arc اومده یا نه
Printable View
arc اومده یا نه
دوستان یه سوال نمیدونم جاش اینجا هست یانه من میخوام یه ویواز پرو بگیرم حالا به نظرتون اگه صبر کنم بعد از عید با پولی که میخوام بدم برای ویواز پرو میتونم یه ایکس پریا نئو یا ایکس پریا ارک بگیرم منظورم اینه که نرم پول رو بدم ویواز پرو بعد ببینم بعد از عید این ایکس پریاها بیان با همون قیمت نظر شما ها چیه؟ ( منظورم اینه که ممکنه قیمت اون ایکس پریاها هم معادل همین باشه)
اگه کسی قیمتهای جدید رو تو شیراز داره به ما هم بده
نه آقا جان آرک که هیچی نئو هم حداقل تا 10 ماه دیگه به قیمت الان ویواز پرو نمیشه خیالت راحتنقل قول:
دوستان یه سوال نمیدونم جاش اینجا هست یانه من میخوام یه ویواز پرو بگیرم حالا به نظرتون اگه صبر کنم بعد از عید با پولی که میخوام بدم برای ویواز پرو میتونم یه ایکس پریا نئو یا ایکس پریا ارک بگیرم منظورم اینه که نرم پول رو بدم ویواز پرو بعد ببینم بعد از عید این ایکس پریاها بیان با همون قیمت نظر شما ها چیه؟ ( منظورم اینه که ممکنه قیمت اون ایکس پریاها هم معادل همین باشه)
x8 بدون گارانتی؟
دوستان قیمت X2 الان چنده؟
با گارانتی بگیرم یا فرقی نداره؟
این چند روز عید بگیرم یا بذارم بعد از عید؟
بهترین فروشگاه واسه خرید گوشی؟
سلام x8 سونی اریکسون الان چنده؟
حالا بگیرم بهتره یا بزارم بعد از تعطیلات عید بگیرم دوستان لطفا نظر بدن و راهنمایی کنن
120باگارانتینقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
220تومان هستنقل قول:
سلام قیمت گوشی sony ericsson vivaz را میخواهم؟
گوشی ویواز چنده؟