هاچ بکه، پرس و جوی چی؟ یعنی تعمیر میشه و تعویض نمی خواد؟ طوری هست که خودم بتونم بازش بکنم یا ...نقل قول:
کسی از هزینش خبر داره؟
Printable View
هاچ بکه، پرس و جوی چی؟ یعنی تعمیر میشه و تعویض نمی خواد؟ طوری هست که خودم بتونم بازش بکنم یا ...نقل قول:
کسی از هزینش خبر داره؟
یه دفعه صندوق عقبم گیر کرده بود باز نمی شد ، از یه نفر پرسیدم گفت دستتو بنداز زیر در صندوق عقب ،یه چند بار یواش بده بالا بعد یه دفعه محکم درو بکش بالا
من اینکارو کردم درست شد حالا نمیدونم 206 هم میشه یا نه ،زیر صندوق پرشیا یه ذره جا هست که میشه دستتو بذاری زیرش
بچه ها من 405 2000 دارم داخل شهر 100 کیلومتر 19 لیتر میسوزونه.یه جارفتم درست کنم کاربراتو شست درست نشد یه جا دیگه رفتم سوزن بنزین رو عوض کرد کلی پول ازم گرفت مصرف که درست نشد هیچ شتاب ماشین هم پایین اومد و بعد رفتم همون سوزن قبلی رو گذاشتم.خواهشا راهنمایی کنین چی کار کنم؟
پرس و جو از این بابت که اگر بخوای سوئیچی بشه و با همون کلید خود ماشین باز بشه ، حدود 150 تومن هزینه داره.نقل قول:
ولی شاید بتونی با 15-20 تومن ، یه قفلی بندازی که کلیدش فرق داشته باشه .
درست کردنش کار شما نیــست. باید بری کلید سازی.
برای اطرافیان من بارها و بارها پیش اومده. 206 رفیقم رو در سمت شاگردش رو خریاب کردن. دیدیم 145 تومن هزینه داره ، ولش کرده به امان خدا! همونجوری خراب مونده!
کلا"2000 مصرفش زیاده! شما شمع های ماشین رو عوض کردی؟ ماشینت کلا چند تا راه رفته؟ فیلتر هوا رو تعویض کردی؟نقل قول:
سیم گاز و سیم ترموستات مشکلی ندارن؟ یه تنظیم موتور ببر ببین چــی میگه.
افزایش مصرف سوخت به خیلی چیز ها ربط نداره و این جوری کسی نمیتونه دقیق بگه مشکل از کجاست. بهتره تمام تغیراتی که بعد از بالا رفتن مصرف سوخت به وجود اومده رو بیان کنید و یا به یه مکانیک حرفه ای نشون بدید.نقل قول:
نقل قول:درسته مصرفش زیاده ولی نه در این حد.یه ماشین نشسته بودم طرف ماشینش 2000 بود پرسیدم چند میسوزونی گفت داخل شهر 12-11.گفت قبلا 18 میسوزوندم بعد دقیق یادم نیست چیه هوا یا اکسیژن رو عوض کرد که پارسال خرید 39 تومان.اون چیه؟نقل قول:
فیلتر هوا که میگین همینیه که تعویض روغنی عوض میکنه و قیمتش حدودا 4 تومانه؟اگه این باشه بله هر 3 بار روغن عوض میکنم یک بار عوض میکنم.
ماشین مدل 78 هست و کلا 278000 تا راه رفته.از کجا بدونم سیم گاز یا ترموستات مشکل ندارن؟
اول اینکه بهتره شما هر2 بار که روغن عوض میکنید 1 بار فیلتر عوض کنید و حتی بهتر اینه که با هر بار روغن عوض کردن فیلتر هوا هم عوض بشه.نقل قول:
مصرف سوخت ربطی به ترموستات و سیم گاز نداره.
به احتمال 90 درصد مشکل از کاربراتور هست که بگین دقیق چک کنند.
ببخشید فیلتر اولی که گفتین با دومی چه فرقی میکنه؟اولی واسه روغنه؟نقل قول:
کاربراتور رو چک کنن چیزیش رو باید عوض کنن؟شتاب ماشین کم نمیشه؟
بچه ها 405 ن بلبرينگ چرخ جلو ميخونه . ميخوام بپرسم علتش چي هست كه اينطوري ميشه كه رعايت كنم دوباره خراب نشه؟
نه دوست عزیز منظورم از فیلتر همون فیلتر هوا هست.نقل قول:
کاربراتور هم اگه از نزدیک دیده باشین می دونید که چیز خیلی پیچیده ای هست.من دقیق نمی تونم بگم مشکل از چه قطعه ای هست.باید مکانیک ببینه.