فعلا باید منتظر n8 بمونم ببینم چی از آب در میاد.هنوز دو ماه نیست i8910 دارم.نقل قول:
Printable View
فعلا باید منتظر n8 بمونم ببینم چی از آب در میاد.هنوز دو ماه نیست i8910 دارم.نقل قول:
نه دسته عزیز اون370 یورو قیمت قبل از مالیات بودنقل قول:
همون طوری که میدونید تو کشورهای پیشرفته از تولید کننده واسه تولید مالیات گرفته نمیشه
از مصرف کننده مالیات میگیرن
دلیل تفاوت قیمت تو آلمان و انگلیس و فرانسه هم اختلاف میزان مالیات های اون کشور هاست
خرید و فروش که تو پی سی ممنوعهنقل قول:
حالا اگه بیخیال اون قانون هم بشیم
حداقل تو پیغام خصوصی این موارد رو مطرح کنین بهتر نیست
تا تو کلوپ ان 8؟
...................................
یه پست بسیار با حال از رضای عزیز r_you168 نقل قول میکنم حالشو ببرین :8:
امروز یکی از تسترها که گوشی n8 داشته وقتی داشته با گوشی در بالکون کارمی کرده از دستش افتاده پایین.گوشی کاملا سالم مونده و کار میکنه و اینم عکس اثر ضربه به بدنه آلمینیومی.
dropped the aluminium cased Nokia N8.!! Seeing that the new iPhone smashes its glass when dropped from knee height
میگه که من دیدم ایفون خورد خاکشیر شد وقتی از ارتفاع به بلندی زانو افتاد.حالا کل متنش نزاشتم با حال بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این شرکت با چه کار هایی داره مردم رو گول میزنه از اون هایی که خیلی بارشون هست توقع دیگه میره :41:نقل قول:
درسته دوست عزیز!دوستان بیاییم از زاویه ی دیگه وضعیت نوکیا رو بررسی کنیم!که چرا این شرکت در ریلیز به موقع گوشیهاش ناتوان شده و همچنین چرا نمیتونه یک گوشی در کلاس بالا از لحاظ سیستم عامل و پردازنده تولید کنه و رو اورده به دوربین و پورت!!به بازار فرستادن نوکیا ان97 مینی اندکی بعد از ریلیز ان97 بدلیل شکست ان97 به نظر من دلیلی بر عدم موفقیت نوکیا در 2 سال اخیر بوده!!:41::41:[B]از طرفی نوکیا قول ارزان بودن این گوشی ان8 خودش رو داده ولی داریم میبینیم که قیمتهای اصلی تغییر فاحشی دارند!دوستان نیان بگن که مالیات کشورها فرق میکنه من نمیدونم پس چرا چنین چیزی واسه گوشیهای دیگه وجود نداشته؟؟؟گوشیهایی که قیمتشون قبلا اعلام شده با همون قیمت اصلی وارد بازار شدن!مطمئنم یه مشکلی وجود داره که نوکیا تا این حد ناتوان شده و امروز و فردا میکنه!:19::19::19::41::13::46::46::10::11:نقل قول:
---------- Post added at 05:09 AM ---------- Previous post was at 05:05 AM ----------
شما موتورولایی که قبلا در استانه ی ورشکستگی بود رو نگاه کنید؟؟همینطور در حال معرفی و به بازار فرستادن گوشیهای جدیده!گوشیهایی که به نظر من شاید ارزششون از بسیاری هم رده های برندهای دیگه بالاتر باشه مثل همین xt720 موتورولا!!یا در طرف مقابل سونی اریسون رو نگاه کنید که ایکس 10 رو با تاخیر فراوان و نواقص زیاد به بازار فرستاد و به نظر من ال سی دی و سخت افزار سونی اریکسون عقب گرد بسیار وحشتناکی بود!اونقدر اوضاع خرابه که هنوز قول اپدیت اندروید 1.6 به 2.1 رو نتونستند عملی کنند!!به نظر من شرکتهایی مثل htc و سامسونگ و موتورولا پیشتازان صنعت موبایل در سالی که در حال گذر از اون هستیم بودن!
با نظر دوستان موافقم.نوکیا انگار به نوعی در مقابل سامسونگ با اون همه غول تحقیر شده و دست به دامن هر کاری شده تا با n8 کمی از این فاصله رو کم کنه.ببینید نوکیا در سال های اخیر به جز n95 و شاید تا حدی هم 5800 چه گوشی پر طرفدار و شاخصی داشته؟من هم وقتی اون قیمت اولیه (370 یورو) رو دیدم تعجب کردم.حتی این قیمت تو GSMArena هم ذکر شده.
همزمان با n8 با این همه تبلیغ، سامسونگ انواع و اقسام گوشی ها با صفحه سوپر آمولد و سایز های مختلف معرفی کرده.در حالی که نوکیا تو آمولد مونده.تنها مزایایی که باعث فکر کردن به n8 میشه دوربین عالی و بلوتوث 3 هست(به نطر من).فکر کنم I8520 و I9000 سامسونگ رقبای قدرتمندی برای n8 باشند.
به هر حال امیدوارم این گوشی پایانی باشه بر کابوس n97!و دوباره نوکیا بتونه سر بلند کنه.اگه I8520 تا موقعی که من قصد تعویض گوشی دارم نیاد حتما n8 گوشی بعدی من خواهد بود اگه سیستم عامل جدیدش خوب جواب بده.
دوستان حاال این N8 کی میاد پی؟
حدود قیمتش چنده تو ایران؟از 500 بیشتره؟
هنو بازار نیومد......2 شهریور........:46:نقل قول:
من هیچ گونه گول زدنی نمیبینمنقل قول:
اگرم یه شخصی(مثلا همون تستر گوشی و نویسنده مطلب) این موضوع رو نوشته باشه
در صورت عدم
این موضوع چه ربطی به خود شرکت نوکیا داره ؟؟؟؟:13:
در ضمن من تا حالا بیشتر از10 مدل از گوشی های نوکیا داشتم
اکثرا در مقابل ضربه مقاوم تر از مدل های برند های دیگه بودن
مخصوصا کندی بار های نوکیا
که ان8 با وجود استفاده از این طراحی و بدنه آلومینیومی
جدا از مسئله کیفیت فوق العاده اش بسیار مقاومه !
امین جان ایشالا سامسونگ میخری ..حالشو میبرینقل قول:
ولی بعد از یه مدت
مثل من که نظرت برگشت
میفهمی نوکیا یه چیز دیگه اس :31:
نقل قول:شما بزار گوشی بیاد بازارنقل قول:
بعدا در مورد تحقیر و این حرف ها نتیجه گیری کن
ضمنا
همون دوربین ان8 مگه کم چیزیه ؟
همون سامسونگی که کردینش غول
تو کل محصولاتش یه گوشی نداره اندازه سنسورش اندازه سنسور دوربین ان8 باشه !!!!
بعدا شما خروجی hdmi رو نادیده گرفتی که میگی فقط دوربین 12 و بلوتوث 3 ؟
شما یو اس بی هاست رو ندیدی ؟:18:
جالب اینجاست بعضی امکانات گوشی ان8 در یه سری تولیدات سامسونگ هست (کمتر از انگشتان یک دست)
وکل مزایاش در هیچ کدام از مدل های سامسونگ وجود نداره
سیستم عامل اپن سورس و ساپورت نوکیا رو که بعد از اپل بهترین ساپورته دست کم گرفتی ؟
(جالب اینجاست یک سال و اندیه 8910 دارم هنوز سامسونگ یه فریمور بی عیب واسه 8910 نداده بیرون !!!!!!!!!!:2: و مجبورن یوزر های8910 از رام های کوک شده استفاده کنن)
سامسونگ بزرگترین تولید کننده ال سی دی و صفحه نمایش دنیاست
تو رده صفحه نمایش گوشی هاش آخر بشه ؟
لطفا زود قضاوت نکنید
در بدو ورود من فکر میکنم حدود 800 تومن باشهنقل قول:
معلوم نیست دقیقانقل قول:
بستگی داره کی تو هند ریلیز بشه
تاریخ ریلیز ان8 تو اروپا دیر تر از آسیاست
علی جان به نظر من هم این گوشی یه تحول بزرگ در دنیای موبایله.تنها ایرادی که میشه ازش گرفت(نسبت به سامسونگ) همون صفحه نمایشه.البته امیدوارم سیستم عامل جدیدش هم خوب باشه.ببخشید hdmi و usb host رو فراموش کردم.حق با توست.
اما انصافا نوکیا اخیرا هیچ کاری نکرده به جز این.هر چی میگردم غیر از n8 گزینه خوب دیگه ای تو نوکیا پیدا نمیکنم.سابقا گوشی هایی مثل n73 و n95 تولید میکرد که آدم واقعا باهاشون حال میکرد.
در مورد فریمور باهات موافقم.در این ضمینه سامسونگ خیلی ضعیفه.
من هم مثل شماها منتظر این گوشی هستم تا به خصوص سیستم عامل جدیدش محک بخوره و هر وقت قیمتش متعادل شد احتمالا بخرم.اما در مقابل نوآوری های n8 نوآوری های سامسونگ رو هم نباید فراموش کرد.I8520 با سیستم عامل آندروئید و باتری 1800 و جالب تر از همه پروژکتور!
در کل به نظر من n8 و I8520 دو رقیب جدی هستند.البته اگه I8520 حالا حالاها بیاد به بازار.
راستی یه سر به این آدرس بزنید:
تو هیچ سایتی ارزونتر از این پیدا نکردم.