مشکل اینه که شما وقتی داری با ایسوس بازی میکنی اگر که خروجی بازیه 1280 در 1024 باشه خود نوت بوک باید اون رو برای یک صفحه 1366 در 768 تنظیم کنه اما درسونی اگر که روی 1280 در 1024 باشه باید برای نمایش روی یک صفحه 1920 در 1080 تنظیم بشه و فراموش هم نکنیم که سونی صفحه ای 0.4 اینچ بزرگتر داره و این هم خودش تاثیر داره ولی من انکار نمی کنم که گرافیک ایسوس قوی تر هست ولی تقریبا هم سطح هستند .
البته این سونی کولین مکرا دیرت 2 رو که مشالا پدر سی پی یو و رم رو سرویس میکنه در حالت اولترا بدون هیچ لگی با 35 فریم در ثانیه اجرا می کنه .
توی رندر هم تنها علتی که میگم سونی قوی تره قوی تر بودن رم و سی پی یو هست چون معمولا رندر کردن کمتر از بازی ها گرافیک نیاز دارند غیر از رندر های خفن مثل رندر انیمیشنی مثل UP که قوی ترین کارت گرافیک ها هم کم میارن و توی پروسس از ایسوس قوی تره .
اتفاقا من بعضی جا ها هست که میگم ایسوس از همه بهتره ولی سونی رو نمیشه هم قد و قواره ایسوس دونست .
این جا هم از نظر کیفیت هیچ کم و کاستی از سونی نداره .
فراموش نکنید که رم سونی سامسونگ هست و نه کینگ استون که اف اس بی اون 1333 هست در صورتی که ایسوس فکر کنم هاینیکس باشه با اف اس بی 1066 که زمین تا اسمون با هم فرق می کنند .
ایسوس هم کیفیت مادربوردش هیچ مشکلی نداره و بهترینه و من الآن خودم برای پی سی فقط ایسوس رو پیشنهاد میکنم و خودم هم ایسوس دارم .
مشکل از مادربورد نیست مشکل از اسمبل هست که گرافیک 5730 که ماله ای ام دی هست با سی پی یو اینتل نمی سازه و اینتل رابطه بهتری با انودیا داره و به خاطر همینه که به کسی که می خواد یه سیستم برای گیم ببنده پیشنهاد میکنن هم گرافیگ ای تی آی باشه و هم سی پی یوای ام دی که بیشترین هماهنگی رو دارن با هم .
البته چیپست HM55 هم باعث این اختلاف شده .
برای من هم که کارم گرافیک و طراحی وب هست وقتی میشینم پای یه سیستم زمخت حالم گرفته میشه ولی وقتی یه سیستم قشنگ زیر دستم باشه حوصله بیشتری برای طراحی کردن و برنامه نویسی دارم . :31: .
وگرنه من الآن 1510 دل دارم و برای کار های من هم میکشه و فقط به خاطر زشت بودنش می خوام عوضش کنم .
مقایسه سونی و ایسوس کار درستی نیست چون هر کدوم یه نقاط قوتی دارند ولی برای گیم ایسوس و برای پردازش و گیم هر دو با هم سونی .
موفق باشید .