من وقتی تیبا را تحویل گرفتم کیلومتر شمار و سرعت سنج کار نمیکرد و دور موتور از 3 بیشتر ریپ میزد . وقتی رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی کیلومتر شمار غیر فعال کردند .
Printable View
من وقتی تیبا را تحویل گرفتم کیلومتر شمار و سرعت سنج کار نمیکرد و دور موتور از 3 بیشتر ریپ میزد . وقتی رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی کیلومتر شمار غیر فعال کردند .
کسی میدونه سرویس اولیه تیبا چند کیلومتره؟
ظاهرا تیبا جزو محصولات سایپا نیست !!!!!!!!!!!!!!
http://saipa.sigma.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=d5442308-f2e6-4c18-970f-5984d9263add
5000 كيلومترنقل قول:
[/QUOTE]
- کسی میدونه سرویس اولیه تیبا چند کیلومتره؟
ظاهرا تیبا جزو محصولات سایپا نیست !!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز سرويس اوليه تيبا بين 1000 تا 1500 كيلومتره و بايد قبل از 1500 كيلومتر سرويس اوليه انجام بشه.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
تيباي من هم همين مشكل را داشت و تا بحال دوبار پينيون كيلومتر شمار و سنسور سرعت سنج تعويض شده استنقل قول:
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
دوستان عزيزي كه جديدا ماشينشون رو تحويل گرفتن لطفا در مورد صداي اگزوز و صداي غير عادي در دنده 5 نظرشون رو بگن
نقل قول:
احتمالا تیباهای شما از اونهایی بوده که تو کارخونه باهاش مدام این ور اونور رفتن واسه همین از ابتدا کیلومتر شمارش رو غیرفعال کردن که نشون نده چقدر مسافت باهاش رفتن
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
[/QUOTE]
تيباي من هم همين مشكل را داشت و تا بحال دوبار پينيون كيلومتر شمار و سنسور سرعت سنج تعويض شده است
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
[/QUOTE]
احتمالا تیباهای شما از اونهایی بوده که تو کارخونه باهاش مدام این ور اونور رفتن واسه همین از ابتدا کیلومتر شمارش رو قطع کردن
سرویس اولیه طبق کتابچه راهنما 800تا1500کیلومتره
درضمن صدای اگزوز تیبا زیاد و کمی ناهنجاره
با سلام
دوستان! در 2 مورد سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
1- دوستانی که تیبا تحویل گرفتند، آیا کارت سوئیچ هم همراه سوئیچ به آنها تحویل داده شده؟ در دفترچه راهنمای خودور به کارت سوئیچ اشاره شده اما به من تحویل داده نشده.
2- ظاهرا جهت نصب درذگیر هنوز سوکت فابریک تیبا وارد بازار نشده، برای نصب درذگیر چه باید کرد تا خودرو از گارانتی خارج نشود؟
با سپاس
Mr : Bandary
منم تو 1500 بردم برای سرویس. ولی فقط روغن عوض کرد... از فیلرگیری و این کارا خبری نبود.
آیا واسه 5000 هم دوباره باید ببرم؟
1-بله يك پلاك به سوئيچ وصل بودنقل قول:
2-من دزدگير redbat -steel mate انداختم،دزدگيرها سوكت دارن ولي رو خود تيبا سوكت نذاشتن
سلامنقل قول:
اقلام و سرویس های دوران گارانتی مربوط به شرکت سایپا یدک می باشد