نقل قول:
سلام
ممنون که اطلاع دادید من فکر کردم اسپید تست منظورشون هست .
Printable View
نقل قول:
سلام
ممنون که اطلاع دادید من فکر کردم اسپید تست منظورشون هست .
الان احتمالا شلوغ شده، اگر نه اون موقع که من ثبت نام کردم ( آخر تیرماه ) ساعت سه بعد از ظهر بود تا اومدم از دفتر ایرانسل بیام بیرون سوار ماشین بشم sms واریز پول اومد. همون موقع رفتم بانک پولش و دادم؛ با اینکه گفته بودم تحویل مودم دو روز بعد فردا ظهر برای تحویل مودم باهام تماس گرفتن و دم غروب اومدن مودم و تحویل دادن؛ فرداشم ظهر نشده اینترنتم وصل شد.نقل قول:
کلا فرایند فعال سازی وایمکس من کمتر از دو روز شد. :18:
البته من مستقیم رفتم سراغ دفتر مرکزی ایرانسل
دوستان هنوز شبا وایمکس ایرانسل قطع میشه؟
من 6 ماهه وایمکس دارم هیچ وقت قطع نمی شهنقل قول:
نقشه مبین نت بر اساس گوگل ارث خیلی دقیق هست. آیا همچین نقشه ای ایرانسل داره؟ من که توی سایت ایرانسل رفتم , همه تهران رو زده بود ساپورت میکنه. اینجا که من هستم شمال بام تهران توی یک منطقه کوهستانی هست که آنتن های موبایل هم سیگنال نمیده. نه همراه اول و نه ایرانسل.
فکر نمیکنم ایرانسل جایی رو که موبایلش آنتن نده , وایمکسش آنتن بده. (اگر چه میدونم این دو تکنولوژی ربطی به هم ندارند) اما کار من طوری هست که Stability و عدم قطعی برام مهمه. این دوست جدیدمون هم که میگن شبا وایمکس ایرانسل قطع میشه هنوز؟
اگر اینطوری باشه به درد من نمیخوره.
امروز رفتم نمایندگی گفت که سایت ایرانسل قطع بوده و تازه ثبت نامت کردم و تا چند ساعته دیگه میاد (یعنی تا ظهر) الان شبه و هنوز خبری از اس ام اس نیست. بهتره برم مدارکم را پس بگیرم و اینترنتی ثبت نام کنم.نقل قول:
واقعا نمی فهمم کاری رو که میشه با یک تلفن به 707 در کمتر از یک دقیقه انجام داد چرا شما پا میشید میرید نمایندگی تا ایننطوری بهتون دروغ بگن :سایت ایرانسل قطع بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه مودم خارجی بگیری و درست تنظیمش کنی مطمئنا آنتن میده به خصوص وایمکس ایرانسل که خیلی پوشش بهتری نسبت به مبین داره حداقل در حال حاضرنقل قول:
بدون نقشه دقیق آنتن ها و پوشش اونها نمیشه همین طوری گفت که پوشش بهتری نسبت به مبین داره.نقل قول:
شاید شما منظورتون از نظر وسعت هست ولی برای من stability و Singal Strenght مهم تر هست.
به نظر من که تو این زمینه مبین حرفه ای تر داره کار میکنه. حتی امروز وقتی با پشتیبانی صحبت کردم دقیق 412 متر با چیزی که تو نقشه تحت پوشش بود فاصله داشتم.
نه قطعی نداره!!!! حتی 1 دقیقه! :27:نقل قول: