asus n61jq پدش چطوری هست؟
با دو انگشت یا سه یا ...
کارای مختلفی انجام میده؟
Printable View
asus n61jq پدش چطوری هست؟
با دو انگشت یا سه یا ...
کارای مختلفی انجام میده؟
من دیروز 061V رو با گارانتی سازگار گرفتم
چقدر گشتم تو 2 هفته گدشته :13:
ولی بالاخره گرفتم
تا حالا کارایی که کردم گرفنت ریکاوری بوده و پاک کردن چندین برنامه مزخرف و یه دست jc2 بازی کردم
میخواستم بدونم میشه از روی اون درایو ریکاوری روی هارد دوباره بدون این برنامه های مزخرف ویندوز تازه ریخت؟ یا باید برم ازون ویندوز چند صفحه قبل دان کنمو ...
یه چیز دیگه اینکه everest نتونستم اونی رو که قبلا روی سیستمای دیگه می ریختم بریزم و ارور داد حالا نمی دونم مشکل از ویندوز 64 بیت یا ؟؟
اگه لینکی از اورست دارید بزارید ممنون :11:
خیلی حرف زدم فقط یه سوال دیگه
با cpuz که چک کردم رم را 1333 از A-Data زده
می خواستم بدونم این برند رماش بدرد بخوره؟
عزیز مبارکت باشه قیمت چند گرفتی؟نقل قول:
در مورد رمت هم همینو بگم که عالیه رفیق خودم رو desktop خودش همین رم رو داره
کمپانی A-data از ماژول های رم DDR3 جدید خود با سرعت گذرگاه 1333 برای رایانه های رومیزی و نوت بوک رونمایی کرد.
به گزارش لاوانا به نقل از این کمپانی ، رم های جدید A-data از آخرین پلت فرم های پردازنده های کمپانی اینتل پشتیبانی می کنند.
بنا بر این گزارش این رم ها به صورت ماژول های سه کانال و دو کانال به بازار عرضه می شوند و با پردازنده های Core i5 و چیپ ست P55 اینتل سازگاری دارند.
سلام دوستان وقتی من ای لپتاپو گرفتم فروشنده بهم گفت اگه میخوای در روز بیشتر از 4 ساعت کار کنی باتریشو جدا کن چون عمر باتریش کم میشه یه دوستم که دل داره این کارو نکرد و الان وقتی باتریشو شارژ میکنه 10 دقیقه شارژو نگه میداره حالا باید ای کارو بکنم یا نه
سلام
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
من تو لپ تاپم دوتا درایو دارم.از اولش همینا بود.یکیOS و یکی DATA.پس درایو ریکاوری کجاست؟
از کجا میتونم باس رمم را چک کنم که 1333 است یا 1066
اگه برنامه هاشو پاک کنم بعد با اون 4 DVD ریکاوری دوباره میتونم برشون گردونم؟
در ضمن دیشب حدود 2 ساعت ازش استفاده کردم.در سکوت مطلق.هاردش هیچ صدایی نمیده.فقط وقتی گوشتا بچسبونی به لپ تاپ مو قع حرکت دادن دست روی تاچ پد یه صدای خیلی ضعیف شنیده میشه.مال شما هم این صدا را میده؟
حرف مفت زده...نقل قول:
باطری اگه جدا شه و سیکل شارژ و دشارژش انجام نشه بعد از مدتی عمرش کوتاه میشه،اون دوستتون هم دو حالت داره یا باطریش به دلایل دیگه خراب شده یا عمرش تموم شده
تو سایت APPLE هم گفته که باطری رو جدا نکنین
سلام .نقل قول:
باطری اگه جدا شه و سیکل شارژ و دشارژش انجام نشه بعد از مدتی عمرش کوتاه میشه
خب وقتی باتری جدا میشه چطوری عمرش کوتاه میشه ؟ ! باتری که بیرونه !
من روزی 8 ساعت حداقل با لپ تاپ کار میکنم و کلا بدون باتری .
درایور ریکاوری رو شما نمیبینی و کلا وقتی میخوای ویندوز نصب کنی میتونی ببینیش .نقل قول:
من تو لپ تاپم دوتا درایو دارم.از اولش همینا بود.یکیOS و یکی DATA.پس درایو ریکاوری کجاست؟
از کجا میتونم باس رمم را چک کنم که 1333 است یا 1066
اگه برنامه هاشو پاک کنم بعد با اون 4 DVD ریکاوری دوباره میتونم برشون گردونم؟
در ضمن دیشب حدود 2 ساعت ازش استفاده کردم.در سکوت مطلق.هاردش هیچ صدایی نمیده.فقط وقتی گوشتا بچسبونی به لپ تاپ مو قع حرکت دادن دست روی تاچ پد یه صدای خیلی ضعیف شنیده میشه.مال شما هم این صدا را میده؟
با برنامه Everest یا CPU-Z
اگه هم پاک کردی باز نیازی به ریکاوری نیست و با DVD درایورت میتونی همه برنامه ها رو دوباره نصب کنی
زیاد حساس نباش . من دقت نکردم ولی خب صدا بده مگه چه اشکال داره :دی
مخلصیم .
خریدم 1430نقل قول:
یه صدای ویز ویز نرمی میده وقتی گوشو به اون می چسبونی امروز دیشب این صدا رو نمی داد
بچه ها همین صدا رو می گفتن؟
صدای هاردشه 100%
فقط اورست 64 بیت لینک بدین pls :8:
لینک cpuzنقل قول:
[HTML]http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip[/HTML]
سلام میشه لینک اورست یا سی پی یو زد را برای من هم بزارید؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=
اون چراغ صفید پایین تاچ پد که عکس یه قفل روشه مال چیه؟اولش خاموش بود ولی الان دایم روشنه.
سلام .
مربوط به Num Lock هستش ( همون کلیدهای عددی سمت راست کیبورد )نقل قول:
ون چراغ صفید پایین تاچ پد که عکس یه قفل روشه مال چیه؟اولش خاموش بود ولی الان دایم روشنه.
مخلصیم .