شما مگه خودت موافق این قضیه نیستی؟پس یعنی شما هم بی ایمانین؟!!(البته امیدوارم بدتون نیاد):n02:نقل قول:
Printable View
شما مگه خودت موافق این قضیه نیستی؟پس یعنی شما هم بی ایمانین؟!!(البته امیدوارم بدتون نیاد):n02:نقل قول:
من این مسئله رو نه تایید میکنم و نه تکذیبنقل قول:
برای همین جزو موافقان این اتفاق نیستم
دوست من .. شما دقت كنيد كه انسان هر وقت از توضيح يه چيزي به شخصه درمونده ميمونه به هر چيزي متوسل ميشه تا حرفش رو ثابت كنه ! مهم نيست كه اون لحظه به چيزي كه متوسل شده ايمان داشته باشه يا نه بلكه مهم اينه كه اون چيزها همون بحثي رو دنبال بكنن كه اون شخص در ثابت كردنش مونده ! حالا در مورد نوستراداموس هم همين صادقه ! مني كه طرفدار نظريه ي پايان جهان در سال 2012 هستم و هيچ دليل علمي و طبيعي رو براي اين اتفاق نميبينم ناخوداگاه دست به دامن نوستراداموس و مايا و كهكشان و اتفاقات ماوراء الطبيه ميشم !نقل قول:
1 . بحث من اين هست كه نوستراداموس واقعا كاره اي نبوده ! جز يه انسان خيال پرداز شايد هم كنجكاو كه يه سري چيزارو ميديده و براي آينده ي اون چيزها يه سري احتمالات رو ميداده كه بر حسب اتفاق يكي از اون احتمالات هم درست در ميومده !
2. موضوع جالب و جنجالي آخرالزمان در سال 2012 هم همون مسئله اي هست كه عرض كردم .. اين شايعه با يه جرقه شروع شده .. بعد كسايي كه شديدا از اين نظريه طرفداري كردن براي اينكه دليل براي نظرشون بيارن اومدن مايا و نوستراداموس رو پيش كشيدن ! منظورم اينه كه منبع شايعه در اول پيشگويي هاي مايا يا تقويم و يا نوستراداموس نبوده بلكه يك يا چند فكر خام بوده كه اول سال 2012 رو براي شايعشون در نظر گرفتن .. بعد كه خواستن روزش رو انتخاب كنن نشستن ببينن چه چيز معتبر قديمي رو ميتونن بهش ربط بدن بعدش اومدن گفتن كه 21 دسامبر اين سال خوبه چون هم فلان تقويم به پايان ميرسه هم اينكه نوستراداموس در موردش يه شعرايي گفته !
دوست عزیز، از هدف پرسیدید......نقل قول:
البته من از شما به عنوان پاسخگو یا مسئول پاسخگویی به شبهاتسوال نمیکنم .شمام یکی از همین مردم جهان. در کل پرسشی بود که ایجاد میشه.
چند وقت پیش، من اومدم یه جایی یه سوال پرسیدم(یاهو انسرز!) که اقا جون تو فیلم بلک هاک داون طرف ضدگلوله رو یه قسمتیش رو جدا میکنه، ایا مواردی هست تو دنیای بیرون که چنین چیزی اتفاق افتاده باشه؟!
اولین و پر امتیاز ترین جوابم این بود که that's a movie not a document !
این خیلی مهمه.... هالیوود و کلا بخشی عظیمی از پولهای هالیوود از اینچنین داستان هایی میاد!!! من چندین بار تو همین تاپیک هم عرض کردم که در یه مورد، یک کارگردان در خصوص پایان دنیا در 2012 3 فیلم ساخته و نزدیک 2 میلیارد دلار پول در اورده!!! شما کتاب ها رو اضافه کن.... شما کمیک ها و بازی ها و مستند ها رو اضافه کن ببین چی میشه...
متاسفانه خیلی از مردم دنیا این فیلم ها رو به عنوان یه مدرک میبینن و توجه نمیکنن که اینا فیلمن و نه سند... و اینجوری میشه که همه باور میکنن...
البته بعضی ها مشکل اعصاب دارن!! مثلا اونایی که داستان لوگوی پپسی رو راه انداختن! یا شخص خودم که تاحالا صدها نفر رو بهشون گفتم که تو این روز دنیا تموم میشه با توجه به این اسناد که سطح هوش ها رو بسنجم!! راستش طی این حرکتم با دو نفر به کل قطع رابطه کردم!! چون طرف اسم نوستراداموس رو نمیتونه درست بگه رفته بود برا 50 نفر دیگه هم گفته بود که اره دوستم کتابش رو اورد بهمون نشون داد و عین جملاتش بوده و....!!!:n04:
پس پولهای نجومی از چنین مسایلی به وجود میاد و قسمت اعظم تقصیر هم به عهدهی همین گروه های هنری میباشه....
ببینید:
گروههای سینماگران برای فروش بهتر و خوبتر، یه تاریخ رو به این صورت که شواهد خوبی هم براش باشه تعیین میکنن(حتمی میدونین که همیشه برای ساخت یه فیلمی کلی روش تحقیق میکنن...!!)
بعد یه گروهی میرن مستندی میسازن که این شواهد رو بررسی میکنه و به گوش مردم میرسونه(که پول در بیارن و یه کاری هم کرده باشن!!)
بعد یه گروه سومی میاد همین مسئله رو باز مستند میسازه که اینجوری نیست یا هست!!(برا اینکه صحت یا عدم صحت مسئله رو روشن بکنه و قطعا به خاطر پول!!)
تا اینجا خبر کلا پخش شده....
حالا تیم مادران عروس وارد میشن!! روزنامه ها و شبکههای زرد!! وبلاگ ها و وبسایت های زرد مسئله رو به شدت دامن میزنن(دنبال سوژن دیگه!!!) گروه های ایمیلی و .... هم پخش میکنن و داستان پخش میشه....
در نهایت گروههای متخصص میان برای از میان بردن شایعه مطلب میزنن و بحث ادامه پیدا میکنه و اینجوری میشه!! و این طبیعیه... مخصوصا که امروز عصر تکنولوژیه و گاهی اتفاق میافته که مثلا رئیس جمهور فلان جا ترور میشه هنوز نخورده زمین نصف دینا خبردار میشن، هنوز نذاشتنش تو امبولانس نصف دیگهی دنیا خبر دار شده و تموم شده رفته پی کارش!!!
به همین سادگی!!!
ولی همهو همهی اینها اتفاق میافته چون مردم(مردم دنیا) زودباورن و هر چیزی رو سریع و بدون تفکر و تعقل باور میکنن....
اون بالا رو نیگا کنین... از 500 نفر عضو این انجمن، 70 نفرش باور دارن که دنیا تموم میشه..... یعنی تقریبا یک پنجم جامعهی اماری 500 نفرهی ما...!!! میدونین این عدد چقد بزرگه؟!!
حالت عادیش باید مثلا 5 نفر میبود!!
من با این قسمت نظرت که تقصیر رو گردن گروههای هنری و هالیوود میندازی کاملا مخالفم (البته الان همه دارن از ابزار هنر و رسانه استفاده و سوء استفاده میکنند از جمله در همین ماجرا)نقل قول:
از چند روز قبل که جنایت مدرسه sandy hook در امریکا اتفاق افتاد من دارم بیشتر شبکه های اجتماعی و رسانه های امریکا رو پیگیری میکنم
یکی از دیدگاه هایی که در شبکه خبری FOX (دروغگو در حد IRIB ) مطرح شد این بود که فیلمهای خشن و بازیهای کامپیوتری و آنلاین عامل اصلی جنایت بوده
جالب اینجاست که چنین ادعایی داره از طرف کسانی مطرح میشه که مخالف سرسخت و اصلی ممنوعیت و یا حتی کنترل فروش سلاح هستند
و در یکی از بهترین جوابها به این ادعای FOX گفته شده بود: هیتلر شبکه کابلی نداشت.
این حرف شما که فیلمها در ماجرای 2012 مقصر هستند مثل برداشت فاکس نیوز هست که در بالا نوشتم
سادگی، حماقت و فریب خوردن مردم به اشکال مختلف ماجرایی به قدمت تاریخ هست، ولی سینما هنوز 150 سال هم از عمرش نگذشته
والا من که -حد اقل - 5 کتاب در باره وی خوندم[یک کتاب متوسط در مورد زندگی و آثارش , دو کتاب از کلیه رباعیاتش : یکی ترجمه شده از متن انگلیسی و دیگری ترجمه مستقیم از فرانسه قدیم , کتابی کم حجم که بیشتر به زایچه و ستاره بینی در مورد ایشون پرداخته و کتابی قطور که کل زندگی نوستر آداموس رو بطور شعرگونه نوشته و با ترجمه ذبیح الله منصوری] اینطور راحت و ناز(!) نمیتونم در باره چنین شخصی نظر بدم.نقل قول:
میگم الحمدلله کارشناس شدن این روزها خیلی آسون شده.
این تاریخ کذایی میشه امشب دیگه درسته؟
نمیدونم یه ذره حساب کنین ببینین 1 دی ( 21 دسامبر ) کی میشه؟
فکر کنم شب یلدا بشه
اخبار 20.30 میگفت امشبه به تاریخی که اونا پیش بینی کردن کلی هم بهشون تیکه انداختنقل قول: