من که به دستم نرسید ولی در تلاشم که این ۸.۰۴ رو بگیرم
Printable View
من که به دستم نرسید ولی در تلاشم که این ۸.۰۴ رو بگیرم
یعنی میشه واقعا 8.04 خیلی خوب در بیاد؟
یعنی من که از 7.1 پناه بردم به دبیان، دوباره برمیگردم به Kubuntu ی خودم؟
خدا کنه!
واقعا 7.1 فاجعه بود! کاش هیچوقت منتشر نمیشد...
ببینم اگه دوباره سفارش بدم برام میفرستن !!نقل قول:
یا میگن چقدر پرو .............؟؟؟
دوست عزیز فرستادن که بله!نقل قول:
ولی هدف از اینکار اینست که کسانی که توانایی دانلود ندارند استفاده و به دیگران هم بدهند!
برای همین اگر توانایی دانلود دارید، دانلود کنید تا سفارش.
توانایی شو که فعلا ندارم !!
این طوری بهتره بنظرم چون دردسره دانلود و رایتو نداره !! ( الانم که دایل اپ دارم دیگه بدتر )
بعدشم من الان همین اوبونتو رو برای 23 نفر نصب کردم یادشون دادم من دارم به اهدافشون کمک میکنم دیگه مگه نه !
راستی این ورژن جدیده کی ریلیز میشه الان که بتا هست !
مرسی از همگی .
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://wiki.ubuntu.ir/HardyHeron/Beta/Kubuntu
http://wiki.ubuntu.ir/HardyHeron/Beta
مرسی !نقل قول:
2 هفته دیگه پس میاد !!
یه سوال دیگه شما ها همتون در کنار اوبونتو سیستم های دیگه هم دارید دیگه !!
فکر نکنم کسی بتونه به تنهایی کارشو با اوبونتو راه بندازه !
من که ویستا دارم باهاش !
امروزم عصابم خراب شد تا PS CS10 روش نصب کردم !
روش اسان تری نیست !
نه خیلی ها هم هستند که ندارننقل قول:
از خیلی جهات بهتره که نداشته باشیم
ps cs10 دیگه چیه؟
تنها سیستم عاملم در حال حاضر پارسیکس هست. اوبونتو هم خوبه. Kubuntu kde4 - 8.04 رو حتما امتحان می کنم ...نقل قول:
اتفاقا اصلا اینطوری نیست!نقل قول:
من الان ویندوز دارم ، چون کسی هست که ویندوز لازم داره. ولی تا دو هفته دیگه میرن.
تمام نیاز هام، بهتر، سریع تر و دقیق تر برآورده میشه. البته، اولش خیلی سخت بودم که از ویندوز جدا بشم. الان موندن توش داره دیوونم میکنه!
من خودم Debian با KDE نصب میکنم یا Kubuntu 8.04 . و نکته ای که من نمیدونم چیه! ولی تاثیرش اینه که من در ویندوز، وقتم خیلی تلف میشه. نمیدونم چرا ! چشم باز میکنم میبینم شب شده و من علاف بودم!
ولی توی لینوکس اینطوری نیستم. میدونم دارم چکار میکنم و استفاده مفیدم به جرات بالای 90% هست. نمیدنم چرا اینطوریه!
_______
یک سوال از دوستان، به نظرتون Kubuntu بهتره یا Ubuntu با Kubuntu-dekstop نصب شده؟
در بی ثبات بودن kubuntu 7.1 که شکی ندارم ابدا ! جایی خودنم که میگفت اوبونتو با دسکتاپ کوبونتو بهتر و پایدار تره. تایید میشه؟
:11: