اگر هم دوربین ها روی هم دیگه جواب بدن نمیشه تو قاب گوشی جا زد مثل ازمایشی که من با اسپیکر K510 و k750 رو 990 کردم که کاملا جواب داد و صدای 990 مثل اون دو تا گوشی شد(k510 k750) یعنی 990 تس تس:31: می کرد ولی نتونستم جابزنمنقل قول:
Printable View
اگر هم دوربین ها روی هم دیگه جواب بدن نمیشه تو قاب گوشی جا زد مثل ازمایشی که من با اسپیکر K510 و k750 رو 990 کردم که کاملا جواب داد و صدای 990 مثل اون دو تا گوشی شد(k510 k750) یعنی 990 تس تس:31: می کرد ولی نتونستم جابزنمنقل قول:
دوستان بلاخره من امشب این گوشی رو خریدم
تو راه که داشتم میومدم خونه خیلی خوشحال بودم بوددم چون داشتم از دست نوکیایی که مجبور بودم تو دست بگیرم خلاص میشدم و سونی اریکسون گرفته بودم.
ولی الان قیافه ام یکم تغییر کرده:46:
چون همین اولین شب موبایل شارج نمیشه باید اون قسمت شارج رو فشار بدی تا اون لامپ سبزی که داره شارج میشه روشن بشه. نمی دونم مشکل از شارجره یا از گوشی.:41: الان مغارهه تعطیله وگرنه الان بلند میشدم میرفتم سراغش:9:ولی فردا دارم میرم.
دوستان ممنون میشم کمک در راه خیر کنید. و به سوالام جواب بدید:27:
1-من فعلا تو مالیزیم و گوشیم رو از اینجا گرفتم نمی دونم گوشی هایی که اینجا میفروشن اصله یا نه؟ ولی من در شکم.چطوری میتونم بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟از دوربینش؟از کاورش؟من قبل از که بیام مالیزی ادرس یه سایت داشتم سریال گوشی رو میدادی بهت میگفت که گوشیت اصله یا نه. ولی الان متاسفانه تو لابتوب ندارم.ممنون میشم یکی از دوستان ادرس این سایت رو بده.
2-دومین سوالم
میخاستم بدونم گوشی های شما هم موقع باز کردن اهنگ طول میکشه و تقریبا یه یا دو ثانیه ای طول میکشه تا اهنگ رو باز کنه؟ نمی دونم کوشی من چرا اینجوریه . تو بعضی از منوهاش هم کند نشون میده البته نه زیاد.شاید من قبلا با کا 800 و دبلیو 550 عادت کرده بودم فکر میکنم این زیادی کنده شایدم از مموری کارتش باشه فکر کنم اصل نباشه . روش که نوشته سونی ولی نمی دونم اصله یا نه . دو جی بی هستش. نظره شما چیه؟
اگه اینجوری کند باشه باید بیخیال جی 900 بشم و برم فردا سی 902 بگیرم. من فکر میکنم چون سیستم سمبیان هم داره شاید یکم کند باشه
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید فردا هرچی زودتر برم سراغش:rambo:
پیشاپیش تشکر میکنم
به احتمال 90% مشکل از گوشی چون من قبلا ها w850 داشتم که بعد از 2 ماه اینجورا این مشکل براش پیش اومد و وقتی فیش رو می زدی وصل نمی کرد باید ی تگونی می دادی به فیش حل می شد
10% امکان داره از شارژ باشه
P1i منم همینطوری شده.
یه 2-3 ماهی هست که موقع شارژ باید یه تکونی بدم تا درست شه
سلام دوست عزیز که مالزی هستی. حسین رو هم میبینی؟ حسین کپل رو میگم. اپیت/اپید:27:نقل قول:
گوشیت هم مبارک باشه
بعضی وقتا به خاطر کثیف بودن یا اکسده شدن کانکتور هاش این جوری میشه مالزی هم که هوا استواییه شاید یه کم اکسیده شده. قسمت های فلزی و تماس هم سر شارژر هم محل نصب شارژر گوشی رو با یه مسواک زبر تمیز کن ببین درست میشه یا نه. با شارژر دوستات هم تست کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.
2- هیچ جور نمیتونی بفهمی. اون سایته هم که میگی معتبر نیست. این گوشی ها توی چین تولید میشه. اصل چین. ( البته اونهایی که توی بازار ایرانه) توی بازار مالزی نمیدونم!
3- دقیقا همین قدر طول میکشه . کلا سری سیمبین همینطوره تازه سری جی از بقیه پسر عمو هاش سریع تره. ربطی هم به مموری و اینا نداره. گوشی های جاوا دقیقا همین طوره که میگی سرعت منو هاش خیلی زیاده ولی انها همینجورن باید بسازی باهاش.
حسین رو هم ببوس.:40:
امشب رفتم تاچ گوشیمو که خراب شده بود بدم تعمیر. آخه با هیچ ترفند نرم افزاری درست نشد. حتی بازشم کردم یه خورده فوتش کردم بازم نشد
یارو گفت که حیف گوشیت هم نوهه ضربه هم نخورده چرا اینجوری شده تعجب کرده بود. خلاصه گفت صفحه تاچش باید عوض بشه . گفت من تا حالا عوض نکردم. صفحه اش رو هم ندارم گیرت هم نمیاد اصلا قیمتشم نمیدونم ای بابا دست از سر کچل من بردار...
خلاصه دست از پا دراز تر برگشتیم منزل تا باهاش سر کنیم...
بازم ممنون از همه ی دوستاننقل قول:
سلامت باشی داداش
عزیز تمیز کردم الان فایده ای نداشت و هیچ کدوم از دوستام هم اینجا سونی اریکسون ندارن.
نمی دونم اگه بخواد اینجوری باشه شاید عوضش کنم و سی 902 گرفتم.
باشه حسین رو میبوسم .:36:
تازه اسم خودمم حسین هست:31:
راستی من یادمه قبلا که زیاد فروم میومدم یه جا دیدک چند دکمه رو میزدی قبل از اینکه موبایل بگیری قسمتهای موبایل رو چک میکردی.
تقریبا اینطوری بود
چپ چپ بالا چپ راست * و پایین نمی دونم یه همچین چیزای بود کسی نمی دونه این رمز رو:46:
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
اقا من دیروز برای بابام یه g900 خریدم. چرا روی عکس ها زوم نمی کنه؟؟!
باید از مدیا سنتر بری تو عکسهات بعد more>edi>pan and zoom:31:نقل قول: