خواهش می کنم.نقل قول:
حتماً خبر شارژشو بهم بده.
بدون فارسی ساز تستش کن.
ببین روی پخش فیلمم چطوره.
چون من زیاد از شارژش رازی نیستم.
به گفته دوستان شک کردم به فارسی ساز ، اما قبلشم همینجوری بود.:46:
به هر حال خبرشو بده ، مرسی.:11:
Printable View
خواهش می کنم.نقل قول:
حتماً خبر شارژشو بهم بده.
بدون فارسی ساز تستش کن.
ببین روی پخش فیلمم چطوره.
چون من زیاد از شارژش رازی نیستم.
به گفته دوستان شک کردم به فارسی ساز ، اما قبلشم همینجوری بود.:46:
به هر حال خبرشو بده ، مرسی.:11:
دقیقاً توی صفحه بعدش یه کیبرد برای دانلود گذاشته شده که کاملاً فارسی و بزرگه و پ ژ گ چ هم داره.نقل قول:
من یک سری برنامه دیدم که میشه باهاش رزلوشن تصویر PPC ها رو عوض کرد !
آیا کسی تست کرده ببینه این نرم افزار ها روی Omnia i900 هم جواب می دم یا نه ؟ ؟ ؟ مثلا میشه به 640*480 تغییرش داد ؟؟؟
این هم لینک یکی از این نرم افزار ها با توضیحات بیشتر
دوستانی که Omnia i900 دارن لطف کنن و تست کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن ! مرسی :20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3307125&postcount=1397
جالبه یعنی برنامه پکسل میسازه؟؟؟نقل قول:
نه دوست من شاید بشه رزولیشن برنامه ها رو تغییر داد ولی ال سی دی رو بعید میدونم یا به عبارتی غیررررررررررررر ممکنه چون اون دیگه سخت افزاره اگه اینطور باشه همه پاکت پی سی ها بریزن و بعد رزولیشن رو تغییر بدن
:دی
milad jan age mishe adrese saiti ke goshio azash gerefti ba gheymat be idie man to yahoo befrest mamnon id
11030225
اون برنامه ها بصورت نرم افزاری میاد و پیکسل های انتخاب شده رو با پیکسل های واقعی متناسب میکنه!
به عبارتی دیگه مثلا اگه یه برنامه دارید که روی 320*240 کار میکنه رو میتونید روی امنیا بصورت تمام صفحه اجرا کنید.
ضمنا من روی گوشیم از رام J9 استفاده کردم.(البته با توجه به خبرهایی که از Die شده گوشی ها با عوض کردن رام میرسه یه خورده با شک و تردید عوض کردم!)
کسی تجربه ای در مورد این رام داره؟ باتری و غیره...
با توجه به اینکه در مورد هر رامی کسی چیزی گفته انتخاب رام مناسب کار سختی شده.
یکی از K1 تعریف میکنه، یکی از K3 و یکی...
با این حساب اگه تجربیاتتون رو در اختیار ما هم قرار بدین ممنون میشم.
دقیقا منظور منم همین بود همچین برنامه ای توی سیمبین ها هم بود و همچنین جاوا هایی که رو بعضی گوشی ها تمام صفحه اجرا نمیشد،رزولیشن برنامه رو به رزولیشن دلخواه شما تبدیل م ی ک ن ه
به گفته دوستان j9 بیشتر از همه رامها باتری نگه می داره.نقل قول:
K1 زیاد تعریفی نداره ، باتریش جالب نیست.
K3 هم خوبه ، باتری خوب نگه می داره.
نقل قول:
يكي به ما بگه اين رام هاي مختلف را ازكجا دانلود ميكنيد ؟؟