نقل قول:
ننگ کامل
دیگه نه تا این حد
زحمت کشیدن ولی به دلایل مختلف نتیجه ی کار این شده
ولی با یه تقریب کلی میشه گفت گویای قصه هست
اصل هم همینه
Printable View
نقل قول:
ننگ کامل
دیگه نه تا این حد
زحمت کشیدن ولی به دلایل مختلف نتیجه ی کار این شده
ولی با یه تقریب کلی میشه گفت گویای قصه هست
اصل هم همینه
اواخر بهتر شده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط necromancer
نه دوست عزیز .
اینطور که شما می گی نیست .
این ها خواستن که نشون بدن زنان اشراف زاده در قدیم روسری و این جور چیزا نداشتن .
خواستن موهاشونو معلوم کنن . ولی چون حتّی اگه کلاه گیس طبیعی هم می ذاشتن مردم فکر می کردن که مو واقعیه و اعتراض می کردن و فیلم رو مثل فیلم های مهران مدیری بد جلوه می دادن و مورد ترور قرارش می دادن !
پس اینا هم فقط برای این که نمایی از باز بودن موها باشه ولی نشون بدن که موها واقعی نیست ، مو رو شبیه کاموا گذاشتن تا مورد ترور قرار نگیرن .
صد در صد جریانش همینه دلیل از این بهتر ؟
این حرفی که شما میگی صحت داره ولی به نظر خودت الان توی فیلم اونایی که موی کاموایی دارن سرشون تراشیدست ؟ آیا تا بحال درباره این موضوع تو خود فیلم چیزی گفته شده ؟ بقیه افرادی که روسری دارن جزو مصریان باستان نیستن ؟نقل قول:
و یه چیز دیگه در مورد کاموا ! زنای اون موقع مصر باستانی همیشه مو هاشون رو می تراشیدن و کلاه گیس می ذاشتن! منظورم اینه که سعی نکردن با کاموا مثلا مو درست کنن برا بازیگرا که شما مسخره می کنید.
جدی؟؟؟ببخشین که ما تا به حال نمیدونستیم فیلمها و سریالهای سیما با پوال و سرمایه شخصی تهیه میشه (این دیگه از اون حرفا بود خدا وکیلی)...سریال در حد لاست ؟؟؟؟؟؟؟لطفلا" به این بهترین سریال قرن توهین نکنین چون اگه 4میلیارد سهله 20 میلیارد هم به کارگردان های ایرانی بدی از بس به فکر آب بندی خودشون هستن نمیتونن یک درصد هم شبیه اون رو بسازن اصلا" گفتن اینکه تو ایران میتونن مثل لاست رو بسازن یه توهین در حد یه فاجعه زیست محیطی هست به این سریال که هر قسمت بیست میلیون بیننده داره .....نقل قول:
از یه طرف حس میشه یه ملت توهین میشه و از طرف دیگه میبینی که ملت شیفته این توهین ها هستن. خب ظاهرا مشکلی نیست!!
در ضمن امروز در یه مغازه فروش نوار و سی دی یه نفر سراغ سی دی های این مجموعه را می گرفت. و بی درنگ این گفته توی ذهنم تکرار شد که :
خلایق هر چه لایق
تائید میشه
همین سریال های ابکی به درد مردم ایران میخوره
تازه به به و چهچه هم می کنن...
وقتی قصد استفاده از مغزشون رو ندارن باید هم بدترین ها نصیبشون بشه
1.این همه میگین چرا با لاست مقایسه کردم . شما گفتین سریالهای خارجی با هر آرابشی بیان جلوی دوربین موردی نداره منم یه سریال محبوب و قوی رو مثال زدم که بگم اصلاً اینطور نیست . وگرنه هر کسی که لاست رو دیده باشه میدونه این سریال با خیلی از سریالهای هم رده خودش قابل مقایسه نیست چه برسه به یوسف پیامبر !!!
2. من کی گفتم مخاطب بالا دلیل بر کیفیته ؟! من گفتم به دلیل اینکه خیلی ها سریال لاست رو دیدن ، یوسف پیامبر هم به هر دلیل منطقی یا غیر منطقی مخاطب بالا داره ، همین !
3.لطفاً به جای اینکه به پستهای بقیه گیر بدیم و ازشون توقع داشته باشیم که به نوعی ما دوست داریم نقد کنن ( مثلاً بازم میگم مثلاً بگن اگه کارگردان بودن چطور این سریال رو میساختن ) خودمون در وهله اول این کار رو انجام بدیم .
اون بازیگرا که حتما مجبور نبودن سرشونو بتراشن!نقل قول:
این حرفی که شما میگی صحت داره ولی به نظر خودت الان توی فیلم اونایی که موی کاموایی دارن سرشون تراشیدست ؟ آیا تا بحال درباره این موضوع تو خود فیلم چیزی گفته شده ؟ بقیه افرادی که روسری دارن جزو مصریان باستان نیستن ؟
در این مورد هم که اصلا ربطی به داستان نداه که بخوان چیزی بگن!
اونایی هم که کلاه گیس ندارن جزو اشراف نیستن! بالاخره این چیزا اون موقع هم چیز گرونی بوده و همه نمی تونستن استفاده کنن که!(کلاه گیس الانشم حدود 70_80 هزار قیمتشه چه برسه به اون موقع:27:)
یعنی می خوای بگی مریم مقدس با پول بیت المال ساخته شد و بعد مردم برای تماشا کردنش بلیت سینما خریدن؟؟؟ اینم از همون حرفا بود!!!:31:نقل قول:
جدی؟؟؟ببخشین که ما تا به حال نمیدونستیم فیلمها و سریالهای سیما با پوال و سرمایه شخصی تهیه میشه (این دیگه از اون حرفا بود خدا وکیلی)...
اینم از یه جای معتبری پیدا کردم:نقل قول:
سلام
نه دوست عزیز .
اینطور که شما می گی نیست .
این ها خواستن که نشون بدن زنان اشراف زاده در قدیم روسری و این جور چیزا نداشتن .
خواستن موهاشونو معلوم کنن . ولی چون حتّی اگه کلاه گیس طبیعی هم می ذاشتن مردم فکر می کردن که مو واقعیه و اعتراض می کردن و فیلم رو مثل فیلم های مهران مدیری بد جلوه می دادن و مورد ترور قرارش می دادن !
پس اینا هم فقط برای این که نمایی از باز بودن موها باشه ولی نشون بدن که موها واقعی نیست ، مو رو شبیه کاموا گذاشتن تا مورد ترور قرار نگیرن .
صد در صد جریانش همینه دلیل از این بهتر ؟
نقل قول:
ثروتمندان مصری معمولآ کلاه گیس بر سر می گذاشتند در حالی که مردم عادی تنها می توانستند موهای
خود را بلند کنند که غالبآ کثیف بود و با سر بند می پوشاندند، البته پسران مصری در سن ۱۲ سالگی به بعد موهای خود را می تراشیدند و تنها یک رشته بافته شده را باقی می گذاشته که این کار خصوصآ برای جلوگیری از شپش و کک بوده است .
دوست عزیز اگه پستهای قبلی منو خونده باشین می بینید که خودم یه چیزایی گفتم ولی چون دیدم ادامه داده نشد(از طرف دوستان دیگه)ادامه ندادم.نقل قول: