دوستان یه سوال فنی مهندسی:31: واسم پیش اومده
من اگه بخوام خودمو بترکونم رتبه کل کشوری زیر 500 ریاضی بیارم
درصدام باید چند باشه حدودا؟
منطقه 2 هستم
Printable View
دوستان یه سوال فنی مهندسی:31: واسم پیش اومده
من اگه بخوام خودمو بترکونم رتبه کل کشوری زیر 500 ریاضی بیارم
درصدام باید چند باشه حدودا؟
منطقه 2 هستم
سلام اگه کسی سوال درسی مشاوره ای و هر چیزی که در مورد کنکور داشت.به من پی ام بده.
تاپیک مهندس که بسته شد.منم دیگه پست نمیزارم.و توی هیچ تاپیکی شرکت نمیکنم.ولی جواب پی ام رو میدم.یه سال کنکور دادم.و یه مقدار
تجربه دارم.همه ی کتابای کنکور و هم میشناسم و با بیشترشون کار کردم.
یا حق
اگه سال قبل این موقع بود خودم یه آمار کامل کف دستت می ذاشتم که با کدوم میانگین درصد چه حدود رتبه ای میاری ولی با تجربه ای که تو کنکور 89 داشتم فهمیدم که این چیزا به درد نمی خوره یعنی همین پیش بینی ها که مثلا می گفتم حتما باید ریاضی 50 بزنم پدر منو درآورد سرجلسه اومدم هر چی نصفه نیمه حل کرده بودم جواب دادم تا درصدم بشه 50 اگه این کارو نمی کردم درصدم 30 بود (که زیادم بد نبوده نسبت به شرایط اون کنکور) ولی با این کار شدم 20 واسه همین بعد کنکور کلا پشیمون شدم از اینکه قبلش رو یه درصد خاصی تمرکز کرده بودم واسه هر درس :41:نقل قول:
پارسال بچه های 88 هم همین حرفا رو گفتن به من ولی قانع نشدم یه بخشی از وقتمو گذاشتم واسه این کارا هیچی هم نشدم ، همکلاسیای من که هیچی از درصد و رتبه قبولی و این حرفا سر در نمی آوردن نشستن درسشونو خوندن الانم همه شون راضین هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد بابت اینکه نمی دونستن برای آوردن این رتبه ها چه درصدایی باید داشته باشن :46:
من سردي نكردم ولي امروز سرم خيلي درد ميكرد :rambo: 50 دقيقه بيشتر نتوستم درس بخونم الانم كه دارم اين پستو مينويسم هنوز درد ميكنه كه 3 تا دليل احتمالي داره :نقل قول:
موقع درس خوندن مواظب باشين سردي نكنين بچه ها
1- چون امروز يه خورده از دندون عقلم در اومد:31:
2- چون ديشب يه چيزايي خوردم كه علاوه بر سرم , دلمم درد گرفت:31:
3- ديروز با چند نفر... كه علاوه بر اعضاي مذكور جاهاي ديگمم ناكار شد:31:
سر درد و در اومدن دندون عقلو نميدونم خدا به هم ربط داده يا خودم:14:
بگذريم ميخواستم بگم وقتتونو از دست ندين و تا سالمين درس بخونين
چند روز پيش دوستم يه پيامكي بم داد جالب با اين مضمون :
امروز ساعت 45 : 23 : 1 , 6/7/89
1 تا 9 پشت هم رديف ميشند.
اين اتفاق هر 100 سال ميفته
100 سال ديگه هستيم؟؟؟ قدر لحظه هامونو بدونيم.
نخير جانم شما سردي كردين . نبات داغ تجويز ميكنم با اب قند بخورين :27:نقل قول:
شما دواء الملک , طبيب دربار نيستيد؟ :31:نقل قول:
نخير جانم شما سردي كردين . نبات داغ تجويز ميكنم با اب قند بخورين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال برام پيش اومده كسي ميدونه اين فرمولاي چه مبحثيه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی هست به انتگرال و مشتق ربط دارهنقل قول:
اینا مشتقات جزیی توابع چند متغیرهاس ایشالا دانشگاه میخونید اون وقته که به این نتیجه میرسید که ریاضی کنکور خیلی آسونه...نقل قول:
سلام دوستان
دانشگاه آزاد الان داره واسه کارشناسی ناپیوسته سال 89 ثبت نام میکنه
کسی میدونه این کارشناسی ناپیوسته چیه ؟
فكر كنم مثل همون كارشناسي معمولي باشه كه فقط پيوسته نيست و به صورت " كار + شناسي " نوشته ميشه