اقا هر درهم 280 تومنه ،گوشیم رو چطور فارسی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دسترسی به ماکروتل ندارم و لینکهای http://samsung-firmware.webs.com/s8500.htmهم فیلترند
اقا هر درهم 280 تومنه ،گوشیم رو چطور فارسی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دسترسی به ماکروتل ندارم و لینکهای http://samsung-firmware.webs.com/s8500.htmهم فیلترند
سلام
میشه بگید قیمت این گوشی چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی
دستتون درد نکنه:11:
اقا ظاهرا کسی نمیدونه چطور این گوشی رو شخصا میشه فارسیش کرد که جواب ما رو بده
ولی نمیدونم این انجمن مدیر نداره که جواب مارو بده
اگه نداره بریم تو سایت های خارجی دنبال فریمور فارسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با گارانتی 436نقل قول:
بدون گارانتی 390
امروز یا فردا فیرم ویر S8500JPJG2 رو واسه دانلود میزارن. ولی فعلا فایلای boot و ffs براش موجود نیست.یعنی فقط کسایی که الان فیرم ویر فارسی رو گوشیشون دارن میتونن آپدیتش کنن.
دوست عزیز مگه با گارانتی دوباره اوردن؟؟؟نقل قول:
سلام به همگی !
چندتا سوال تکراری داشتم......ببخشید دیگه :31:
من الان فریمورم S8500JPJF4ـه.....
الان آخرین فریموری که با فارسی مشکلی نداره کدومه؟
و طریقه نصبش چطوره؟
سپاس.....:11:
من این گوشی رو توی سه نقطه کور (از لحاظ آنتن دهی) که همیشه باهاشون مشکل داشتم (شهرکی حوالی میدان آزادی, روبروی دانشگاه آزاد واحد فنی جنوب و خیابون 14 متری لشگر در نظام آباد شمالی) تست کردم. گوشیهای قبلی من نوکیا, سونی اریکسون و سامسونگ بودند. من میتونم بگم که کیفیت آنتن دهی و همچنین مکالمه به نحو محسوسی توی این گوشی بالاتر رفته. اما در مورد دوستانی که دربدر دنبال فارسی کردن گوشیشون هستن: من نمیدونم چرا علیرغم تمام سفارشی که برای خرید گوشی با گارانتی اصل میشه به خاطر پرداخت مبلغ کمتر عده ای برای خودشون دردسر درست میکنن. من خودم کارمند هستم و باور کنید پرداخت مبلغ حدود 60000 تومان بیشتر برای من هم چشمگیره. اما هر چیزی یک بهایی داره و به نظر من این گوشی رو حتما باید با گارانتی اصل بخرید. من چند بار بابت همین صرفه جویی های اشتباه کلی ضرر کردم و پشیمون شدم و به خودم قول دادم که دیگه اگه جنسی رو خریدم حتما بهای واقعی اش رو پرداخت کنم. در مورد دوستانی هم که قیمت گوشی با گارانتی اصل رو 436 اعلام کردن. من فکر کنم که این قیمت درست نیست. من امروز این گوشی رو یک سرچ کردم ولی نمایندگی که نداشت و بقیه هم اگه داشتن کمترین قیمت 460000 تومان بود.
اقا بنده جزو اونهایم که گوشیش فارسی نیست و گوشیم هم گارانتی پارس ماکروتله ولی چون جا پارک نداشتم وقت نشد گوشی رو فارسی کنم حالا تکلیف چیه باید گوشیم رو بندازم دورنقل قول:
یعنی هیچ فریمور قابل دانلود فارسی تو نت برای دانلودکردن نیست
واقعا اولین باریه که همچین چیزی رو میبینم که فریمور یه گوشی تو انحصار یه پخش کننده باشه!!!!!!!!!!
بله الان لینکش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده و البته تو سایت 4shire اپلودش کردند و مشکلی برا دانلود نداره ولی متاسفانه فریمور قبلیت حتما یا باید S8500JPJF باشه یا S8500JPJG2نقل قول:
ایا میشه از فایل boot و ffs سایر گوشی ها استفاده کرد(نزنید بابا فقط سوال کردم) اگر نه تکلیف چیه