خب بالاخره ما هم بعد از هزار تا بدبختی ازقبیل DVD سوزوندن و مشکلاتی که هیچ کس فکرشو نمی کنه یه دست فیفا نکست زدیم :دی
نکات گوگول :[مثبت]
+ بازی به شدت شناور شده :
حرکت بازیکنا نرم تر شده ،
نبرد های تن به تن خیلی بهتر شده،
پاس ها و شوت و پاس های تو عمق خیلی عالی و روون شدن و سریع بودن و شناور بودن بازی کمک می کنن.
دریبل 360 هم که واقعآ عالیه
+انیمشین های جدید تر اظافه شدن :
برای مثال وقتی یه خطا می کنی که کارت زرد داره ولی بعد آوانتاژ داده میشه وقتی بازی متوقف شد دو حالت پیدا می کنه :
یا با یه انیمشین جدید بهت کارت زرد رو نشون میده و یا اگر فاصله ی بین خطا و متوقف شدن بازی کم باشه از حالت بازی خارج نمیشه و از همون دور می بینی داور از تو جیبش کارت زرد بیرون میار!!:دی
بعد از تکل و خطا بازکن مصدوم هم انیمیشن های جدیدی رو اجرا می کنه.
+دیگه داور و بازیکنای خودی زیاد جلوی توپ نمی پلکن :دی اگر هم پاس دادی و تو راهت بودن با یه حرکت[که آخر هوش مصنوعیه ]جا خالی میدن
+سرعت بازی واقعی تر شده :
توپ وزنش سنگین تر به نظر میرسه و دیگه بازکنا طبیعی تر پاس میدن !
ویرایش :
+کرنر زدن هم خیلی بهتر شده ، و وضوح خیلی خوبی داره و کامل منطقه ی جریمه مشاهد میشه .
----------------------------------------------------------------------------------------
نکات... [بد]:
+دربازبان ها :
قسمت قبل از بازی که داره لودینگ می کنه با لمپارد یه شوت زدم یه دفعه برا چند ثانیه دیدم دربازهبان نیست :دی[دزد برد] ، ولی روحش توپ رو گرفت ، البته این مشکل تو بازی نبود .
+تکل زدن :
بازکنای خط دفاع بشدت وحشی شدن :دی ! برای مثال :
موقع تکل زدن ، در صورتی که می تونست توپ رو بزنه یه تکل عجیب زد که ابراهیموویچ سروته شد [اظافه کنم :ون بویتن بود:دی]
تکلش خیلی تابلو و تقریبآ یه باگ بود !
+بازی کن بعد از زدن زدن گل صاف میره تو در و دیوار [اگه نگیریش :دی] ، به هر جهتی که باشه میره !! برای مثال اگر به جهت دروازه باشه همونجور میره تو ، تا یکی دو ثانیه تا زمان اجرا انیمشین خوشحالی برسه.
+
در طول این چند دست بازی باگ خاصه دیگه ای ندیدم که باید بیشتر بازی کنم تا پیدا بشه ! در کل همین باگ ها هم خیلی تاثیر گذار نبود و به احتمال زیاد تو سری اصلی رفع میشن.
وضعیت من بعد از بازی کردن :
Cant wait... [:دی]