ای بابا ، به انگلیسی ساده نوشته ، تاریخ سیستم شما قدیمی تر از ریلیز شدن این نسخه از یونیتی هست ، یعنی مثلا یونیتی 90/2/20 ریلیز شده ، ولی تاریخ سیستم شما 90/1/20 هست ، یک ماه قبل از این که یونیتی ریلیز بشه
Printable View
ای بابا ، به انگلیسی ساده نوشته ، تاریخ سیستم شما قدیمی تر از ریلیز شدن این نسخه از یونیتی هست ، یعنی مثلا یونیتی 90/2/20 ریلیز شده ، ولی تاریخ سیستم شما 90/1/20 هست ، یک ماه قبل از این که یونیتی ریلیز بشه
آقا من یه مشکل دارم وقتی centerofmassبرابر vector3(0,-1.5,0); می کنم ماشین در سرعت با rpm زیر 500 سرعتش در حین پیجیدن کم میشه وقتی centerofmassبرابر vector(0,0,0); ماشین زود چپ می کنه نمی دونم چیکار کنم.
بچه ها یک توضیح در مورد coroutins ها میدین؟
بايد چرخاتو از بقل سر كني
يا اينكه ماشينتو از 4wd در بياري
ماشين هاي پژو 405.206.پرشيا سمند مزدا 3 ديفرانسيل جلو هستن ( يعني موتور به چرخاي جلو وصله ) به اينا ميگن FWD
ماشين هاي مثل پيكان بنز cls bmw 530 يا لامبورگيني و ... همه ديفرانسيل عقب هستن ( يعني موتور فقط رو چرخاي عقب كار ميكنه ) به اينا ميگن RWD
ماشينايي مثل jip 4wd هسند ( يعني هر چهارتا چرخ به موتور وصلن ) اينا تو سرعت چپ ميكنن و طبيعي هم هست
سلام.
من یه جا خوندم که با نسخه ی کرک شده ی یونیتی نمیشه بازی تجاری ساخت!
یه جا دیگه خوندم که میشه با نسخه ی کرک شده بازی تجاری ساخت ولی فقط در ایران هروقت که خواست جهانی شه یه لیسانسش رو میخری و جهانی میشه!
کدوم متن درست تره؟
در کل این که :
کشور ما کپی رایت نداره ، پس اگه بخوایی بازی رو خودتون نشر بدین و نه یک شرکت نشر کننده بیرونی ، نیاز به لایسنس ندارین .
بنیاد تا جایی که من میدونم زیاد سر کرک گیری نمیده ، چون بازی هاش هم داخلی نشر میشه ( البته شنیدم گرشاسپ فرانسه و هند هم نشر شد ، که خوب موتور اون متن باز بود )
در کل ، اگه میدونید بازی که میخواین بسازی ، واقعا فروش میکنه و جذابیت داره ، یونیتی یه موتور ارزون قیمت هست و با 1.5 ملیون حل میشه مشکلش، البته میتونین باشون وارد مذاکره بشین ، شرکت پشتیبانی فنی هم به شما میده که خوب قیمت اون بالا هست.
در کل حرف دوم خود شما ، با یک سری بند و تبصره ( البته به نظر من ) درست تر باید باشه
البته این نکته رو اضافه باید کرد که اگه مارموز باشیم با نسخه ی کرکشم میشه بازی پابلیش کرد بدون این که کسی فهمید....
برای اینکه view یه دوربین رو یه تکسچر نشون بده چه باید کرد.
باید از render texture استفاده کرد.
تو project یه یک render texture ایجاد کنید بعد دوربین موردنظر رو انتخاب و قسمت target texture رندر تکسچر مورد نظر رو انتخاب کنید.
کد مختصات سه بعدی موس در مجیط یونیتی رو می خوام.