(اينم ازعوارض جانبيه دوست داشتن P30 !!!!) دست راستم بشدت درد ميكنه طوري كه معمولا پروتز ميبندم در روز
براي همين از همه دوستا عذر ميخوام و سعي ميكنم بعداجبران كنم
سلام
میگم حالا که صندلی نشین ندارید ، من پام درد میکنه ، عیب نداره بشینم ؟
( البته قوانین نشستن این صندلی رو بلد نیستم ، اگه بگید فوری درستش میکنم ! )
راستی ، اگه دوستان قبول کنن میشینم ها ..
صندلیش داغه یه وقت نشینی بسوزی ... از ما گفتن بود.
آقا منم پایم ولی اون قوانین رو نمیدونم.
ببخشيد دوستان
من ديروز نتونستم بيام
امروزم يه فرصت پيدا كردم كه تو اون فرصت هم سايت مشكل پيدا كرد
صندلي نشين بعدي pishi هستش
با تشكر از نويد منصور
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
خدمت دوستان عزيز عرض كنم طبق قوانين هر كس مايل به نشستن روي صندلي هستش بايد از طريق پيام خصوصي اعلام كنه.
اين چه وضعشه؟ :angry:
الان خيلي از عزيزان هفته هاست كه تو نوبتن. حتي همكاري يكي از انجمن ها هم تو نوبته اون وقت شما....
دوستان ديگه تكرار نشه همچين مساله اي خواهشا.
من اگه 200 روز هم پيدام نشه در درجه اول بهروز و درصورت نبود ايشون ووكمن جان صندلي نشين بعدي رو به همه اعلام ميكنه.